Įkraunama...
Įkraunama...

Alergija

QUOTE(LiloSun @ 2013 01 27, 11:28)
gali buti, kad netinka kazkok maistas, netoleruoja, arba neturi fermentu jam skaidyti. Rasykit dienorasti, gal pamatysit ka valgant jusu vaikui pasidaro blogai.

Bet ar gali būti, kad iki 3 metų tai nepasireiškė, o va dabar su tuo turime susidurti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2013 01 27, 12:48)
Bet ar gali būti, kad iki 3 metų tai nepasireiškė, o va dabar su tuo turime susidurti?  unsure.gif

alergija gali pasireiksti ir po 20 metu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mamytės, mano mažąjį 3,5m išbėrė kojas tokiu bėrimu, kaip Rožės, ale kad nudeginta, gal patarsit ką naudoti ar verta duoti tavegilį? Ką tepti nuo ko tai gali būt? Alergologiniuose ir taip aišku eilės mėnesiui, + po poliklinikas siuačiant gripui irgi mažiausiai noro lakstyt. Pagelbėkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2013 01 27, 20:41)
alergija gali pasireiksti ir po 20  metu  mirksiukas.gif

Supratau doh.gif bet ar gali alerginė reakcija į kažkokį produktą pasireiškti su temperatūra blink.gif
Atsakyti
Sveiki,
Merginos, gal zinote gera homeopata ar zolininka, kuris padetu nukauti alergijas 4 metu mergytei?
Atsakyti
Na aš savo vaikui pirmiausia padaryčiau tyrimą, tam kad patikrintų ar nėra aktyvių parazitų organizme: nepatikėsit, bet labai daug kam įvairios "alergijos" būna nuo Stafilokoko, Streptokoko, kirmėlių.... Aišku čia tradicinė medicina turbūt vargiai padės, reikia kreiptis į Folio ar Biofunkcinio testavimo diagnostus, ir tiktai verta tai atlikti dėl savo vaikučio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2013 02 06, 11:54)
Na aš savo vaikui pirmiausia padaryčiau tyrimą, tam kad patikrintų ar nėra aktyvių parazitų organizme: nepatikėsit, bet labai daug kam įvairios "alergijos" būna nuo Stafilokoko, Streptokoko, kirmėlių....  Aišku čia tradicinė medicina turbūt vargiai padės, reikia kreiptis į Folio ar Biofunkcinio testavimo diagnostus, ir tiktai verta tai atlikti dėl savo vaikučio mirksiukas.gif

Man mama irgi pataria tokius tyrimus atlikti, nes as jau nieko nebevalgau (maitinu pati), o maziuka kaip beria, taip beria... sad.gif gal zinote, koki alergini tyrima daro 3 men kudikiui? ar jie nepavojingi? kraujo tyrimo nedaro, o daro kazkoki ant odos. gal geriau del siu bakteriju pirmiau issitirti, gal taip maziau zalos vaikui? Gal kas zinote tinklalapi, kur galeciau paskaityt apie folio ar biofunkcinio testavimo diagnostus, kokia kaina?
dekui
Atsakyti
QUOTE(gelep @ 2013 01 12, 19:47)

Mus panasiai beria g.gif . Buna momentai kai pranyksta berimas, ir vel atsiranda. visada budavo ant riesu. manau del to kad daznai plauna ir ta vieta issauseja. dar atsirasdavo ant kojyciu nezymiai taip. o jam niesti, kasosi. bet kai palikau pas mociute kelioms dienoms, tai ji jam leido kas diena vonioj mirkti. tai parsiveziau visa isberta, ir nugara, ir pecius, ir kojas, ir rankas unsure.gif . veidas toks pas ji serpetoja kartais nuo sausumo. Nu nebedasikenciau, padariau kraujo tyrima. Pilna, kur 61 alergena tiria. Gavom atsakyma kad niekam neelergiskas, toj skalej net iki 1-neto nepakyla antikuniai doh.gif . Tai nebezinau kas jam yra. Sakiau eisim pas alergologa, kad ka pasiulytu. Dabar gausiai tepu kremu, lyg ir geriau. Nusipirkau toki medetku tepala, riebus jis labai. Aisku nuo hormoniniu tai labai greit praeina, bet geriau jau ju nereikia schmoll.gif
Seimos gydytoja tai tik paragino maziau sureliu, pieno produktu. O pasirodo kad jis jiems nealergiskas doh.gif

Tai nebezinau ka ir galvot, o vaiko gaila.... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

auginu 1metuku dukryte. Esame labai daug kam alergiskos. Taciau musu alergija kazkokia kitokia, viskas pasireiskia per zarnyna ( viduriavimas, viduriu uzkietejimas, refliuksas). Sakykit ar yra mamyciu kuriu vaikuciai kencia nuo tokio tipo alergiju?
Atsakyti
QUOTE(kleopatraaa @ 2013 02 28, 00:00)
Sveikos mamytes,

auginu 1metuku dukryte. Esame labai daug kam alergiskos. Taciau musu alergija kazkokia kitokia, viskas pasireiskia per zarnyna ( viduriavimas, viduriu uzkietejimas, refliuksas). Sakykit ar yra mamyciu kuriu vaikuciai kencia nuo tokio tipo alergiju?

sveiki, mano vyresnis serga jau 8 metai 4u.gif berimo niekur niekada nebuvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kleopatraaa @ 2013 02 28, 00:00)
Sveikos mamytes,

Taip yra, mano mazutei 1m 3men., prasidejo nuo 3men. viduriavo gleivem ir kraujingom gyslelem, po gero pusmecio pradejo keistis, viduriai apsitvarke, bet atsirado berimaiant kuno, taciau jei sudirgina stiprus alergenas, vel pradedam viduriuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linužė @ 2013 03 03, 23:13)
Taip yra, mano mazutei 1m 3men., prasidejo nuo 3men. viduriavo gleivem ir kraujingom gyslelem, po gero pusmecio pradejo keistis, viduriai apsitvarke, bet atsirado berimaiant kuno, taciau jei sudirgina stiprus alergenas, vel pradedam viduriuoti  doh.gif

Mano dukrytei alergija prasidejo kai jei buvo 2metukai,jos neberdavo,bet pasireiksdavo per virskinimo trakta,tustindavosi skystai,su gleivem,zalios spalvos..aciu Dievui-isaugome alergija.
Atsakyti