QUOTE(Laimė @ 2012 04 29, 07:12)
Sveikos,
nors daktarai liepia nesigydyti internetu, bet kiek pastebiu patarimai čia būna geriausi, nes patirtis daug nepatyrusioms padeda. Taigi:
9 mėn. buvom stipriai ižbertais žandais. Nustate iš akies maisto alergiją (kraujo tyrimui buvome per mažos), išbraukeme stipiai alergizuojančius produktus ir per kokius tris mėnesius žantai susitvarkė.
Dabar mums 2,8 metų. Nuo tada pradėjome pamažu valgyti viską (tik šviežios žuvies neduodavau, nes nuo jos staigiai išberia). Žandukai būdavo tai smarkiau raudonesni, tai mažiau, bet neberdavo.
Per Velykas padauginom kiaušinių ir rezultate vėl esame nubertais žandais. Buvome pas alergologę, gėrėm Tavegyl ir Zyrtec. Sakė numalšinam alergiją, tada tirsimės alergenus. Neduodi liepė pieno produktų ir kiaušinių. Tiesa- putpelės leido (aš atsimenu, kažkuriame žurnale esu skaičiusi, kad ir jie gali alergizuoti ). Lyg ir susitvarkėme tuos žandukus, nustojome prieš 3 dienas gerti vaistus, užvakar iš darželio pasiėmiau vėl nubertu veidu
Pasakykit jūs man, kaip tada pasidaryti tą alergenų tyrimą?
Kaip ribojate maistą darželyje? Na juk visiems vaikams duoda pieną, sūrelius. Visi vaikai valgo- maniškė sakė verkia... nesniekaip nesupranta kodėl jai staiga negalima ir pan.
Nešate savus kokius produktus? bet juk realiai tai darželis kito maisto nepriima
Kaip kiti šeimos nariai valgote pvz. kiaušinius pusryčiams?
Gal esate girdėję apie Misevičienę iš KMUK?
Būsiu labai dėkinga už visus patarimus
nors daktarai liepia nesigydyti internetu, bet kiek pastebiu patarimai čia būna geriausi, nes patirtis daug nepatyrusioms padeda. Taigi:
9 mėn. buvom stipriai ižbertais žandais. Nustate iš akies maisto alergiją (kraujo tyrimui buvome per mažos), išbraukeme stipiai alergizuojančius produktus ir per kokius tris mėnesius žantai susitvarkė.
Dabar mums 2,8 metų. Nuo tada pradėjome pamažu valgyti viską (tik šviežios žuvies neduodavau, nes nuo jos staigiai išberia). Žandukai būdavo tai smarkiau raudonesni, tai mažiau, bet neberdavo.
Per Velykas padauginom kiaušinių ir rezultate vėl esame nubertais žandais. Buvome pas alergologę, gėrėm Tavegyl ir Zyrtec. Sakė numalšinam alergiją, tada tirsimės alergenus. Neduodi liepė pieno produktų ir kiaušinių. Tiesa- putpelės leido (aš atsimenu, kažkuriame žurnale esu skaičiusi, kad ir jie gali alergizuoti ). Lyg ir susitvarkėme tuos žandukus, nustojome prieš 3 dienas gerti vaistus, užvakar iš darželio pasiėmiau vėl nubertu veidu
Pasakykit jūs man, kaip tada pasidaryti tą alergenų tyrimą?
Kaip ribojate maistą darželyje? Na juk visiems vaikams duoda pieną, sūrelius. Visi vaikai valgo- maniškė sakė verkia... nesniekaip nesupranta kodėl jai staiga negalima ir pan.
Nešate savus kokius produktus? bet juk realiai tai darželis kito maisto nepriima
Kaip kiti šeimos nariai valgote pvz. kiaušinius pusryčiams?
Gal esate girdėję apie Misevičienę iš KMUK?
Būsiu labai dėkinga už visus patarimus
laba diena, mums padejo daktaras jeigu neklystu JUKNEVICIUS klaipedoje , jis gan senas...bet jis mus gyde zolelemis, vale organizma..nes alergija reikia valyti is kraujo kaip sakant...kremukai tik kad nebutu zaizdeliu..yra toks gydymas vaistais, kurie valo organizma vaikui, tie vaistukai zoliniai, vaikas daznai tustinasi, valosi zarnynas ir alergija apmazeja...
cia pirmas toks zingsniukas...
dar kur vaikas miega? kuo klojasi?ar yra gyvunu?ar yra pliusiniu zaislu? labai svarbus dalykai kurie sukelia alergija..ar vaikas daznai nervingas, ar neisgyvena stresu viskas susije labai su alergija....
ne butinai tik maista ja sukelia:)
jau cia rasiua kazkur, pameginkite padeti puoda, kibira su vandeniu, arba drekintuva nusipirkti, labai pagereja ..zaislu pliusiniu neduoti kartu miegoti, jokiu pleduku, adijaliuku...kilimu...
pameginkit pirma sutvarkyti aplinka, plius maista ziureti...
ir issivalyti organizma
is patirties kalbu jau 7 metai auginu sunu:)su egzema jau dabar:)
jokiu ciuzinuku kokosiniu....jeigu zinot, buna paprasti buna kokosiniai ciuzinukai..jie labai kenkia alergiukams