QUOTE(lamyte @ 2009 04 28, 08:36)
Turim nuosavų buriuotojų

Visa kompanija, išskyrus mane, buriuotojai. Aš tik prijaučianti
Jachtą nuomojamės savaitei. Ačiū už naudingą info
Su nuosavais linksmiausia

Kur buriuojat? Mazu kolegos esam

Mano vyras jau uzkietejes buriuotojas patapo, o as kartu su juo

Irgi prijaucianti, nes kur gi desies
Jei reiktu platesnes info, prasom kreiptis

Padesiu kuo galesiu
NA O CIA MANO ZADETI VAIZDAI IS PIETU KROATIJOS (labai gaila, kad skaitmenini foto turim tik nuo 2003, o pirmosios dvi keliones buvo iki ju, todel daug fotkiu turiu tik ant popieriuko...

)
Pradesiu nuo salu...
KORČIULA - DAR JA VADINA MINI DUBROVNIKU. LABAI GRAZI JAUKI SALA. JEI NEGALIT JOS PASIEKTI KELTU, PLAUKIT LAIVELIU IR TEN ISSINUOMOKIT MOTOROLERI - TIKRAI SMAGU
BYSEVO SALA - PASIEKIAMA TIK LAIVU, NEGYVENAMA SALA, KURIOS VIDUS ISGRAUSZTAS VANDENS. RAMIA DIENA GALIMA ILISTI I VIDU PASIGROZETI VANDENS ATSPINDZIAIS
Iplaukimas i vidu mokamas sezono metu - reikia list i prie vandens prisipaudusia ola
Viduje apie antra dienos val. (geriausiai ten pakliut apie vidurdieni)
O cia is vidaus taip atrodo skyle, pro kuria visi plaukia i ta salos vidu
Na ir zinoma nuolatiniai jachtos palydovai - delfinai
Papildyta:
HVAR SALA - HVAR MIESTAS. LABAI GRAZUS MIESTAS SU SENU KALEJIMU - TVIRTOVE AUKSTAI. DABAR TEN MUZIEJUS, O VAIZDAI NUO KALNO TIKRAI GERI
Jei ten plauksit su jachta - sezono metu katastrofa surasti tuscia vieta. Faktiskai stot reikia ant inkaro ilankoje ir tuziku plaukt iki kranto. Vietiniu zveju vietu geriau neuzstatinet - jie pikti
MLIJETAS - VISA SALA TAI NP. MAZI KAIMUKAI SU MALONUMU LAUKIA TURISTU IR JUOS SKALPUOJA
PALYPEJUS AUKSCIAU I KALNA ATSIVERIA NUOSTABUS VAIZDAS - YRA EZERAS, O JAME SALA, SALOJE JEI NEKLYSTU KOPLYCIA AR TAI VIENUOLYNAS
Mooring for free... Privalai valgyt ju kavinej, o ten jau kaip Dievas duos
Gali rinktis sviezia zuvi
DUBROVNIKAS - TIKRAI GRAZUS I UNESCO PAVELDA ITRAUKTAS MIESTAS
Deja, turiu tik kelias foto skaitmenoje. Super pasivaikscioti jo ginybine siena - vaizdai labai geri. Matosi, kaip tas miestas nukentejo per kara - didzioji dauguma stogu - nauji...
Zavios miesto gatves, klotos nugludintu granitu. Tiesa kavinese viskas tikrai brangu...
Papildyta:
ZADARAS - GRAZUS, NEDIDELIS MIESTUKAS, TURINTIS SMAGIAS GATVELES, DAUG BOUTIC'U, SV. DONATO KATEDRA IR ROMOS LAIKU ISKASENU EKSPOZICIJA PO ATVIRU DANGUMI
Is cia galima keltis i Italija keltu - isbandyta
ŠIBENIKAS - TAIP PAT JAUKUS MIESTUKAS.
Deja, jo foto neturiu daug. Tik si viena - su menulio pilnatimi birzelio pabaigoj...
KRK NP - NATURALIOS UPES SLENYJE ISIKURES NP, KUR LABAI GERAI DERA GAMTOS IR ZMOGAUS SIMBIOZE.
Nuo Plitvicu jis tuo ir skiriasi, kad nera tiek naturalus. Yra buities ekspozicija ir netgi grazus asiliukas
Einant nuo masinu aiksteles, matosi super vaizdai. Paskui autobusas nuveza jau i sleni, kur ir yra pats NP
Vandens kriokliu perkitimai ten mazesni, negu Plitvicose, bet vistiek grazu
Na ir pagrindinis skirtumas nuo Plitvicu - ten galima maudytis
Papildyta:
PLITVICU NP - NA SITA JAU VISI ZINO. TIESIOG KELETAS VAIZDU
NA IR PABAIGAI - KROATIJOS PAPLUDYMIO AKMENUKAI IS ARTI, KAD NEKILTU KLAUSIMU APIE SMELI