Įkraunama...
Įkraunama...

Alergija

QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 01 30, 13:24)

Klaipėdos vaikų ligoninės konsultacinėj poliklinikoj pas Dumbrauskienę.
važiavom iš Mažeikių.

Na kantrybės, žinau kaip sudėtinga auginti alergiuką 4u.gif 4u.gif 4u.gif Mum tai pirmas apsilankymas buvo naudingas, nes tada gavau paskaitą apie maisto produktus, jokių tyrimų nedarė, laikiausi griežtos dietos (nes pati maitinau), bet mum jokio pagerėjimo nebuvo schmoll.gif Apsilankius, po ilgo tarpo, pas kitą alergologę vėl buvo atskaityta paskaita apie maisto produktus, ką aš jau žinojau iš praeito vizito ir jau buvau daug info iš interneto pasiskaičius.. Klausiau dėl kraujo tyrimo tada mergaitei buvo 16 mėn., tai sakė neverta jo daryti nėra jis tikslus, tai vat ir tempiam laiką, nors jau taip nieko beveik neduodam valgyt ko negalima, bet vis tiek popieriai prasti... tai galvoju gal darytis vis dėlto tą tyrimą...
Atsakyti
QUOTE(elwa @ 2012 01 30, 12:50)
Su alergija kovojam nuo pirmojo mėnesio.. Turėjom ne vieną alergologo konsultaciją, bei ne vieną dermatologo.. Tai mum jokių tyrimų niekad labai ir nedarė, liepia laikytis dietos ir drėkinti - visas gydymas, kai blogiau pagert zyrtec'ą ar tavegil'į... Vieną kartą darė dūrius, bet kažkodėl ne maisto produktams, o įkvėpiamiems alergenams.. Mergaitei jau trys metai, o vis dar kovojam, vis galvoju daryt kraujo tyrimą už 166 lt, bet nenoriu mergaitės kankint, kol tą kraują ims.. bet panašu, kad kitos išeities nebus...
Tai matyt papasakojo ką valgyt, o ko ne biggrin.gif

as m aitinu pati.tos dietos laikausi,tai e blush2.gif nes kantrybe nelaiko.kad ir kaip besilaikyciau,buna dienu kai nieko nevalgau,apart juoda duona,vistiek beria unsure.gif nebezinau ne ka galvoti.....
o tuos is kraujo tyrimus kur daro? visose turetu kazi poliklinikose/ligoninese daryti? g.gif mes esam is mazo miesto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 01 30, 16:21)
as m aitinu pati.tos dietos laikausi,tai e blush2.gif nes kantrybe nelaiko.kad ir kaip besilaikyciau,buna dienu kai nieko nevalgau,apart juoda duona,vistiek beria unsure.gif nebezinau ne ka galvoti.....
o tuos is kraujo tyrimus kur daro? visose turetu kazi poliklinikose/ligoninese daryti? g.gif mes esam is mazo miesto g.gif

Aš griežtos dietos laikiausi dvi savaitės, tikrai sąžiningai, nes vaiko bais gaila buvo, ir mum jokio didelio pagerėjimo nesimatė, apart, kad pati numečiau labai daug kg tongue.gif Mum pavasario pabaigoj jau geryn pradeda eit, vasarom iš vis problemų nebūna (nors šią vasarą šiek tiek berdavo) o spalį vėl prasideda viskas iš naujo doh.gif Mes esam iš Kauno, tai jei nuspręstume darytis tą kraujo tyrimą tai važiuotumėm į klinikas, nemažai kur daro privačiai, bet ten tada brangiau.. Bandžiau ieškot kur Kaune galimėtų tik dūrius pasidaryt ir gydytojos klausiau, bet pas mus niekas be konsultacijos (per ją gydytojas sprendžia ar reik to tyrimo) nedaro... Nebent tada važiuot į Vilnių..
Atsakyti
Kaunietes kur geras alergologas Kaune? Mums siule II kkl Grusauska, kaip jis? kokios kainos? ir t.t. nes mus irgii pradejo berti ir neaisku nuo ko jau nelabai ir tepalai padeda visokie..
Atsakyti
QUOTE(*Urtėja* @ 2012 01 31, 22:14)
Kaunietes kur geras alergologas Kaune? Mums siule II kkl Grusauska, kaip jis? kokios kainos? ir t.t. nes mus irgii pradejo berti ir neaisku nuo ko jau nelabai ir tepalai padeda visokie..

mes lankomes klinikose pas Kudzyte labai gera alergologe, bet ir apie Grusauska girdejau geru atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Urtėja* @ 2012 01 31, 21:14)

Mes pas jį buvom, šiaip jis dermatologas.. Subtilus bendravimas, o ir diagnozę mum nustatė klaidinga, jis sakė, kad nėra jokios alergijos, sakė man valgyt apelsinus ir šokoladą, skyrė hormoninį tepalą va toks ir gydymas... Bet šiaip jis tikrai išgirtas, ir tikrai yra daug kam padėjęs..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elwa: 31 sausio 2012 - 22:43
QUOTE(birucaite @ 2012 01 31, 21:36)
mes lankomes klinikose pas Kudzyte labai gera alergologe, bet ir apie Grusauska girdejau geru atsiliepimu  4u.gif

kuom gera ta kudzyte? tiek vaiku nugydzius savo hormonais.
Atsakyti
QUOTE(elwa @ 2012 01 30, 17:01)
Aš griežtos dietos laikiausi dvi savaitės, tikrai sąžiningai, nes vaiko bais gaila buvo, ir mum jokio didelio pagerėjimo nesimatė, apart, kad pati numečiau labai daug kg tongue.gif  Mum pavasario pabaigoj jau geryn pradeda eit, vasarom iš vis problemų nebūna (nors šią vasarą šiek tiek berdavo) o spalį vėl prasideda viskas iš naujo doh.gif Mes esam iš Kauno, tai jei nuspręstume darytis tą kraujo tyrimą tai važiuotumėm į klinikas, nemažai kur daro privačiai, bet ten tada brangiau.. Bandžiau ieškot kur Kaune galimėtų  tik dūrius pasidaryt ir gydytojos klausiau, bet pas mus niekas be konsultacijos (per ją gydytojas sprendžia ar reik to tyrimo) nedaro... Nebent tada važiuot į Vilnių..

as laikaiusi menesi,tada numeciau 15 kg 4u.gif turiu virsvory,tai i nauda,bet kantrybes jau neber tai dietai.nes tikrai,valgyk ka nori,beria vistiek unsure.gif jei valgai viska-beria labai.
zodziu tokia kryzkele unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2012 02 01, 07:06)
kuom gera ta kudzyte? tiek vaiku nugydzius savo hormonais.

o mus baigia isgydyt ir be harmonu, todel ir gera cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 02 01, 08:07)
as laikaiusi menesi,tada numeciau 15 kg 4u.gif turiu virsvory,tai i nauda,bet kantrybes jau neber tai dietai.nes tikrai,valgyk ka nori,beria vistiek unsure.gif jei valgai viska-beria labai.
zodziu tokia kryzkele unsure.gif

Šaunuolė 4u.gif taigi.. pas mus taip pat.. galvoju dabar reiktų nuimt visus produktus su kviečiais, bet ką aš tada jai valgyt duosiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(elwa @ 2012 02 01, 10:46)
Šaunuolė 4u.gif taigi.. pas mus taip pat.. galvoju dabar reiktų nuimt visus produktus su kviečiais, bet ką aš tada jai valgyt duosiu g.gif

sunku kai reikia taip g.gif o ypac mazam mieste,elementariu makaronu net ner ne kvietiniu doh.gif

tiesa,del patiekalu galiu rekomeduoti knyga "alergija maistui.auginantiems alergiska vaika" tavo vaikas isleista knygute.jos gale yra kruva patiekalu be kiausiniu,kvieciu,pieno,soju, citrusiniu vaisiu ir gliuteno bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 01 vasario 2012 - 11:52
QUOTE(Fifux'e @ 2012 02 01, 11:42)
sunku kai reikia taip g.gif o ypac mazam mieste,elementariu makaronu net ner ne kvietiniu doh.gif

tiesa,del patiekalu galiu rekomeduoti knyga "alergija maistui.auginantiems alergiska vaika" tavo vaikas isleista knygute.jos gale yra kruva patiekalu be kiausiniu,kvieciu,pieno,soju, citrusiniu vaisiu ir gliuteno bigsmile.gif

Taip sunku 4u.gif Man kartais būna dienų kai visiška neviltis apima... Na mum lengviau rasti visokių produktų, tik irgi neduosi kiekvieną dieną to pačio, dėkuj už nurodytą knygą reiks pasidomėt ir paieškot idėjų.. Dar vienas aspektas, namie gali sureguliuot ką valgo, o darželį tai duoda viską tą patį ką ir nealergiškiems.. Esu pasakius auklėtojai, ko neduot..
Atsakyti