Įkraunama...
Įkraunama...

Alergija

Mamos, kokius tyrimus atlieka ma=iukams 1-2 metuku? turime siuntima pas alergologa del bronchines astmos.
Atsakyti
QUOTE(saltukas @ 2010 10 27, 15:45)
Mamos, kokius tyrimus atlieka ma=iukams 1-2 metuku? turime siuntima pas alergologa del bronchines astmos.

Pirmiausia tikriausiai ziures i kokia grupe alergenu reaguoja ranka (uzlasins alergenu ir bes adatele), o tada dar yra kruvos mokamu tyrimu detalesniems alergenams nustatyti, bendram organizmo susialergizavimui ir pan. Pastarieji tyrimai mokami ir daromi is veninio kraujo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luttuke: 30 spalio 2010 - 10:10
Norėjau paklaust ar odos mėginių tyrimas yra tikslus? Mano sūneliui atliko šį tyrimą, kuris parodė, kad jis alergiškas žuviai. Man pasirodė keista, nes niekad nebėrė nuo žuvies g.gif O va, kiaušiniams ir pienui alergijos nerodo, nors kai užvalgo šių produktų, vaiką labai išberia doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
mes gavome siuntima pas alergologe del itariamo alerginio rinito? Ar kam buvo? Kokius tyrimus dare?
Atsakyti
mamytes,gal kuri susiduret su alerginiu soku?vakar mano pirmokiukas,suvalge sausus pusrycius su pienu(kuriuos valgydavo visada)ir keliu minuciu laikotarpyje istiko alerginis sokas,vaikas pradejo koseti,dusti,istino akys,gerklos verysad.gif verysad.gif verysad.gif ,aciu dievui kad greitoji greitai atvaziavo,tai i klinikas su mirgalkem veze...suleido tavegilio,prednizolono doh.gif doh.gif doh.gif ,tai greitai atsigavo.dabar keliausim pas alergologa tyrimus darytis unsure.gif tik vieno nesuprantu ,kaip taip galejo buti,kad nuo tu pusryciu,kuriuos vos ne kasdien valgydavo,ir nebudavo jokiu net berimu ar pan.staiga tokia baisi reakcija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamka35 @ 2010 11 26, 01:18)
mamytes,gal kuri susiduret su alerginiu soku?vakar mano pirmokiukas,suvalge sausus pusrycius su pienu(kuriuos valgydavo visada)ir keliu minuciu laikotarpyje istiko alerginis sokas,vaikas pradejo koseti,dusti,istino akys,gerklos verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif ,aciu dievui kad greitoji greitai atvaziavo,tai i klinikas su mirgalkem veze...suleido tavegilio,prednizolono doh.gif  doh.gif  doh.gif ,tai greitai atsigavo.dabar keliausim pas alergologa tyrimus darytis unsure.gif tik vieno nesuprantu ,kaip taip galejo buti,kad nuo tu pusryciu,kuriuos vos ne kasdien valgydavo,ir nebudavo jokiu net berimu ar pan.staiga tokia baisi reakcija doh.gif

Labukas mamka35 smile.gif O siaubas koks,ačiū D. kad viskas gerai baigiasi. Jus neparašėt ar ankščiau berniuką berdavo,ar turėjo alergija? Gal serga bronchine astma?
Kaip jus dabar laikotes,kaip sūnus?
Tfiu tfiu tfiu mano vaikams neteko susidurti su alerginiu šoku,bet vyresnėlis serga bronchine astma unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tėtsi: 28 lapkričio 2010 - 00:15
paberdavo kai mazas budavo,bet tik rankytes,vietomis kojytes-tokiom sausom demelem,kai buvo 3m darem tyrima,tai parejo atsakymas,kad niekam nealergiskas g.gif g.gif g.gif zodziu augo isaugo,dabar jau pirmokas,valgo viska,jokiu ten berimu ir pan,bronchine astma neturi,tik mazesnis daznai sirgdavo persalimo ligom,kol neisoperavom adenoidus,dar su sloga buna kad pavargstam,kaip ir norejo alergine pripazinti,bet vel viskas praejo rolleyes.gif ,ir kaip perkunas is giedro dangaus tas alerginis sokas doh.gif verysad.gif ,dabar praejo viskas,dar tavegili duodu,kita sav.pas alergologa keliaujam....aisku neduodu dabar jokiu sausu pusryciu,jokiu sureliu,saldainiu ir pan.nes nezinau kam alergija schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mamka35 @ 2010 11 28, 01:22)
paberdavo kai mazas budavo,bet tik rankytes,vietomis kojytes-tokiom sausom demelem,kai buvo 3m darem tyrima,tai parejo atsakymas,kad niekam nealergiskas g.gif  g.gif  g.gif zodziu augo isaugo,dabar jau pirmokas,valgo viska,jokiu ten berimu ir pan,bronchine astma neturi,tik mazesnis daznai sirgdavo persalimo ligom,kol neisoperavom adenoidus,dar su sloga buna kad pavargstam,kaip ir norejo alergine pripazinti,bet vel viskas praejo rolleyes.gif ,ir kaip perkunas is giedro dangaus tas alerginis sokas doh.gif  verysad.gif ,dabar praejo viskas,dar tavegili duodu,kita sav.pas alergologa keliaujam....aisku neduodu dabar jokiu sausu pusryciu,jokiu sureliu,saldainiu ir pan.nes nezinau kam alergija schmoll.gif

Ojoj,nežinau ką ir patarti. Žinoma reikia padaryti tyrimus ,bet vėl gi...Žinote kokia dabar medicina. Man pačiai dabar baisu pasidarė,mano antrokas ir irgi kartu su mažesniu broliuku dažnai valgo tos pusryčius,perku įvairiausius. Ir vieną ir kitą kartais pabėrę,bet kas ten žino nuo ko. Ir sūrelius kasdien beveik valgo. V.ž. parašykit butinai ką pasakys poliklinikoje ir šiaip jeigu ką duokit kokiu žinių kaip laikotes,man tikrai labai svarbu žinoti kaip laikosi jūsų sūnus ir pati dabar stebėsiu savo vaikus. Sveikit ir sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tėtsi: 28 lapkričio 2010 - 00:43
mano mazasis 2m irgi viska kemsa,nors kaip broliui,kai sis buvo mazas,taip pat yra viena kita sausa demele ant kojyciu,tepu visada exsipialiu.tai irgi bijau,kad kazkas panasaus neivyktu,zodziu ir gyd.pasake,kad reikia tureti namie po ranka,svirksta,leidziamo tavegilio,jei kartais kokia beda istiktu unsure.gif sakau,kai kur isvaziuojam,reiks veztis ne tik savo kosmetikos krepseli,bet ir lagamanineli su pirmos pagalbos vaistais doh.gif jums irgi linkiu,kad vaikuciai isaugtu visas tas alergijas,antradieni parasysiu,ka gero alergologe pasake...noreciau,kad nors galetu pieno produktus duoti,nes sunus tikras pieninis,galetu ir lasinius pienu uzsigert biggrin.gif
Atsakyti
laba diena,
dukrytei 1,9m., AD+alergijos sunki forma. Tyrimai rodo 1180 IgE ir 4 alergijos klases maistui (pienas,kiausinis, kiauliena, jautiena) ir aplinkai (dulkes, suo, kalte, berzai, pelynai, dilgeles), ant odos ir virskinime auga auksinis stafilokokas.
gyvenam kaip ir daugelis labai itemptu rezimu.

butume labai dekingi jei suteiktumete mums labai svarbios ir aktualios informacijos susijusios su AHIT Vokietijoje.
ar patikimiau vaziuoti su vaiku i klinika ar patiketi slapimo megini siusti DHL.
gal patartumete kur gauti tinkama konteineri(saltkrepsi) slapimo siuntimui. ar reikia rytinio slapimo? kazin ar galima pasitiketi, kad nusius taip kaip reikia.

gal zinote mamyciu, kurios artimiausiu metu ketina vykti i FBM-PHARMA ar siusti ten slapima.

buciau labai dekinga gavusi bent kokia vilties zinia.

su pagarba-Rassitte
Atsakyti
nuo ko gali but berimas tik ant rankyciu?nuo maisto ar daugiau kontaktinis berimas?
Atsakyti
ant delniuko ir ant paduku buna tikrai alerginis pozymis...mano mazoji apsinuodijo vynuogem is maximos, tai delnai ir padai buvo siaubingai isberti, kojos, o var zandai, krutine beveik ne..jei atrodo, kad kaip subadyta adatele, tikrai alergijos pozymis... 4u.gif
Atsakyti