As pirkdama kenwooda teiravausi del papildomos koplektacijos( pvz. fri peilio), bet sake kad jie jau tokios komplektacijos ir priedu prie ju daugiau nera.
QUOTE(raar @ 2011 04 19, 17:17)
hehe:] dar tokių didelių neminkiau, planuose (mamos iškepa duonos, bet galėčiau ir aš joms tai keletui kepalų reikėtų) bet va kugelį pvz kai tarkuoti reikia ir laukiam svečių, tai mano 2 litrinius dubenis kokius 4 pritarkuoju. Apie pyragų kepimą svečiams tai net neprasidedu, o norėtųsi Apkepo 2 dubenis maišau - mažoka būna. Dvi šeimos pvz 10 žm paėdančių susidaro o tai jei ne dvi būna... kepu orkaitėje keliais sluoksniais. Salotas pjaustyti (pvz morkų) irgi kelis dubenis turiu pakeisti, norėtųsi be šito žaidimo
ačiū už tokį išsamų tyrimą ir nuomonę. Iš tikro sugundėt jaučiu pasirašyčiau, jei galima bulvių fry nupirkti peilį gal atstovams parašysiu, kas kenwoodo yra gal žinot?
komplektacija geresnė ir man pasirodė, bet pusės nenaudočiau, nes turiu specializuotus, o cirtusų nespaudžiu. O bulvių fry kaip norisi (2 keptuves didelės mums sueina ir dar trūksta )
ačiū už tokį išsamų tyrimą ir nuomonę. Iš tikro sugundėt jaučiu pasirašyčiau, jei galima bulvių fry nupirkti peilį gal atstovams parašysiu, kas kenwoodo yra gal žinot?
komplektacija geresnė ir man pasirodė, bet pusės nenaudočiau, nes turiu specializuotus, o cirtusų nespaudžiu. O bulvių fry kaip norisi (2 keptuves didelės mums sueina ir dar trūksta )
Jei dideliais kiekiais gaminat, tai gal geriau jums tiks kenwood km020. Trapiai tešlai ten naudojamas K formos antgalis. Daržovėms pjaustyti nusipirksit AT340 priedą, galėsit į bet kokios talpos indą pjaustyti.
Papildyta:
Pasižiūrėjau, AT340 neturi bulvių tarkavimo peilio, senesniame A998 buvo.
QUOTE(Deiva1212 @ 2011 04 19, 18:38)
Jei dideliais kiekiais gaminat, tai gal geriau jums tiks kenwood km020. Trapiai tešlai ten naudojamas K formos antgalis. Daržovėms pjaustyti nusipirksit AT340 priedą, galėsit į bet kokios talpos indą pjaustyti.
Papildyta:
Papildyta:
AT340 extra fine shredding - for parmezan cheese chocolate - bet čia turbūt super mažas morkoms absurdas, kad išėmė tą peilį
Sviesto su miltais K peilis neuskapos, ar ne? :/
Šiai tešlai tokio peilio kokio nėra reikėtų
AT340 prjungus prie kombaino tikiuosi, kad jo niekada nereikia nuiminėti ir dubeniu tešliai tuo pačiu metu galima naudotis? Ar blogai suprantu?
Laba diena,
labai noriu kenwoodo bet labai nusivylusi ju servisu tai linkstu link Philipsiuko
lyg jau ir apsisprendziau imti sita, bet nematau turi jis smulkinimo inda? na kavai ar riesutams kokiems iki miltu susimalti?
labai noriu kenwoodo bet labai nusivylusi ju servisu tai linkstu link Philipsiuko
QUOTE(Velniuke @ 2011 03 19, 13:22)
taigi visgi rekomenduociau Philips Hr 7766
lyg jau ir apsisprendziau imti sita, bet nematau turi jis smulkinimo inda? na kavai ar riesutams kokiems iki miltu susimalti?
QUOTE(*Rūta* @ 2011 04 20, 11:11)
Laba diena,
o ku rjų servisas? aš ši vis nieko panašaus nerandu - oficialiam saite - kreipkitės į parudotuves - senukus ar topocentrą o jei kokią dalį norėčiau užsisakyti, tai jaučiu niekas nežaistų užsakyti
QUOTE(raar @ 2011 04 20, 11:24)
o ku rjų servisas? aš ši vis nieko panašaus nerandu - oficialiam saite - kreipkitės į parudotuves - senukus ar topocentrą o jei kokią dalį norėčiau užsisakyti, tai jaučiu niekas nežaistų užsakyti
tai va kad be galu, užsiprasai (bandziau elektromarkte ir avitelioj) negauni (garpuodziui dangcio reikejo) i isvis ten nelabai kalba, as megeja Kenwoodu bet , o Philipsas pav. klp buvusiam singalo pastate bet kokia detale gali gauti, jei netures uzsakys
sveikos gal kuri turit bullet express? as pameciau liet instrukcija su visais receptais o anglu nei kiek nekramtau gal kuri galetumet man i el. pasta atsiust instrukcija ir receptus? prasau
QUOTE(Ciuple @ 2011 04 20, 15:12)
Mamytės, gal kuri galite pasidalinti patirtimi apie ŠĮ mini kombainą
Labai reikia tik daržovių pjaustyklės ir mėsmalės, todėl norisi kažkaip išsisukti neperkant didelio kombaino, nes viską turiu atskirai ir esu labai patenkinta.
Labai reikia tik daržovių pjaustyklės ir mėsmalės, todėl norisi kažkaip išsisukti neperkant didelio kombaino, nes viską turiu atskirai ir esu labai patenkinta.
mano mama turi toki, mesa mala neblogai, bet po sustreikavo, kazkas ten nutiko, nepamenu kas o darzoves, o ypac kopustus super ima, morkas
QUOTE(*Rūta* @ 2011 04 20, 12:11)
Laba diena,
Jei norite tokio tipo, tai man atrodo, kad joks Philipsas neturi cia viena is priezasciu, kodel as rinkausi Kenwood
Philips, tas kur maximoj paskutiniu metu už lipdukus galima buvo pasiimt. Neturiu su kuo palygint, nes pirmas mano gyvenime, bet esu labai patenkinta
QUOTE(DaivaVe @ 2011 04 20, 17:20)
Jei norite tokio tipo, tai man atrodo, kad joks Philipsas neturi cia viena is priezasciu, kodel as rinkausi Kenwood
Riešutams sukapoti ar pan turiu tokį rinkinuką