Įkraunama...
Įkraunama...

Alergija

QUOTE(gita123 @ 2011 12 31, 01:20)
Čia žiūrint kaip gydytoja pasakys ar reikia guldyti ar ne.Pvz. mūsų atveju tai mes klausėm ir prašėm jog gal galėtų paguldyti(mums su nosimi problemos buvo)tai aišku pasiskambino vedėjai skyriaus ir paklausė ar gali ir paguldė.
Siūlyčiau eiti ir klausti-prašyti jog guldytų.

na kazkaip reiks prasytis, nes man asmeniskai tikrai labai baisu vel "uzsirauti" ant ko nors kam tokia staigi umi reakcija doh.gif
Zinoma, galima susimoket ir pasidaryt visus tyrimus, nu bet jeigu as jau moku valstybei sitokius mokescius tai tegu teikiasi ir kazka atgal man atiduoti. As ne pries remti maziau galincius, nu bet atleiskit, uz savo sumoketus mokescius noriu ir pati bent kazkiek pagalbos gauti schmoll.gif

Beje, turintys staigas umias reakcijas, iki anafilaksiniu soku, ka darot/daret/planuojat daryti su skiepais?
Atsakyti
sveiki. musu vaikui nustate alergija pelesiui. gal ka daugiau apie ja galima suzinti. nes informacijos kazkaip mazokai. ar viska gali valgyti??? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(dorme @ 2012 01 10, 11:01)
sveiki. musu vaikui nustate alergija pelesiui. gal ka daugiau apie ja galima suzinti. nes informacijos kazkaip mazokai. ar viska gali valgyti???  g.gif  g.gif  g.gif

mes irgi turim alergija pelesiui. Niekaip ji nepasireiskia tiesa sakant...bent jau matomai niekaip neislenda i pavirsiu. O ir ka daryt nezinau, to pelesio nelabai matosi pas mus.
Atsakyti
Sveikos,
ryt važiuojam į Klaipėdos vaikų ligoninės konsultacinę polikliniką konsultuotis su alergologu.
Gal kuri lankėtės? Įdomu kokios ten kainos, kaip atliekamas alergenų tyrimas?
Atsakyti
Laba smile.gif

atrodo jungsiuosi prie jūsų temos, o taip nenorėjau.... Vaikui nuo 3mėn. atopinis dermatitas. Praeitą savaitę padarėm alergenų tyrimus, kurio rezultatai - alergija dulkių erkutei, kviečiams, pienui, kiaušinio baltymui verysad.gif Pediatrė liepė registruotis į KMUK pas alergologą, matysim kaip bus toliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neziniuxe: 25 sausio 2012 - 15:11
Sveikos 4u.gif
Esu visiškoj nevilty... Giminėj su alergijom nesam susidūrę, o dukrytė, mano manymu, turi alergiją patalynės ir dulkių erkutėm verysad.gif Namuose su ta bėda kaip ir susitvarkėm nusipirkę X5 mop šluotą thumbup.gif O darželyje tikras košmaras... Visiškai negali miegot, nes pradeda kosėt. Nunešėm sintetinę patalynę iš namų, bet tai pagelbėjo tik trumpam doh.gif Tai negi man eit su ta šluota darželin ir valyt aplink jos lovą? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Juokas pro ašaras, bet gal turit kokių patarimų?
Atsakyti
sveikos mamytes.
mums alergija kazkam akivazdziai yra,bet nedandu kam verysad.gif kokius tyrimus jum dare nustatyti alergijoms? 4u.gif pnkt eisim profilaktiskai pas gdytoja,tad sakysiu kad jau siustu kazkur unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 30 sausio 2012 - 12:07
Aš iš alergologės grįžau pikta ir nusivylusi.

Taupysim dabar tuos beveik 200lt. ir darysimės savo nuožiūrą tyrimus dėl alergenų.
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 01 30, 12:07)
sveikos mamytes.
mums alergija kazkam akivazdziai yra,bet nedandu kam verysad.gif kokius tyrimus jum dare nustatyti alergijoms? 4u.gif pnkt eisim profilaktiskai pas gdytoja,tad sakysiu kad jau siustu kazkur unsure.gif

Su alergija kovojam nuo pirmojo mėnesio.. Turėjom ne vieną alergologo konsultaciją, bei ne vieną dermatologo.. Tai mum jokių tyrimų niekad labai ir nedarė, liepia laikytis dietos ir drėkinti - visas gydymas, kai blogiau pagert zyrtec'ą ar tavegil'į... Vieną kartą darė dūrius, bet kažkodėl ne maisto produktams, o įkvėpiamiems alergenams.. Mergaitei jau trys metai, o vis dar kovojam, vis galvoju daryt kraujo tyrimą už 166 lt, bet nenoriu mergaitės kankint, kol tą kraują ims.. bet panašu, kad kitos išeities nebus...

QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 01 30, 12:39)
Aš iš alergologės grįžau pikta ir nusivylusi.

Taupysim dabar tuos beveik 200lt. ir darysimės savo nuožiūrą tyrimus dėl alergenų.

Tai matyt papasakojo ką valgyt, o ko ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elwa @ 2012 01 30, 12:50)
Tai matyt papasakojo ką valgyt, o ko ne biggrin.gif

schmoll.gif
apskritai manęs nesiklausė, tyrė tų 10 alergenų ir visus tuos kuriuos prašiau nedaryt, nes tikrai nėra vaikas jiem alergiškas.
žodžiu negavau jokios konsultacijos, jokio patarimo.
kelionė visiškai bevertė buvo.
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 01 30, 13:09)
schmoll.gif
apskritai manęs nesiklausė, tyrė tų 10 alergenų ir visus tuos kuriuos prašiau nedaryt, nes tikrai nėra vaikas jiem alergiškas.
žodžiu negavau jokios konsultacijos, jokio patarimo.
kelionė visiškai bevertė buvo.[/i]

O kur buvot konsultacijai?
Atsakyti
QUOTE(elwa @ 2012 01 30, 13:11)
O kur buvot konsultacijai?

Klaipėdos vaikų ligoninės konsultacinėj poliklinikoj pas Dumbrauskienę.
važiavom iš Mažeikių.
Atsakyti