Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujospūdžio matavimo aparatai

Tik praeitą savaitę sesei pirkau pilnai automatinį kraujospūdžio matuoklį. Euro vaistinėjė su nuolaidą už 199 lt. nupirkau pilnai automatinį. Kiek domėjausi vyresnio amžiaus žmonėms sunku patiems pumpuoti, todėl visiškai automatinis yra patogus. Tik reikia pasiskaityti instrukcijas. Elektronika jautri, todel galimos paklaidos jeigu daug prietaisų veikia šalia. Beje mano įsigytas pažastinis ir mažesnis, nei jūsų paveikslėly. Dovana išėjo puiki ir sesė patenkinta, ir aš pati džiaugiausi, nes nesitikėjau isipaišyti į tokią sumą. Beje aparatas - japoniškas.

Papildyta:
beje pamiršau pasakyti, kad pirktas matuoklis su adapteriu, gali elementus naudoti, gali į tinklą įjungti. Atskirai mačiau adapteriai po 86 lt. ir nežinau ar visiems aparatams tinka.
Atsakyti
Aš neseniai vaistinėj žiūrinėjau Omron karujospūdžio matuoklius (japoniški). Pilnai automatinis, rodantis aritmiją ir jei nesugrybausiu su pakraunamom baterijom kainuoja netoli 300 Lt.
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2006 12 13, 00:37)
Noriu nupirkti mamai kitą kraujospūdžio aparatą, kad rodytų aritmiją (ji serga ja). Ar kas turit tokį, ar pasiteisino? Koks geresnis: automatinis, ar pusiau automatinis? Kol kas galvoju apie tokį Gal kas šį konkretų modelį turit?

Aš pirkčiau automatinį. Paspaudei mygtuką ir viskas. Beto dabar Camelijose nuolaida 25% Microlife aparatams. Tai automatas kainuoja kažkas apie 170lt. tiksliai nepamenu. Tiesa adapteris taip pat yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palmira: 14 gruodžio 2006 - 14:16
taip, be nuolaidos automatinis ~250-280 Lt

Atsakyti

Mergaitės, nuolaida ne man, o tos rūšies aparatams. Pirkau Santariškese, du dar buvo like. Manau ir kitose euro vaistinėse jų yra. Jis ir pulsą rodo, ir širdies veiklai sutrikus, instrukcijoje įspėjama, jog pasirodžius širdutei, reikia kuo skubiau kreiptis pas daktarus.
Atsakyti
Norėčiau mamai nupirkt aparatą, patį geriausią už mažiausią kainą bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Mane irgi domina aparatai kraujospudziui, gal kas zinote kokie yra geriausi, ir kur galima isigyti smile.gif
Atsakyti
as tai turiu OMRON firmos. girdejau, kad sitie geri. ir dar reikia pirkti tokius, kuris dedami virs alkunes, nes tie kur ant rieso dedami netikslus ir tik sportininkams tinka pulsa ir kraujospudi matuoti.
Atsakyti
ir as girdejau kad tiksliausi yra mechaniniai, nupirkau savo mamai mechanini microlife firmos , labai geras aparaciukas, bet nepagalvojau vieno dalyko - jinai nedamato tu skaiciuku doh.gif unsure.gif
Atsakyti
As irgi mamai savo ieskau, ji kencia nuo padidejusio kraujospudzio verysad.gif Ji turi dabar pusiau automatini matuokli, bet jis pastaruoju metu pradejo grybaut doh.gif Kazkoks AND, kainavo apie 140lt. Net jei buna gerokai padidejes kraujospudis, rodo koki 115x80 g.gif Gal kas zinot, koki tikrai gera matuokli? Bet ne mechanini.. Nedamatys mama doh.gif smile.gif
Atsakyti
Labutis, reikia po savaitės dovanoti . Bet tikrai nepatogu mamai pačiai mechaninis, beto labai greit tos žarnelės nulūžinėjo. Tai vaistinėje elektroninis automatas 200, prpučiamas elektroinis 150. Senukuose AEG 75 lt-pilnas elektronas, ir turguje 65 lt-pilnas elektronas.Tas vaistinėj tikrai perbrangus, kažin kaip laiko tokie kaip turguj ir senukuose?
Atsakyti
Sveiki! Gal galit patarti koki kraujo spaudimo aparata geriau pirkti-automatini,pusiau automatini? Ar jie teisingai rodo,nes turim riesini-tai kaskart vis kitaip primatuoja doh.gif ! Labai netikslus! Dabar vaistinese akcija,tai noreciau ja pasinaudoti,bet nzn kas geriau. O gal tas paprastas geriausias ir tiksliausias g.gif
?
Atsakyti