QUOTE(Deiva1212 @ 2011 04 19, 15:44)
O kokius tešlos kiekius minkot?
hehe:] dar tokių didelių neminkiau, planuose
(mamos iškepa duonos, bet galėčiau ir aš joms
tai keletui kepalų reikėtų) bet va kugelį pvz kai tarkuoti reikia ir laukiam svečių, tai mano 2 litrinius dubenis kokius 4 pritarkuoju. Apie pyragų kepimą svečiams tai net neprasidedu, o norėtųsi
Apkepo 2 dubenis maišau - mažoka būna. Dvi šeimos pvz 10 žm paėdančių susidaro
o tai jei ne dvi būna... kepu orkaitėje keliais sluoksniais. Salotas pjaustyti (pvz morkų) irgi kelis dubenis turiu pakeisti, norėtųsi be šito žaidimo
QUOTE(DaivaVe @ 2011 04 19, 16:03)
Na ka tik pasiziurejau ir manau Kenwood komplektacija geresne
Philips turi tik bulvyciu fri peili (ko neturi Kenwood), bet Kenwood turi 2 sulciaspaudes, kokteiline, kavos maluneli, didziojo indo talpa ta pati, bet dar yra 2 papildomi mazesni indeliai jei reiketu mazesnio kiekio. Be to esu girdejusi, kas Philips dirba garsiau. Kaina panasi, todel turbut geriau rinktis Kenwood.
Kenwood mano pirmasis kombainas, todel neturiu su kuo palyginti, bet tikrai labai patenkinta
dariau ir mieline tesla ir tokia,kur reikia sviesta kapoti, abi pavyko puikiai, isminke iki kociojimo
del bulvyciu fri peilio nesidomejau, nes man neaktualu
del kombaino dydzio, tai didesniu tokio tipo kombainu nesu maciusi
man seimos poreikiams pilnai pakanka
Jei Jums reikia, kad maisytu is karto dideli kieki tai matyt tada geriau jau Kenvood KM020 arba 030 (turi laikmati), o dalis papildomas pagal poreiki susipirksite palaipsniui
Kita vertus, tai aukstas kombainas, o dauguma priedu dedasi ant virsaus, tai jei esate mazo ugio, nebus patogu aukstai kelti rankas
Aisku geriau jau toki pirkti uzsienyje ir siustis, nes LT ju kainos uzkeltos
ačiū už tokį išsamų tyrimą ir nuomonę. Iš tikro sugundėt
jaučiu pasirašyčiau, jei galima bulvių fry nupirkti peilį
gal atstovams parašysiu, kas kenwoodo yra gal žinot?
komplektacija geresnė ir man pasirodė, bet pusės nenaudočiau, nes turiu specializuotus, o cirtusų nespaudžiu. O bulvių fry kaip norisi
(2 keptuves didelės mums sueina ir dar trūksta
)