QUOTE(šviesuolė @ 2011 03 17, 11:01)
Man mėsmalė nelabai aktuali (gali būti, kad kai senoji nemalė mėsos, tai ir nereikėjo, išmokau verstis be jos). Vaikai ūgtelėjo ir smarkiai pagerino valgymo galimybes, žiūriu, kad daržovių pjaustymas ir rankinis tarkavimas labai daug laiko atima.
Įdomu, ar prie šito
KM 266, galima prijungti šitą priedą
My Webpage. MB kažin kodėl mano, kad tokiu principu dirbantis daržovių smulkintuvas patikimesnis. Bet prietaiso galingumas tik 900 kW
renkantis kombaina viskas atsiremia i pinigus. Jei jus planuojat kombainui isleisti 2 ar tris tukstancius tada is tu Kenwood modeliu naujesniu galima rinktis metaliniu korpusu, bet ju visos tvirtinimo detales vistiek plastmasines.
Kenwood km266 as irgi norejau, taciau jis tinka labiau jei norisi tesla daznai minkyti - tai biski patogiau nei kituose, taciau darzoves jis pjausto prastai. ir siaip niekas mum jo nerekomendavo.
juolabiau, kad renkantis Kenwooda reikia buti atsargiem, nes su atstovybe nelabai kokie reikalai, labai prasti atsiliepimai, o tai aktualu, nes garantini tvarko jie.
naujausi kenwood modeliai - tai didesne galimybe susipirkti priedus prie ju - mesmales, makaronu darymo ir kitu, taciau kaina oho.
atrodo graziai - bet tik dizaino virtuvei neuztenka.
as kai pamaciau, man irgi labai patiko, atrode kaina normali, bet... pasirodo jis beveik plikas, kai susidedi visus reikiamus priedus - kaina kosmine
taigi visgi rekomenduociau Philips Hr 7766
Pamečiau :-) 33 kg