Įkraunama...
Įkraunama...

Alergija

mes vakare eidavom,dirba gyd.iki 6 man atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamka35 @ 2010 12 08, 21:15)
mes vakare eidavom,dirba gyd.iki 6 man atrodo ax.gif

tikrai bigsmile.gif niu iš vis super tada thumbup.gif jau kokiu pusvalandžiu anksčiau iš darbo ir MB manau tikrai išsiprašytų ax.gif
Atsakyti
ax.gif paskui parasykit,kaip jums ten sekesi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamka35 @ 2010 12 08, 21:29)
ax.gif paskui parasykit,kaip jums ten sekesi 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Būtinai.. 4u.gif Mes jau nuo gimimo su tuom kovojam doh.gif jau galva neišneša ką ir bedaryt... tiek kremų išbandyta.. visa šeima ant dietos.. o mergaitei vis tiek blogai..
Atsakyti
labas, mamytes,noriu parasyt kaip mes susidurem su elergijom.sia liepa isbere mano maziukui nugaryte.as kantri ,laukiu,galvoju praeis,nes gyvenam 9aukste ir pas mus vasara sia buvo net 36 karscio.aisku maudynes i diena po kelis kartus,tepaliukas nuo berimu-reziume rugpjucio galas ir nieks nepraeina sad.gif .vedam pas elergologa i poliklinika sako,kad vaikas elergiskas-skiria vaistus brangius uz 150lt,aciu dievui konpensuojami,tai mokejom 50lt.as kantriai duodu tuos vaistukus-poveikio jokio.tada vezam pas dermatologa,jo isvada-seborejinis dermatitas-tepam vaika hormoniniais vaistais,dar laikom ant dietos,bet poveikio jokio.kaip buvo nugara isberta ,taip ir liko,tik dar blogiau vaikas pradeda kasytis nugaryte sad.gif gryztam pas elergologa sako-reik daryt nuo elergijos testa.darom ji-jis kainuoja 160lt.vaikas rekia kai ima krauja is venos-reziume nepribega kraujo tiek kiek reikia tyrimui.tada darom is tiek kiek yra kraujo,bendra kraujo tyrima elergijai,kuris kainuoja24lt.ir staiga as issikalbejau su vaistininke del savo vaiko bedu,o ji pasako gal jusu vaikui truksta tiesiog vieno elenento pvz.vit.D.na ir ka as nuperku zuvu taukus ir pradedu juos duot.motiniska nuojauta kuzda dar,kad vaikas neelergiskas,nustoju duot visus vaistus,nustoju tept visais tais kremais.ir zinot ivyko stebuklas clap.gif po triju dienu mano vaikui baigesi berimas.beja kai nuejom atsakymo del elergijos isaiskejo,kad musu vaikas neelergiskas.tuo metu norejau daktare gun_bandana.gif ,bet sugebejau pasakyt tik aciu blink.gif
Atsakyti
Mes šiandien apsilankėm pas alergologę II ligoninėj thumbup.gif Labai maloni, šilta, supratinga, žmogiška gydytoja.. bendravimas superinis.. Supranta, kad žmogus ateina pagalbos ieškot, o ne šiaip gaišina jos laiką... Gavom ir dūrių tyrimą, deja, kažkodėl mum jis nesigavo g.gif bet sakė jei bus paūmėjimas ir jei mes ryšimės galima sugrįžt pasidaryti kraujo tyrimą... Tik kiek suprantu ji skaitosi vyresnių vaikų ir suaugusių alergologė, nes kai mes laukėm sesutė (kuri beje nelabai patiko tongue.gif ) pasakė, kad jie tokių vaikų nekonsultuoja, reik eit pas vaikų gydytoją blink.gif tai taip ir nustėrau, tai galvoju, ką MB be reikalo iš darbo išsiprašė ir mūsų nieks čia nepakonsultuos blink.gif bet gydytoja nė puse žodžio nepasakė, kad mes ne čia atėjom ir pan. pakonsultavo tyrimą padarė ir nereikėjo nei prašyt, ji tiesiog pasiūlė, o mes jei norėjom galėjom daryt, galėjom ir nedaryt..
Atsakyti
Laba diena,

Gal kas esate susidure su isberimu aplink burnyte,isberta visa barzdyte iki pat nosytes.Prasidejo pries pusantro menesio.Pries menesi buvo Kauno 2-oje ligonineje,israse hormoninio tepaliuko tepti,bet tik 4 dienas.Tam kartui padejo,dabar vel tas pats.Isberimas labai ryskus,sausejantis,kartais labiau raudonas,kartais maziau.Paumejus vos ne melstantis tose vietose.
Gydytoja sake,gal alergija ciulptukui.Bet kodel anksciau nebuvo tokios alergijos?
Turbut teks vel vaziuoti.Neisivaizduoju,ka dabar pasiulys.
Stebiu del maisto,bet kolkas nesuprantu,kam ji galetu buti alergiska.Valgo ta pati,ka ir anksciau.
Atsakyti
QUOTE(Viktorija9 @ 2011 01 11, 16:12)
Laba diena,

Gal kas esate susidure su isberimu aplink burnyte,isberta visa barzdyte iki pat nosytes.Prasidejo pries pusantro menesio.Pries menesi buvo Kauno 2-oje ligonineje,israse hormoninio tepaliuko tepti,bet tik 4 dienas.Tam kartui padejo,dabar vel tas pats.Isberimas labai ryskus,sausejantis,kartais labiau raudonas,kartais maziau.Paumejus vos ne melstantis tose vietose.
Gydytoja sake,gal alergija ciulptukui.Bet kodel anksciau nebuvo tokios alergijos?
Turbut teks vel vaziuoti.Neisivaizduoju,ka dabar pasiulys.
Stebiu del maisto,bet kolkas nesuprantu,kam ji galetu buti alergiska.Valgo ta pati,ka ir anksciau.

o jus nebandet ciulptuka pakeisti g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamka35 @ 2011 01 11, 15:19)
o jus nebandet ciulptuka pakeisti g.gif

Nuo gimimo naudojame Avent ciulptukus,prasidejus alergijai,pripirkom nauju,bet tas pats.Bandziau nupirkti Nuko,bet neciulpia.
Man idomu,kodel butent dabar prasidejo alergija,kazkaip viena man sutampa,kad pradejus sildymo sezonui,ja pabere.Gal tam alergiska,tam sildomam orui.Net nezinau,ka galvoti.
Atsakyti
QUOTE(Viktorija9 @ 2011 01 11, 17:02)
Nuo gimimo naudojame Avent ciulptukus,prasidejus alergijai,pripirkom nauju,bet tas pats.Bandziau nupirkti Nuko,bet neciulpia.
Man idomu,kodel butent dabar prasidejo alergija,kazkaip viena man sutampa,kad pradejus sildymo sezonui,ja pabere.Gal tam alergiska,tam sildomam orui.Net nezinau,ka galvoti.

o jus kai tepat hormoniniais tepaliukais,nepalieka veliau balti plemai ant odeles unsure.gif as veido srities jais netepu,nebent jei kur ant kunelio atsiranda sausa,raudona,serpetojanti demele,tai patepu,bet ir tai praskiedziu su kokiu exsipialiu rolleyes.gif siaip jau gyd.turetu matyt,ar vaikuciui alergija nuo ciulptuko ar nuo kitko blush2.gif o kunelio neberia/
Atsakyti
QUOTE(mamka35 @ 2011 01 11, 16:18)
o jus kai tepat hormoniniais tepaliukais,nepalieka veliau balti plemai ant odeles unsure.gif as veido srities jais netepu,nebent jei kur ant kunelio atsiranda sausa,raudona,serpetojanti demele,tai patepu,bet ir tai praskiedziu su kokiu exsipialiu rolleyes.gif siaip jau gyd.turetu matyt,ar vaikuciui alergija nuo ciulptuko ar nuo kitko blush2.gif o kunelio neberia/

Ne baltu plemu nelieka ant veido.Liepe tepti kas antra diena.O siaip tepti Eucerin losionu sake kasdien.
Gydytoja pati paguzciojo peciais,kad nezino tiksliai nuo ko.Tad ir galvoju,ar verta dar karta vaziuoti,ar gal pasakys stebeti ir tiek,gal praeis.
Atsakyti
QUOTE(Viktorija9 @ 2011 01 12, 01:07)
Ne baltu plemu nelieka ant veido.Liepe tepti kas antra diena.O siaip tepti Eucerin losionu sake kasdien.
Gydytoja pati paguzciojo peciais,kad nezino tiksliai nuo ko.Tad ir galvoju,ar verta dar karta vaziuoti,ar gal pasakys stebeti ir tiek,gal praeis.

Man tai kažkaip keista, kad sako kad čia nuo soskiuko... manau būtų iškart sureagavę ir išbėrę g.gif juolabiau jei jo nesenai nepakeitėt... bet sunku pasakyt tada nuo ko.. gal nuo seilių.. o daugiau ant kūnelio nėr sausulių?
Atsakyti