Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujospūdžio matavimo aparatai

Kraujospūdžio matuoklis: paprastas, pusiau automatinis ar automatinis?

Kaip teisingai pamatuoti kraujospūdį.
Kraujospūdžio matavimas namuose.
Arterinio kraujo spaudimas.
Atsakyti
Mama naudoja, turėjo visokių ir tą automatinį taip pat. Ji - medikė. Tai dabar nusipirko vėl tą senobišką iš rusijos parvežtą - sakė, kad pats geriausias ir tiksliausias. O tas automatinis tuoj ėmė gesti, neteisingai rodyti. Taigi, grįžo prie senojo. Beje, atkreipkit dėmesį, kokiais naudojasi gydytojai poliklinikose ir kitur - niekur tų elektroninių nepamatysit.
Atsakyti
Dėl mechaninių ir elektroninių matuoklių - vakar kaip tik pabandėm palyginti rezultatus. Pamatavom paprastu mechaniniu ir pusiau automatiniu elektroniniu - skirtumas buvo minimalus. Vyresniems žmonėms patiems pasimatuoti mechaniniu sunkoka, todėl elektroniniai (patikimų gamintojų, žinoma) jiems patogesni.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 04 11, 10:57)
Dėl mechaninių ir elektroninių matuoklių - vakar kaip tik pabandėm palyginti rezultatus. Pamatavom paprastu mechaniniu ir pusiau automatiniu elektroniniu - skirtumas buvo minimalus. Vyresniems žmonėms patiems pasimatuoti mechaniniu sunkoka, todėl elektroniniai (patikimų gamintojų, žinoma) jiems patogesni.

Dėl patogumo - nesiginčiju. Bet kad labai jau neilgai laiko. O ir ne kinietiškas buvo (nebeprisiminsiu, kokios firmos (sklerozė blush2.gif ) bet tikrai žinau, kad rinkosi iš geresnių). Ir jūsų atveju, manau, eksperimentavot su nauju prietaisu. Ar ne?
Atsakyti
As irgi senai sukau galva koki kraujospudzio matuokli pirkti. Turiu paprasta,klasikini. Nelabai patenkinta,nes sunku tiksliai nustatyti kraujospudzio ribas-ar kai pradeda vos vos judeti rodykle,ar ,kai jau jauti pati pulsa. Gaunasi gan didele paklaida. Nusipirkau Mikrolife BP A100 Plus,pilnai automatini matuokli. Pakolkas labai patenkinta,nes matuotis reikia du kartus dienoje. Pirkau internetu Mikrolife pagrindineje parduotuveje,taip gavosi zymiai pigiau,nei vaistineje su nuolaida!
Atsakyti
gal kas nusimano koki geriau kraujospudzio matuokli pirkti sita ar sita

vieno akcija 25%, kito 50%, kaip ir logiska kad geriau butu su 50% nuolaida, bet visai nepazystu AND firmos, ar ji gera g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2011 03 03, 13:54)
gal kas nusimano koki geriau kraujospudzio matuokli pirkti sita  ar sita

vieno akcija 25%, kito 50%, kaip ir logiska kad geriau butu su 50% nuolaida, bet visai nepazystu AND firmos, ar ji gera  g.gif ?

Man vienas zmogus, kuris prekiauja spaudimo aparatais minejo, kad AND yra geriausias,po to Omron,o Microlife -prasciausi.
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2011 03 03, 11:54)
gal kas nusimano koki geriau kraujospudzio matuokli pirkti sita  ar sita

Imkit tą, kurio dizainas labiau patinka ar kuris labiau prie žasto "limpa", nes iš esmės jie ne daug kuo skiriasi smile.gif
Pvz. mano mama jau beveik 4 metus naudojasi Microlife BP A100 Plus ir nesiskundžia.

QUOTE(Tukute @ 2011 03 03, 13:36)
Man vienas zmogus, kuris prekiauja spaudimo aparatais minejo, kad AND yra geriausias,po to Omron,o Microlife -prasciausi.

O aš kitaip girdėjau rolleyes.gif
I. Omron.
II. Microlife.
III. AND.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2011 03 03, 15:44)
Imkit tą, kurio dizainas labiau patinka ar kuris labiau prie žasto "limpa", nes iš esmės jie ne daug kuo skiriasi smile.gif

reikia pabandyti pasimatuoti aks su kiekvienu is siulomu parduotuveje ir maloniai nustebsite, kad visi jie rodys kiek skirtingus davinius bigsmile.gif
o is esmes pirkit kaip Borzika ir sako, ta, kuris graziausias bigsmile.gif mat visi sie elektriniai nepamatuos idealiai tiksliai. jei norite tikslumo, ieskokite priestvaninio gyvsidabrinio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2011 03 03, 14:44)
O aš kitaip girdėjau rolleyes.gif
I. Omron.
II. Microlife.
III. AND.

Dabar dar omron viena modeli nusiziurejom (ju manzete universaliasne 22-42, kai kitos iki 32, o reikia ir man su 30cm ir mociutei kurios 40cm). Brangiau gaunasi, bet gal geriau ... Ypac jeigu jusu tas sarasas teisingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2011 03 03, 15:30)
Ypac jeigu jusu tas sarasas teisingas  smile.gif

Galvos tikrai neguldyčiau schmoll.gif biggrin.gif Tiesiog esu girdėjusi/skaičiusi tokius atsiliepimus.
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2011 03 03, 15:28)
reikia pabandyti pasimatuoti aks su kiekvienu is siulomu parduotuveje ir maloniai nustebsite, kad visi jie rodys kiek skirtingus davinius bigsmile.gif

Jei is eiles kelis kartus be pertrauku matuosite, tai kad ir su tuo paciu, bet rezultatai bus visada skirtingi tongue.gif Nereikia net skirtingu aparatu biggrin.gif Taip jau yra su tuo spaudimu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 03 kovo 2011 - 15:46