Įkraunama...
Įkraunama...

Alergija

QUOTE(Lelijėlė @ 2011 12 03, 15:15)
Prie AD as rekomenduoju homeopata. mano mazeliui padejo. zinoma, dar minimaliai paberia ji, bet as siuo metu jis valgo praktiskai  viska, kam buvo alergiskas  mirksiukas.gif

pas koki homeopata jus lankotes?
Atsakyti
G.Galvydyte (Vln)
Atsakyti
sveikos,
gal kam teko tureti alergija antibiotikams? kiek laiko uztrunka berimas? kaip ji pavyko numalsinti? ar teko naudoti piritin? mano mazuliui kai prasidejo sekmadieni anksti ryte, taip iki siol tik dideja. prie viso to ir temperatura prisidejo. veidas visas raudonas, nugara, uzpakalis, padai, pirstai istine.. o daktarai sako, kad reikia laukti. na, bet baisu laukti kai matau, kad dideja o ne mazeja..
Atsakyti
QUOTE(Draidra @ 2011 12 05, 22:26)
sveikos,
gal kam teko tureti alergija antibiotikams? kiek laiko uztrunka berimas? kaip ji pavyko numalsinti? ar teko naudoti piritin? mano mazuliui kai prasidejo sekmadieni anksti ryte, taip iki siol tik dideja. prie viso to ir temperatura prisidejo. veidas visas raudonas, nugara, uzpakalis, padai, pirstai istine.. o daktarai sako, kad reikia laukti. na, bet baisu laukti kai matau, kad dideja o ne mazeja..

Piriton cia kap Lt zyrtekas, galite duoti kita antihistaminini jei sitas neveikia, tavegilio ar fenkarolio kokio. O daugiau nieko nepadarysi, Lt tai tik nuveztu i ligonine ir suleistu hormono i uzpakali, tai jei nedusta tai geriau jau islaukit kol atslugs. Sveikatytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Draidra @ 2011 12 06, 00:26)
sveikos,

as tokiu atveju duotu antialerginiu, loratino, tavegilio ar klaritino. butinai reik, juk vaikas nusikasyti gali, be to jei ant kaklo, gali pradeti tinti ir po to dusti. sveikatos smile.gif))

o as suzinojau apie gera alergologe vilniuje Lapinskaite. reikes gal ryt skambintis ir vaziuoti. kaune nieko daktarai nepasako, ai, astma, tai ir koseja.. bet tikiu kad cia kazkas daugiau
Atsakyti
QUOTE(justina* @ 2011 12 06, 11:07)
o as suzinojau apie gera alergologe vilniuje Lapinskaite. reikes gal ryt skambintis ir vaziuoti. kaune nieko daktarai nepasako, ai, astma, tai ir koseja.. bet tikiu kad cia kazkas daugiau

Vilniuje galima atsigult ir i Antakalnio alergologini ir nemokamai visus tyrimus pasidaryt mirksiukas.gif
Atsakyti
kas man gali.padeti mergaitei.nuotraukas atsiusciau I e.p idbertos kojod lopais viduriukai balti aplink raudona nezymus iskilimai.issausejimai. nemoku ikelt cia mano e.p ligita123@gmail.com esu uk cia problema su gydimu.
Atsakyti
QUOTE(Lelijėlė @ 2011 12 05, 17:29)
G.Galvydyte (Vln)

kiek girdejau labai gera daktare
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2011 12 06, 20:36)
Vilniuje galima atsigult ir i Antakalnio alergologini ir nemokamai visus tyrimus pasidaryt  mirksiukas.gif

kokiu budu?
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2011 12 29, 13:03)
kokiu budu?

eini i konsultacija pas tenyksti alergologa, jis israso siuntima i stacionara paguli savaite ir atlieka nemokamus tyrimus.
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2011 12 29, 14:07)
eini i konsultacija pas tenyksti alergologa, jis israso siuntima i stacionara paguli savaite ir atlieka nemokamus tyrimus.

musu odos bukle gera, turim maisto alergija. Santariskese sake guldyt gali tik kai sunkus AD. Antakalny guldo jei ner jokiu pozymiu isoriniu?
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2011 12 29, 14:23)
musu odos bukle gera, turim maisto alergija. Santariskese sake guldyt gali tik kai sunkus AD. Antakalny guldo jei ner jokiu pozymiu isoriniu?

Čia žiūrint kaip gydytoja pasakys ar reikia guldyti ar ne.Pvz. mūsų atveju tai mes klausėm ir prašėm jog gal galėtų paguldyti(mums su nosimi problemos buvo)tai aišku pasiskambino vedėjai skyriaus ir paklausė ar gali ir paguldė.
Siūlyčiau eiti ir klausti-prašyti jog guldytų.
Atsakyti