Įkraunama...
Įkraunama...

Alergija

QUOTE(tinuska @ 2009 04 08, 16:22)
bet viskas labai sutampa, prasidejo viskas kai grizo is balkono, uzkaito zandukai ir pradejo berti viska. o be to mano gydytoja alergologe, kazkaip nedristu abejoti. aisku tiksliausia butu tyrimas, bet kaip ir minejau, tiesiog daug kas sutampa, tikrai galejo perkaisti tam balkone mirksiukas.gif, o be to pasiskiciau simtomus alergijai nuo saules, tai buna, kad isberia viska.

Na tai jei perkaito, suprakaitavo, šiltai vaikas buvo aprengtas, tai tikrai sualergizavo gal mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo graimonda: 09 balandžio 2009 - 09:30
QUOTE(tinuska @ 2009 04 08, 10:30)
jauciu, kad tada as ir tuoj leksiu i vaistine sito fenistil. o po kiek laiko pasijuto pagerejimas? nes mums kaip ir darzeli reikia ir negaliu tokio vesti, o gydytoja del pazymos neisrase. nu cia gal tik as per jautriai reaguoju, gal nieko tokio, bet ten tikrai niekas nepasaugos, juo labiau kai dabar zandukai tokie skausmingi blush2.gif

mum jau raudonumas dingo antra diena. thumbup.gif liko tik sausa odele (kaip po saules nudegimo), bet ir ji po biski praeina.
o kas liecia del berimo, tai jis labai panasus i nudegima nuo dilgeles. g.gif
Atsakyti
na mums tik vakar pradejo dingineti berimas, buvau patepus su exipial, bet tik dar labiau iaudrino, tai gi to fenistil jau nebepirkau, nes bijojau, kad nebutu blogiau. dar geriam is ryto puse zyrteko, o vakare clemastinum. vakar buvom pas gydytoja, tai pasake tik tiek, kad dar gerai mums cia baiges, nes sako but reikeje vaziuot i ligonine susileist vaistu. tai va dabar jau teks labai saugotis ir be kremuko nei zingsnio is namu 4u.gif . taip tas berimas kaip dilgeline buvo, ypatingai ant ranku ir blauzdyciu.
Atsakyti
nepavyko atrasti tokios temos, bet jei kartojuosi, tai is anksto atsiprasau... dukrytei itaria alergini dermatita, kol kas gydomes tik tepaliukais, bet nepadeda...noriu paklausti tu mamyciu kurios jau isbande gydytis nuo alergijos homeopatiskai-ar padejo? kur kreipetes? kokiu budu parenkami vaistukai homeopatiniai, ar "is akies" ar atliekami kokie kors specialus tyrimai?
is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti
mano vaikuti alergijos kankina, jam dabar 8,5 men. na mes pries pora savaiciu buvom pas homeopate, tai parenka vaistus individualiai, ten klausineja tevu, seneliu ligu, apie nestuka ir t.t.
na mums tai nezinau arba tik sutapimas arba taip ir yra, bet situacija tik pablogejo po to apsilankymo. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetutia @ 2009 06 06, 12:23)
mano vaikuti alergijos kankina, jam dabar 8,5 men. na mes pries pora savaiciu buvom pas homeopate, tai parenka vaistus individualiai, ten klausineja tevu, seneliu ligu, apie nestuka ir t.t.
na mums tai nezinau arba tik sutapimas arba taip ir yra, bet situacija tik pablogejo po to apsilankymo. unsure.gif

o tyrimu jokiu nedare? kiek laiko naudojat zirniukus? ir kaip jums ta alergija reiskiasi? as vis dvejoju del to homeopatinio gydymo bet turbut bandysim nes nei dietos niekas negelbsti..
Atsakyti
QUOTE(jurhea @ 2009 06 04, 13:42)
nepavyko atrasti tokios temos, bet jei kartojuosi, tai is anksto atsiprasau... dukrytei itaria alergini dermatita, kol kas gydomes tik tepaliukais, bet nepadeda...noriu paklausti tu mamyciu kurios jau isbande gydytis nuo alergijos homeopatiskai-ar padejo? kur kreipetes? kokiu budu parenkami vaistukai homeopatiniai, ar "is akies" ar atliekami kokie kors specialus tyrimai?
is anksto aciu  4u.gif

mes turim AD, bandėm ir homeopatiškai, bet mums asmeniškai nepadėjo ir šio gydymo atsisakiau. žinoma, nuo gydytojos priklauso, o saviške aš nebuvau patenkinta schmoll.gif ji, mano manymu, "iš lempos" parinkinėjo žirniukus. bet tikrai yra mamų, kurios naudoja ir yra petenkitos (tiklsiau vaikučiai naudoja). patarčiau atopinio dermatito temas paskaityt mirksiukas.gif daug naudingos info rasit mirksiukas.gif ir dar, gydantis homeopatiškai sakoma, kad pradžioj pablogėjimas gali būt.
Atsakyti
na va dabar jau galim ir mes parasyt is savo patirties. geriam jau daugiau nei menuo keliu rusiu zirniukus. nezinau ar sutapimas nes taip pat ir "ant dietos" grieztos esam abi, bet pagerejimas yra smile.gif atsargiai pradedam ragaut seniai pamirstu produktu (pvz avizos, net ju nevalgem ... ) ziuresim kaip bus toliau... kai lieka tik laukti kol vaikas isaugs tas nelemtas alergijas, ad ir niekas daugiau nepadeda ir neaisku is vis nuo ko beria tai homeopatija manau vis tik bandyti verta smile.gif
Atsakyti
Jei nori daugiau apie homeopatiją sužinoti, keliauk čia:
http://www.supermama...;#entry29066077

Mes čia šnekamės apie homeopatinį alergijų ir ne tik gydymą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 08 05, 10:10)
Jei nori daugiau apie homeopatiją sužinoti, keliauk čia:
http://www.supermama...;#entry29066077

Mes čia šnekamės apie homeopatinį alergijų ir ne tik gydymą smile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Norėčiau, kad toliau pasidalintumėm tuo ką jau išbandėm, todėl tęskim 4u.gif
Papildyta:
laurriukas, kaip tavo vaikiukas? Jau nekarščiuoja, jau gal ir bėrimas praėjo? Ką sakė gydytoja?
Atsakyti
sveikos mamytes,
mano vaikui yra alerginis rinitas, jis turi alergija erkems, gydytoja pasakė,kad galima gyditi dviems būdais leisti vaistus arba lašiukais, gal kas turėjo sią problemą ir gali pakomentuoti? ar šią ligą galima išgyditi?
Atsakyti