Įkraunama...
Įkraunama...

Alergija

QUOTE(Linyte737 @ 2011 02 21, 14:19)
Laba,
mano mazei 1,1m.. nuo 1men buvo alergija, bet as atsisedau ant dietos ir viskas susitvarke.. Dabar ji netoleruoja jokiu pieno produktu.. bet jau gal apie menuo, kaip paberta aplink akis (tokie lyg spuogai raudoni), ir zandukai serpetoja.. - zodziu, matosi, kad alergija kazkokia, bet niekiap neatrenku kam...
siandien buvom pas alergologe, paskyre krauja pasidaryt ir palete alergenu maistui.. bet, deja,  verysad.gif  nepavyko paimti kraujo is venos...  dabar paskyre 5 dienas gerti Clemastinum...  g.gif kaip dabar mazutei nustatyt NUO ko ta alergija?... gal kuri turit daugiau patirties, patarimu?... aciuuu

Pamastykit kas naujo atsirado pries berimus jusu gyvenime, maistas, aplinka, buitine chemija, gyvunai ir t.t. O jei galvojat kad maisti produktas tai po viena isiminekit ir ziurekit ar keisis kazkas. Veskit dienorasti, gal bus lengviau susiorientuot.
Atsakyti
QUOTE(reduciukas @ 2011 02 21, 01:22)
Dar gal galite, kas daretes pakonsultuoti. Paklausiau KMUK alergologes del durio tyrimo, nes norejau daryti, bet pasake, kad vaikas per mazas. Auksciau rasiau, kad mums 1 metai 5 men., alergija nuo 3 men. sake, kad durio tyrimus tik nuo 2 metu vaikams daro. Ar tikrai? Nes jei anksciau, tai vaziuociau i II ligonine konsultacijai ir tyrimams durio.

nesamone, mums durio tyrima dare jau 5 menesiu, bet jie nieko neparode, mano galva tai bereikalingas vaiko badymas. Sis tyrimas gali buti efektyvus, jei tai umi reakcija ir nera paslepta alergija.
Atsakyti
Kas esat susidure su alergine sloga? ar tokiem maziem vaikam buna? Dukrtytei 1m ir 9 men., rimciau neserga, bet beveik kas savaite parsinesa sloga is darzelio....
Atsakyti
QUOTE(Aliira @ 2011 02 25, 16:07)
Kas esat susidure su alergine sloga? ar tokiem maziem vaikam buna? Dukrtytei 1m ir 9 men., rimciau neserga, bet beveik kas savaite parsinesa sloga is darzelio....

jums nustate ,kad alergine sloga? rolleyes.gif nes is darzelio daznai paprastu ligu prisigaudo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliira @ 2011 02 25, 14:07)

Jei vieną kartą per savaitę, pasekite, kuri tai diena. Mums dažniausiai tai būna penktadienis - diena, kai auklytė siurbliuoja verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, gal kas susidūrėte - vakar vakare atsikėlė musų mažius - pabėrę aplink akytes, nosytę ir biskiuką aplink burnytę blink.gif . Važiuosim pas savo gydytoją, tik norėjau paklausti gal kas susidėtę - kas galėtų būti ? Alergija maistui ir kažkokiem išoriniam veiksniam?
Atsakyti
Sveikos mamytes.
Mano berniukui 9metų nustatė alergija dulkių erkėms. Kažkaip keista, nes pastebėjau, kad pačiaudi ryte, dabar jau ir pakosi. Turim šunį ir katiną. Šuo pas mus jau septyni metai, o katytė trys. Ar galėjo ji paskatinti tą ligą. Nes šuo į miegamuosius neina. Grindis plaunu kiekvieną dieną. Vėdinu. Daktarai liepia atsisakyti gyvūnų. Bet vaikui vien pasakius pasipila ašaros. Prirašė tų bjaurių harmoninių vaistų, bet paskaičius išsigandau jų šalutinių poveikių. Esu visiškame pasimetime. Patarkit, kuri turit tokią bėdą. Gal gydėtės hemeopatiškai, gal dar kažkokias priemones atradot, gal naudojat filtrus orui? Vienu žodžiu, pasidalinkit patirtim unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2011 03 15, 07:48)
Sveikos mamytes.
Mano berniukui 9metų nustatė alergija dulkių erkėms. Kažkaip keista, nes pastebėjau, kad pačiaudi ryte, dabar jau ir pakosi. Turim šunį ir katiną. Šuo pas mus jau septyni metai, o katytė trys. Ar galėjo ji paskatinti tą ligą. Nes šuo į miegamuosius neina. Grindis plaunu kiekvieną dieną. Vėdinu. Daktarai liepia atsisakyti gyvūnų. Bet vaikui vien pasakius pasipila ašaros. Prirašė tų bjaurių harmoninių vaistų, bet paskaičius išsigandau jų šalutinių poveikių. Esu visiškame pasimetime. Patarkit, kuri turit tokią bėdą. Gal gydėtės hemeopatiškai, gal dar kažkokias priemones atradot, gal naudojat filtrus orui? Vienu žodžiu, pasidalinkit patirtim unsure.gif

Bet juk dulkių erkė ne tas pats, kas alergija šuniui ar katei. Tada pasidarykit dar ir tą tyrimą, kad išsiaiškinti ir neskubėt atsisakyti gyvūnų.
Sūnus alergiškas dulkėms. Namie sudarytos sąlygos ir jam blogai nebūna. Kai nuvažiuojam pas močiutę, kuri turi šunį, atsiranda sloga. Bet aš žinau, kad ne nuo šuns. Nes visą vasarą pragyveno sode kartu su tuo pačiu šunimi ir jokios alergijos nebuvo. Tiesiog aš viską valau su vandens filtro siurbliu, o mama ne.

Tokia mano patirtis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 03 15, 07:05)
Bet juk dulkių erkė ne tas pats, kas alergija šuniui ar katei. Tada pasidarykit dar ir tą tyrimą, kad išsiaiškinti ir neskubėt atsisakyti gyvūnų.
Sūnus alergiškas dulkėms. Namie sudarytos sąlygos ir jam blogai nebūna. Kai nuvažiuojam pas močiutę, kuri turi šunį, atsiranda sloga. Bet aš žinau, kad ne nuo šuns. Nes visą vasarą pragyveno sode kartu su tuo pačiu šunimi ir jokios alergijos nebuvo. Tiesiog aš viską valau su vandens filtro siurbliu, o mama ne.

Tokia mano patirtis. 4u.gif

Ačiukas, as irgi taip galvoju, bet gydytojai aiskina, kad tipo gyvunai meto plaukus, pleiskanas...Galvoju, kad reik specialu siurbli nusipirkti su vandens filtru. O mums sake, kad ta alergija 4 laipsnio dulkių erkėms. Dar žiūriu spec. patalynę, duomiuos kuri geresnė. Vienu žodžiu, renku informacija kaip čia kovot su tom pabaisom, o tai gąsdina astma.
Atsakyti
Kai vaikas pradėjo ropoti, mūsų namuose buvo nevaikštanti močiutė.
Oda jos sausa buvo, pleiskanos byrėjo. Tada tikrai buvo vaikui paūmėjimas.
Nors grindis ploviau kasdien. Bet vistiek ne tas pats, kas siurblys, kuris iš visų pakampių ištraukia. Tai skubiai ir nusipirkau. Rezultatas tikrai pateisino kainą thumbup.gif
Su tuo pačiu siurbliu ir lopšelyje siurbdavau, nes ten kilimas buvo per visą grupę ir siurbliuojamas tiesiai prie vaikų su paprastu siurbliu doh.gif
Atsakyti
O kokios firmos siurblį turit?
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2011 03 15, 07:48)
Sveikos mamytes.

Gal pradzioj reiktu kokiu uzuolaidu, kilimu, minkstu baldu atsisakyt, visko kas renka tas dulkes, pataline sintetine, dazniau ja skalbti, lyginti ir ziuret ar padeda, o gyvuneliam tikrai padarykit testuka ir bus aisku ar i juos reaguoja
Atsakyti