Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės kombainai - 2

QUOTE(DaivaVe @ 2011 04 20, 17:20)
Jei norite tokio tipo, tai man atrodo, kad joks Philipsas neturi  g.gif  cia viena is priezasciu, kodel as rinkausi Kenwood  blush2.gif user posted image

nu va bet mazatu tiek permoketi ir bijoti kad niekas nesugestu vien del sitos detales g.gif

jauciu toliau zaisiu su kavamale blush2.gif

QUOTE(Maloniuke @ 2011 04 20, 17:21)
Philips, tas kur maximoj paskutiniu metu už lipdukus galima buvo pasiimt. Neturiu su kuo palygint, nes pirmas mano gyvenime, bet esu labai patenkinta smile.gif

thumbup.gif geri jie, tik as kai surinkau lipdukus ju nebegavau verysad.gif

QUOTE(raar @ 2011 04 21, 08:51)
Riešutams sukapoti ar pan turiu tokį rinkinuką  thumbup.gif
user posted image

bliamba kombainas ir dar papildomai milijonas irengomi, sito noriu apsimazinti ax.gif blenderis su preidais keliaus lauk ir kokteiline, nes vien jai atsiradus belnderio nebeistraukiu ax.gif
Atsakyti
Na va, išsirinkau kombainą KM020, bet kur jį dabar nusipirkti doh.gif
LT neprekiauja tokiais. O kur prekiauja internetu į LT, tai kaina nenormali, 1000čiu brangiau nei anglijoje ohmy.gif
Amazone gal siųstų, bet reikia užklausti ar ne? Kažin, kaip us garantijom g.gif Gal žinot ką nors ta tema, kaip geriausia (+pigiausiai) pirkti kombainą?
Atsakyti
QUOTE(raar @ 2011 04 26, 09:26)
Na va, išsirinkau kombainą KM020, bet kur jį dabar nusipirkti doh.gif
LT neprekiauja tokiais. O kur prekiauja internetu į LT, tai kaina nenormali, 1000čiu brangiau nei anglijoje ohmy.gif
Amazone gal siųstų, bet reikia užklausti ar ne? Kažin, kaip us garantijom g.gif Gal žinot ką nors ta tema, kaip geriausia (+pigiausiai) pirkti kombainą?

As pirkciau is Amazono (man atrodo, ten dabar dar ir akcija kazkokia) blush2.gif greiciausiai sius, pabandykite isimesti i krepseli ir iskart parasys siuntimo kaina (jei bus nenormaliai didele, galite siustis per tarpininke, susimokesite pati Amazone, o tarpininkei 2 svarai uz kg iki LT) mirksiukas.gif O del garantijos, tai jau reikia Amazone gal uzklausti, turetu atsakyti (kaimyne is prancuzu amazono atsisiunte duonkepe, tai jai meilu parase oficialaus atstovo Lt kontaktus) biggrin.gif
Atsakyti
sceikos, mamytes, gal galite patarti gera virtuves kombaina, kurimae butu viskas, kad nereiktu apsideti daiktais: tarkim ir mesmale, ir sulciaspaude citrusiniams ir ktieks vaisiams bei darzovems, bulviu tarkavimo masina ir etc.
busiu dekinga
Atsakyti
sveikos,

gal kazkas turite kombana braun k 700? Kokie butu atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2011 05 07, 11:43)
sveikos,

gal kazkas turite kombana braun k 700? Kokie butu atsiliepimai?

Draudėjų mano turi, tai aš juo vis pasinaudojus. Nerealus daiktas thumbup.gif thumbup.gif

Pirksiu ir sau tokį thumbup.gif
Atsakyti
o tie kombainai visi gerai pvz kibinu teslas isminko?
Atsakyti
QUOTE(juleta @ 2011 07 12, 22:33)
o tie kombainai visi gerai pvz kibinu teslas isminko?

Gerai. Tik nuo kombaino galingumo ir talpos priklausys kiek tešlos galėsit išminkyti.
Atsakyti
merginos, kas turit kenwood 972 , gal galit pasakyt, ar jis turi bulvių tarkavimo , kaip cepelinams, peilį? jei neturėjo komplektacijoj , gal pirkot atskirai? kur pirkot? ačiū
Atsakyti
Sveikos, ieskau kombaino, kad butu idealus tesloms ivairiausioms ruosti, o kitos funkcijos butu privalumas - pjaustymas, mesmale ir pan. ziurinejau ivairius kenwoodus, bet ju tiek daug modeliu, kad nesigaudau doh.gif Gal kas zino, ko man reikia doh.gif blush2.gif
Atsakyti
ir aš panašiai ieškau.. tik man kapoklė būūūtinai reikalinga ir bulvių tarkuoklė smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kas turite maximoje kur už lipdukus kombainą PHILIPS HR7771/53 ? Mums suskilo indas, šiaip garantinis dar yra, bet va maxima sakė reikia vežti visą kombainą su visais priedais... Bet tada neįsivaizduoju kaip košes reiks pypliui daryt, nes dar nei vieno danties neturi... Gal kam teko susidurti su tokia problema ir galite atsakyti ar keičia maxima indus (ar tik grąžina ir sako patys kalti) ir ar yra kurnors atskirai tų indų pirkti ir kokia maždaug kaina?
Atsakyti