Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(marimacho @ 2008 03 12, 15:15)
o sitas koks variantas super  thumbup.gif
tik dujine arciau kriaukles pas mane tures but tai ta spintele su dujine reik sukeist vietom  g.gif  tai galvoju, gal tada daryti ta spintele krastine apkeitus vietom su dujine istisine  g.gif niu tokia ilga nuo zemes iki lubu ir ten mikrobange padeciau ir siaip daugiau butu vietos daiktams susidet  g.gif
gal galetum dar toki varinata su ilga spintele padaryt, apkeitus vietom su dujine  g.gif  ir mikrobange i ta ilga perkelus  blush2.gif

labai aciu tau Iriska user posted image

Na va uzgriuvo darbai ,tai paskutinis variantas. bet is tikruju man jis schmoll.gif prie virykles neprieiti.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 03 12, 14:24)
Na va uzgriuvo darbai ,tai paskutinis variantas. bet is tikruju man jis  schmoll.gif prie virykles neprieiti.

aciu tau labai labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2008 03 12, 15:04)
Nereikia kreipti dėmesio  4u.gif Mūsų virtuvė super minimalistinė, o kaina tai tikrai ne vaikiška gavosi  lotuliukas.gif . Kai jau viskas bus pabaigta parodysiu. Jeigu būtumėm ėmę su visais tais ąžuolo raižiniais, tai būtų kainavę dvigubai pigiau, bet mes irgi kažkaip baidomės tų raižinių  doh.gif Pasidarėm taip kaip norėjom ir prieš nieką neatsiskaitynėsime. Juk daromės sau ir mokam tiek kiek galim sau leisti. O kičas visada kainuoja pigiau.

QUOTE(SoJa @ 2008 03 12, 16:12)
o kodėl Jus nusprendėt, kad aš kalbu apie masyvą ? Va būtent Jūsų įdėta foto ir yra ta "graži" virtuvė, kuri paprastai patinka vyresnio amžiaus žmonėms. Tokią ir turėjau omeny. Jeigu ji būtų iš masyvo man ji gražesnė vis tiek netaptų  tongue.gif
Kičas gali būti padarytas ir iš masyvo, o su klasika ypač reik būti atsargiems.
Va gal tik iš retesnių pavyzdžių kurie daugmaž atitinka mano skonį ir yra su raižiniais http://www.voke3.lt/lt.php/shop,pid.84 Bet vis tiek sau tokios virtuvės nenorėčiau.
Todėl prašau man neaiškinti kiek man galvoti ir ką rašyti  tongue.gif

Todėl, kad iš plokščių net ir prie geriausių norų ąžuolo raižinių nepadarysi.tamsta apie raižinius juk rašote, ar aš skaityti nemoku? tongue.gif O juk ir tėvelis kalbėjo būtent apie masyvo baldus, bent jau aš supratau būtent taip. Tai apsispreskite, ar jūs apie plokštes kalbate (kokias aš įdėjau), ar apie masyvą. O šiaip, tai kaip rašote, taip ir skaitome, todėl ir sakau, konkretinkite smile.gif
o dėl to, kad kažkas atėjęs supeikia tavo svajonių virtuvę, visada liūdna, ir nesvarbu, ar ji masyvo, ar plokščių. Tau ji tokia graži ir miela, o pats artimiausias žmogus, vietoj to, kad pasidžiaugtų, kad vaikai kuriasi, tvarkosi, taip bjauriai kalba. Galėtų pasakyti, kad ne jo skonio ir OK.
O dėl mano įdėtos virtuvės, tai ji man irgi "graži", bet prieš 10 metų buvo ant bangos. Vat todėl man madų vaikymasis interjeruose ir ne prie dūšios. Bet ir jūsų įdėta man ne itin. Skonio reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobrytė: 12 kovo 2008 - 14:31
kadangi daugiau galvu geriau nei viena, tai prasau pagalbos.
user posted image

yra vatokia patalpa... esme ta kad stalas toj vietoj labai be ry6io... nelieka praejimo...o as dar visada svajojau apie mini bariuka verysad.gif kur man det stalai? virtuves plotis ~370, ilgis to "apendikso" ~3 m
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 12 kovo 2008 - 14:32
QUOTE(MAMICY @ 2008 03 12, 15:31)
user posted image

yra vatokia patalpa... esme ta kad stalas toj vietoj labai be ry6io... nelieka praejimo...o as dar visada svajojau apie mini bariuka  verysad.gif  kur man det stalai? virtuves plotis ~370, ilgis to "apendikso" ~3 m

o tu nenori to stalo prie sienos pristumti. Juk ir is vienos puses gales zmogus atsisesti ir is kitos apeis. Ir praejimas bus didesnis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 03 12, 16:31)
yra vatokia patalpa... esme ta kad stalas toj vietoj labai be ry6io... nelieka praejimo...o as dar visada svajojau apie mini bariuka  verysad.gif  kur man det stalai? virtuves plotis ~370, ilgis to "apendikso" ~3 m

Šiuo atveju atsisakyčiau stalo ir daryčiau salą. ir bariukas tau tuo pačiu būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 03 12, 14:33)
o tu nenori to stalo prie sienos pristumti. Juk ir is vienos puses gales zmogus atsisesti ir is kitos apeis. Ir praejimas bus didesnis.  g.gif

va jauciu taip teks daryti... bet man taip negrazu sad.gif

QUOTE(Cobrytė @ 2008 03 12, 14:36)
Šiuo atveju atsisakyčiau stalo ir daryčiau salą. ir bariukas tau tuo pačiu būtų smile.gif

visada isivaizdavau namo pliusa tame, kad turi normalu valgomojo stala, nebereikia sukti kaip ir kur susodinti pietums atlekusia gimine...

bet jauciu, kad teks kazkuriu noru atsisakyti smile.gif

ir dar kas baisiausia, kad as jau turiu ir stala ir kedes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 03 12, 15:24)

Man pries tai buves variantas geresnis. Ta istisine spinta labai uzgriozdina patalpa. Juo labiau, kad ir spinteles iki lubu nepriduoda lengvumo. Zodziu as uz pries tai buvusi varianta, kuris man tikrai liux thumbup.gif

marimacho, o kodel nenori kraste daryt orkaites? Taigi tas laidas jai pajungti turetu but lankstus ir manau aletum laisvai patraukt orkaite g.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif

reikalinga skubi jūsų pagalba 4u.gif susiinstaliavau Alno programą ir nežinau nuo kurio galo pradėti kurti savo svajonių virtuvę, nelabai aš mokus su tokiom programom dirbti, tamsus miškas man blush2.gif blush2.gif susiradau ir suvedžiau virtuvės plotį, ilgį, lubų aukštį, bet kai noriu pasirinkti ką nors, niekas nesigauna, ta prasme, kad nemoku pažymėti kur langas, durys ir t.t., su pele tik "pavedžioju", bet niekas nenusipiešia man blush2.gif blush2.gif gal galit kas nors parašyti nuo ko pradėti ir kaip pasirinkti objektus? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 12, 15:38)
marimacho, o kodel nenori kraste daryt orkaites? Taigi tas laidas jai pajungti turetu but lankstus ir manau aletum laisvai patraukt orkaite g.gif

nes taip parogiau, nes musu virsus bus dujinis, tai ten eina prie kasto tie vamzdziai, be to jei ne prie krasto darytume tada tiesiai gartraukis butu prie ventiliacines angos, niu vsikas paprasciau ax.gif
be to dar vienas dalykas, jau kaip baigsis virtuvinis is karto tam sone eina langas, kuri mes imam lauk ir ant jo statom toki bariuka, tai jei kas atsises prie bariuko, bus nepatogu prieit prie dujines ax.gif

beje be tos aukstos spinteles ir man labiau patiko tas varinatas g.gif ale vis skaiciuoju skaiciuoju, keik man tu lentynu lieka daiktam susikraut lotuliukas.gif niu nebent galvoju, kad jei jau veliau, jei jau tikrai netilpsim prie kitos sienos kur bus saldytuvas prie saldytuvo galima auksta paksui uzsisakyt g.gif
Atsakyti
Iriska, nu super suprojektavai. labai geras variantas ir kaip tokiai mažutei erdvei labai gražus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 03 12, 14:39)
va jauciu taip teks daryti... bet man taip negrazu sad.gif
visada isivaizdavau namo pliusa tame, kad turi normalu valgomojo stala, nebereikia sukti kaip ir kur susodinti pietums atlekusia gimine...

bet jauciu, kad teks kazkuriu noru atsisakyti smile.gif

ir dar kas baisiausia, kad as jau turiu ir stala ir kedes  lotuliukas.gif

Aš irgi neįsivaizduoju būsto be pietų stalo. Tokį buvau sutalpinusi net 19 kv.m buto svetainėje/valgomajame. Tiesa, vietoje prabangaus minkštų baldų komplekto tenkinomės 2 sėdimų vietų sofute ir aibe pagalvėlių...
Atsakyti