Labas. turiu sena kombainą arnica. nu britkus rūpkė, noriu naujo. mėgstu philips buitinę tecniką. Aktualu kapojis, tešlos minkymas, plakimas(blynai), ir peiliukai, kad fri bulvėm būtų ir pan. kiek žiūrėjau tai visą šitą turi PHilips 7775. bet ar jis plaka tešlą? pvz blynams? su kuriuo peiliu? o gal galite pasiūlyti ką nors atitinkančio mano poreikius?
mano arnika būtų gal nieko, bet ūžia be proto, šokinėja, stringa, ir koks griozdas, dvigubai kaip philipsas noriu naujo
šitas blynams tai su peiliais puikiai suplaka.. pas mane analogiškas. plaka kaip didelis.. ir net tešlą varškės apkepui..
man tai labai šis patinka
boch
tik niekas atsiepimų nerašo... kiba niekas tokio neturi?
o taip gražiai atrodo tas pjaustymas kūbeliais..
mano svajone
man tai labai šis patinka
boch
tik niekas atsiepimų nerašo... kiba niekas tokio neturi?
o taip gražiai atrodo tas pjaustymas kūbeliais..
mano svajone
QUOTE(RyzaLape @ 2011 08 04, 23:08)
būtų įdomu dėl kubelių išgirsti, nes man nepatikimai atrodo, nes pirma nupjauna griežinėjį, jis lieka ant sietelio, per kurį kažkas turėtų išspausti kubelius, bet peilis jau daro antrą apsisukimo ratą ir pjauna antrą riekelę, kuri užčiuožia ant pirmos... nu realiai net nerodo kad ten gražiai darytųsi tie kubeliai...
Papildyta:
parodo iš viršaus ir iš apačios, o to tokio vientiso vaizdo kaip riekelė prasistumia pro tą sietuką tai ir nėra...
na ką, mamytės atrodo atostogaujat norėjau paklausti, kas turit PHILIPS HR 7775, koks jo aukštis kai stovi su "bliūdu" ir dangčiu? ir dar gal kuri mamytė galėtų parodyti su kokius peiliu pvz varškėčiams tešlą minkyti?
QUOTE(Aryvle @ 2011 08 05, 17:10)
na ką, mamytės atrodo atostogaujat norėjau paklausti, kas turit PHILIPS HR 7775, koks jo aukštis kai stovi su "bliūdu" ir dangčiu? ir dar gal kuri mamytė galėtų parodyti su kokius peiliu pvz varškėčiams tešlą minkyti?
Varškėčiams tešlą galima minkyti tiek su kapojimo peiliu, tiek su tešlos minkymo antgaliu. Tik su peiliu reikia minkyti labai trumpai, nes ilgiau paminkius tešla suskystėja.
QUOTE(Aryvle @ 2011 08 04, 23:32)
būtų įdomu dėl kubelių išgirsti, nes man nepatikimai atrodo, nes pirma nupjauna griežinėjį, jis lieka ant sietelio, per kurį kažkas turėtų išspausti kubelius, bet peilis jau daro antrą apsisukimo ratą ir pjauna antrą riekelę, kuri užčiuožia ant pirmos... nu realiai net nerodo kad ten gražiai darytųsi tie kubeliai...
Papildyta:
parodo iš viršaus ir iš apačios, o to tokio vientiso vaizdo kaip riekelė prasistumia pro tą sietuką tai ir nėra...
Papildyta:
Del kubeliu, tai as puikiai isivaizduoju: tas sietelis irgi astrus kaip asmenys ir kai peilis nupjauna horizontaliai, jus tuo metu gi ta morka spaudziate i apacia ir sietelis perpjauna vertikaliai tik itariu, kad paskutinis griezinelis jau liktu ant sietelio, nes nebutu kaip ji nuspausti ir jauciu, kad zaliu morku taip nepapjaustytum, nes per kietos
ir aš manau , kad iš virtų tuos kūbelius pjausto.. bet žalių kad man nelabai reikia.. mišrainė dažniausiai virta
Labas. ką gi, užsisakiau PHILIPS HR7775 šiandien dar buvau topo centre, gyvai viską apžiūrėjau, ir išmatavau. man tik nervuoja kad angos vaisiams/daržovėms siauros. bet pas visus kombainus taip tikiuosi kad nenusivilsiu... šiandien aviteloj mačia kenwooda kur kubeliais pjausto, akcija, 500nekainuoja. nu nežinau, kažkaip nesusigundžiau juo
sveikutes
nelabai gaudausi, tai gal kas nors pakomentuos
ar cia toks pats kombainas kaip siulo top shop?
http://pigu.lt/top_t...amp;mid=1420415
pavadinimas siek tieks skiriasi (topshope jo nevadina super express, o tiesiog bullet express) kainos (nenuolaidines) vienodos abieju, taciau gaila pigu.lt nepateikia prekes platesnes charakteristikos, o ir galinguma raso 500 W (top shope 700w)
tai cia tikriausiai nera viena ir ta pati preke, o kokia pigi kopija?
apsvieskit, prasau, nes akcija tai jau labai vilioja:geda2:
nelabai gaudausi, tai gal kas nors pakomentuos
ar cia toks pats kombainas kaip siulo top shop?
http://pigu.lt/top_t...amp;mid=1420415
pavadinimas siek tieks skiriasi (topshope jo nevadina super express, o tiesiog bullet express) kainos (nenuolaidines) vienodos abieju, taciau gaila pigu.lt nepateikia prekes platesnes charakteristikos, o ir galinguma raso 500 W (top shope 700w)
tai cia tikriausiai nera viena ir ta pati preke, o kokia pigi kopija?
apsvieskit, prasau, nes akcija tai jau labai vilioja:geda2:
šeip tai tik boch ir kenwood turi tokio galingumo variklius, kaip aš dairausi.. 1000 ir virš.. tad manęs kaip tik visi kiti nevilioja. nes tešlą bemaišydami "uždūsta"
Papildyta:
Papildyta:
i | Ištrintas pacituotas skelbimas. |
QUOTE(Aryvle @ 2011 08 05, 17:10)
as turiu si kombaina,idealus isskyrus sulciaspaude,spaudzia sultis tai neblogai,bet jau valymas jos tai kazkokia tragedija ,o visa kita daro be priekaistu,tikrai geras pagalbininkas,aukstis su pagrindiniu indu kazkur apie 30cm,teslas as visas darau su plasmasiniu kapojimo peiliu