Įkraunama...
Įkraunama...

Alergija

QUOTE(elwa @ 2011 01 12, 02:13)
Man tai kažkaip keista, kad sako kad čia nuo soskiuko... manau būtų iškart sureagavę ir išbėrę g.gif juolabiau jei jo nesenai nepakeitėt... bet sunku pasakyt tada nuo ko.. gal nuo seilių.. o daugiau ant kūnelio nėr sausulių?

Man taip pat keista.Daugiau niekur neberia jos.Gal ant kojyciu iki keliu tokia sausesne oda,bet nesmarkiai.
Va siandien atsikele ryte be isberimu,grazu buvo ziuret i vaika.O po piet kad uzraudo,plemais tokiais.I vakara vel geriau.Nesuprantu.Is ryto valge grikiu kose,kuria jau nuo puses metu valgo,ir niekad nieko panasaus nebuvo.Pietu varkes,blyno truputi,sriubos.Gal baltymus prasyt,kad istirtu,gal ju jai per daug.Bet iki siol valgydavo pieniskus produktus ir neberdavo niekad.
Bet man kazko atrodo,kad cia ne maistui alergija.Gal del dantu dygimo cia taip,labai daug ir sunkiai lenda kaip tik siuo metu g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Viktorija9 @ 2011 01 11, 14:12)
Laba diena,

Gal kas esate susidure su isberimu aplink burnyte,isberta visa barzdyte iki pat nosytes.Prasidejo pries pusantro menesio.Pries menesi buvo Kauno 2-oje ligonineje,israse hormoninio tepaliuko tepti,bet tik 4 dienas.Tam kartui padejo,dabar vel tas pats.Isberimas labai ryskus,sausejantis,kartais labiau raudonas,kartais maziau.Paumejus vos ne melstantis tose vietose.
Gydytoja sake,gal alergija ciulptukui.Bet kodel anksciau nebuvo tokios alergijos?
Turbut teks vel vaziuoti.Neisivaizduoju,ka dabar pasiulys.
Stebiu del maisto,bet kolkas nesuprantu,kam ji galetu buti alergiska.Valgo ta pati,ka ir anksciau.

Cia gali buti perioralinis dermatitas, ir jis negydomas hormonais, nes hormonas tik blogina bukle. Gali buti kad yra bakterija kazkokia, todel pataria tepti Ichtiolo tepalu. Bet kad jus jau dideli, atsisakykit ciulptuko ir greiciau viskas sugys 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Viktorija9 @ 2011 01 13, 00:56)
Man taip pat keista.Daugiau niekur neberia jos.Gal ant kojyciu iki keliu tokia sausesne oda,bet nesmarkiai.
Va siandien atsikele ryte be isberimu,grazu buvo ziuret i vaika.O po piet kad uzraudo,plemais tokiais.I vakara vel geriau.Nesuprantu.Is ryto valge grikiu kose,kuria jau nuo puses metu valgo,ir niekad nieko panasaus nebuvo.Pietu varkes,blyno truputi,sriubos.Gal baltymus prasyt,kad istirtu,gal ju jai per daug.Bet iki siol valgydavo pieniskus produktus ir neberdavo niekad.
Bet man kazko atrodo,kad cia ne maistui alergija.Gal del dantu dygimo cia taip,labai daug ir sunkiai lenda kaip tik siuo metu g.gif .

Tai kad anksciau nebuvo alerginiu reakciju, nereiskia kad ju visai niekada ir nebus. Alergenai turi savybe kauptis organizme, prigaminti antikuniai dar 8 men. cirkuliuoja kraujyje.
Taiva rasot kad pietu valgot varske, blyna, sriubos, o po pietu visas uzraudo. Tai logiska butu jei sureaguotu i kazka valgyta per pietus, pvz., varske ( namine ar pirktine su priedais), blynai su kiausiniu, sriuba, jos kazkoks komponentas. Paprastas experimentas, nuimkit pieniskus porai dienu ir ziuresit ar gereja. Tas pats kiausiniui, kvieciams. Jie pagrindiniai buna kaltininkai.
Atsakyti
Labutis,

gal yra mamyciu is Siauliu, susidurusiu su vertu demesio odos gydytoju? mano mazyliui visas kunelis issausejes, kremai nepadeda, nebezinau i ka kreiptis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos as ir norejau paklausti gal kas susidurete su tokia situacija: sunui pastoviai raudoni zandai nutariau padaryti alergijos tyrima is venos, bet nepavyko. Subande 1,5m vaikui abi rankas ir pasake kraujas tirstas nebega, mazai skysciu geriat. Bet skysciu mes daug isgeriam net kartasi per daug. Pries 6men gulejom ligoninei su dilgeline tai ir uzsimine kad tirstas kraujas, gerkit skyscius. Mano gydytoja sako ai cia gal tik siaip nes kraujo tyrimas is pirsto geras buvo. Liepe veliau bandyti tyrima pakartoti, kai dings melynes nuo duriu.

Tai nebezinau ka daryt? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naringiux: 19 sausio 2011 - 13:40
Sveikos, gal zinote kur Vilniuje daro vaikams maisto netoleracijos testa??? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau pasiklausti gal kas žinot alerginių dūrių kainas, žinau, kad su siuntimu nemokamai atlieka, o be siuntimo? Norėtumėm įsigyti katę, norėtusi prieš perkant issitirti. Kraujo alerginiai tyrimai kainuoja maždaug 185 lt., gal dūrio yra kiek pigesnis tyrimas?
Atsakyti
QUOTE(deizi @ 2011 01 26, 14:28)
Sveikos, norėjau pasiklausti gal kas žinot alerginių dūrių kainas, žinau, kad su siuntimu nemokamai atlieka, o be siuntimo? Norėtumėm įsigyti katę, norėtusi prieš perkant issitirti. Kraujo alerginiai tyrimai kainuoja maždaug 185 lt., gal dūrio yra kiek pigesnis tyrimas?

tikrai pigesnis. priklauso kiek dūrio mėginių darysit 4u.gif
Atsakyti
Mums vilniuje gydytojas dave siuntima i alergologijos centra ir durius dare nemokamai. maisto arba aplinkos toleravimo paneles tyrimas su krauju is venos kainavo 175Lt (lygtai)

o krauja is venos seseles paeme profesionaliai. 3 laikem vaika, viena eme krauja, dar viena snekino vaika ir bande sudominti kazkuo. zodziu, greitai, profesionaliai ir kokybiskai.

Lionesss, va cia - Vilniaus universitetinė antakalnio ligoninė, respublikinis alergologijos centras, VšĮ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhydelka: 02 vasario 2011 - 11:54
QUOTE(zhydelka @ 2011 02 02, 11:53)
Mums vilniuje gydytojas dave siuntima i alergologijos centra ir durius dare nemokamai. maisto arba aplinkos toleravimo paneles tyrimas su krauju is venos kainavo 175Lt (lygtai)

o krauja is venos seseles paeme profesionaliai. 3 laikem vaika, viena eme krauja,  dar viena snekino vaika ir bande sudominti kazkuo. zodziu, greitai, profesionaliai ir kokybiskai.

Lionesss, va cia - Vilniaus universitetinė antakalnio ligoninė, respublikinis alergologijos centras, VšĮ

o kodėl darėt ir dūrius ir kraujo tyrimą? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naringiux @ 2011 01 19, 13:37)
Sveikos as ir norejau paklausti gal kas susidurete su tokia situacija: sunui pastoviai raudoni zandai nutariau padaryti alergijos tyrima is venos, bet nepavyko. Subande 1,5m vaikui abi rankas ir pasake kraujas tirstas nebega, mazai skysciu geriat. Bet skysciu mes daug isgeriam net kartasi per daug. Pries 6men gulejom ligoninei su dilgeline tai ir uzsimine kad tirstas kraujas, gerkit skyscius. Mano gydytoja sako ai cia gal tik siaip nes kraujo tyrimas is pirsto geras buvo. Liepe veliau bandyti tyrima pakartoti, kai dings melynes nuo duriu.

Tai nebezinau ka daryt? g.gif

Mano vaikui iš venos nepaima, tai ima iš galvytės. Labai greitai. Tik jei kraujas iš tiesų tirštas, ilgokai užtruks, kol prilašės. Bet bent kelių dūrių nebus.
Atsakyti
Sveikos mamytes. smile.gif
Irgi turiu sūnų, kuriam dėl alergijos staigiai paūmėjo atopinis dermatitas. Kiek turėjau kantrybės, perskaičiau foruma. Deja, nieko sau naujo nesužinojau, nes su šia liga gyvenam jau 13metu.
Kame reikalas : radau tokia infa, kad Rygoj yra alergologai-dermatlogai, ten jie turi toki aparatą, kuris nustato alergeną ir per oda veikia organizmą taip, kad jis nustoja reaguoti i ta alergeną kaip i patologini. Štai kaip tai skamba panašiame Latviškame mamų forume rusų kalbą :

Доктор ставит в этот прибор выявленный аллерген и воздействует на участок на пальчике ребенка и организм перестает распознавать этот аллерген как патологический и не дает ответную реакцию ввиде аллергии.

http://www.kkm.lv/mo...&...ic&p=700724

Mamytes, gal yra kas buvo ten?
Gal kas girdėjo ką daugiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVP: 02 vasario 2011 - 16:59
Laba vakareli.......Neturiu visai patirties sioje temoje,bet reikalas pas mane toks:praeita penktadieni daviau 7.5men kudikiui paragauti kalakutienos pietums,o tada vakare kas man sove galvon-i kosyte idejau saldyta braske,na ir prasidejo-naktim negali miegot vaikas,verkia raitosi,pucia pilveli,skystai tustinasi.Buvom ir pas gydytojus ir ligoninen bande guldyt(bet nepagulde del daugybes virusu aplink ir tiesiog pasake,kad maziau valgyt duot,ir neduot nieko oranzinio g.gif ir kopustinio,pietums tik bulve su mesa-iki to valge triusiena)Siandien 5diena,kai visa tai tesiasi,naktys jau geresnes,bet tustinasi dazniau ir skyciau nei iprastai,puksi ir uj kaip smirda blink.gif
Tai va,noriu paklaust,ar gali buti,kad nuo kalakutienos arba braskes taip mums atsitiko(paraudonavo ir zandai)
Ir ar tikrai atsisakyti duoti morka ir moliuga,kuriuos jau valgem 2men
Atsakyti