Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(SweetTalk @ 2008 03 11, 12:53)
Vakar mano brangiojo tevas pamates surinkta virtuve piktai istare - "dar tokios prastos virtuves nesu mates, visi juoksis!". Ir viskas del to, kad ji pagaminta is laminuotos plokstes (jo manymu, turejo buti tik is tikro azuolo ir nesvarbu, kad spalva netinka), stalvirsis is dirbtinio akmens, o ne velgi is azuolo, stilius pas mus modernus minimalistinis, o ne klasikinis su raiziniais, kuris jo manymu geriausias. Zodziu, sunervavo jis savo konservatyviom nesamonem  verysad.gif
Tai va, noriu jusu paklausti - is ko pagamintos jusu virtuves ir koks stilius jums labiau prie sirdies?

Nereikia kreipti dėmesio 4u.gif Mūsų virtuvė super minimalistinė, o kaina tai tikrai ne vaikiška gavosi lotuliukas.gif . Kai jau viskas bus pabaigta parodysiu. Jeigu būtumėm ėmę su visais tais ąžuolo raižiniais, tai būtų kainavę dvigubai pigiau, bet mes irgi kažkaip baidomės tų raižinių doh.gif Pasidarėm taip kaip norėjom ir prieš nieką neatsiskaitynėsime. Juk daromės sau ir mokam tiek kiek galim sau leisti. O kičas visada kainuoja pigiau.
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 03 12, 13:31)
Na ziurek kas gaunasi.
Nezinau , bet man atrodo , kad vertikaliuose spintelese tavo atveju daugiau telpa. As gal net iki pat lubu jas daryciau.  g.gif

user posted image

Oho, maniau, kad mano virtuvytė bus maža, bet pasirodo būna dar mažesnių ax.gif
Vat kas man nepatinka, tai, kad apačioje ne kampas, o viršuje kampas g.gif bet turbūt šiuo atveju ne tiek į grožį, kiek į talpumą reikia žiūrėt. Manau tokiose mažose virtuvytėse reikia daugiausiai mąstymo, kad išspausti maximumą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 12 kovo 2008 - 13:28
QUOTE(Stikline @ 2008 03 12, 13:26)
Oho, maniau, kad mano virtuvytė bus maža, bet pasirodo būna dar mažesnių  ax.gif

niu pagal mnao paskaiciavimus, nebus tokia maza, dar prie dujines turi itilpti viena spintele, tik nezinau ja auksta daryt ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 03 12, 13:35)
o labai aciu dabar biski paprasciau  blush2.gif  4u.gif
niu o man dar prie dujines isejo auksta spintele  g.gif  ir galvoju, gal ta kriauke daryt ne tokia spintele, o ta kur tokia issilanksto i kampa  g.gif
dar galvoju daryt gartrauki imontuojama, tai gales dar ant jo spintele padaryt  g.gif
o tai sakai geriau vertikalios iki lubu  g.gif  kad tada idomu kaip jos atsidarines tokios dideles  g.gif
as galvojau horozontalias dviem aukstais kraut  g.gif

Horizontaliu spinteliu iki lubu tai jau tikrai nepadarysi, nes neatsidarines virsutines. O be to gali buti toks variantas, kad nelygios lubos patalpoj ir tiesiog mazas tarpas tarp spinteliu ir lubu labai negraziai ziuresis. Pas mane taip buvo. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2008 03 12, 15:04)
Nereikia kreipti dėmesio  4u.gif Mūsų virtuvė super minimalistinė, o kaina tai tikrai ne vaikiška gavosi  lotuliukas.gif . Kai jau viskas bus pabaigta parodysiu. Jeigu būtumėm ėmę su visais tais ąžuolo raižiniais, tai būtų kainavę dvigubai pigiau, bet mes irgi kažkaip baidomės tų raižinių  doh.gif Pasidarėm taip kaip norėjom ir prieš nieką neatsiskaitynėsime. Juk daromės sau ir mokam tiek kiek galim sau leisti. O kičas visada kainuoja pigiau.

gal reikia prieš ką nors sakant gerai pagalvoti biggrin.gif plokštės jėga, o masyvas, ir ypač, jei su raižiniais, tai jau kičas lotuliukas.gif lotuliukas.gif didesnės nesamonės negirdėjau biggrin.gif Gal konkretink, tada galima ir sutikti ir pasiginčyti, bet tai ką tu pasakei, tai gryna nesąmonė schmoll.gif
gal tu tokią turėjai omeny, bet tai čia net ne masyvas
user posted image
Pas mane bus plokštė, bet tik todėl, kad masyvo neįperku. o beskonybę galima ir iš masyvo, ir iš plokščių padaryti.
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 03 12, 14:27)
niu pagal mnao paskaiciavimus, nebus tokia maza, dar prie dujines turi itilpti viena spintele, tik nezinau ja auksta daryt  ar ne  g.gif

Mano mažoje virtuvėje dizainerė pripaišė stalčių, nes jie patogiausi šiuo atveju. Taigi apačioj vien stalčiai, o viršuje dviem eilėm spintelės, gaila neturiu galimybės įkelt foto, nes turiu popieriuj ir nėr kaip nuskanuoti. Tavo virtuvėje būtų gal visai neblogai didelė spinta ir joje įtaisyt mikrobangę g.gif bet čia tik pirma mintis šovusi man galvon smile.gif šiaip aš žadu mikrobangės neturėt, nes tikriausiai nelabai bus kur ją pastatyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 12, 13:28)
Horizontaliu spinteliu iki lubu tai jau tikrai nepadarysi, nes neatsidarines virsutines. O be to gali buti toks variantas, kad nelygios lubos patalpoj ir tiesiog mazas tarpas tarp spinteliu ir lubu labai negraziai ziuresis. Pas mane taip buvo. rolleyes.gif

niu gerai, bt tai kaip tada jeigu vertikalios, tai kaip tokios dideles durys atsidarines doh.gif taigi jos kazkur apie metra butu doh.gif
be to maciau nuotrauku, kad padaro iki pat lubu g.gif niu tai gal tada daryti per sona atidaromas dviem aukstais g.gif tuoj paieskosiu kazkur turejau issisaugojus iki lubu nuotrauku smile.gif
Atsakyti
Idejau savo virtuvele (ta labai didele tokia, tai jau bijau kartoti, kad vel puslapio neiskraipyciau blush2.gif ) Kaip manot, ar palikti virs kampines kriaukles taip spinteles kaip yra ar daryti kitokiu kampu? Kaip yra patogiau? Gal smailu kampu geriau pasilenkti prie kriaules? 4u.gif
Atsakyti
sakot, neitu pas mane kazko panasaus padaryt g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ipaisiau i tavo kampa dar 60cm spintele ir vaizdas pasikeicia labai.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2008 03 12, 13:30)
gal reikia prieš ką nors sakant gerai pagalvoti biggrin.gif plokštės jėga, o masyvas, ir ypač, jei su raižiniais, tai jau kičas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif didesnės nesamonės negirdėjau biggrin.gif Gal konkretink, tada galima ir sutikti ir pasiginčyti, bet tai ką tu pasakei, tai gryna nesąmonė schmoll.gif
gal tu tokią turėjai omeny, bet tai čia net ne masyvas
user posted image
Pas mane bus plokštė, bet tik todėl, kad masyvo neįperku. o beskonybę galima ir iš masyvo, ir iš plokščių padaryti.

o kodėl Jus nusprendėt, kad aš kalbu apie masyvą ? Va būtent Jūsų įdėta foto ir yra ta "graži" virtuvė, kuri paprastai patinka vyresnio amžiaus žmonėms. Tokią ir turėjau omeny. Jeigu ji būtų iš masyvo man ji gražesnė vis tiek netaptų tongue.gif
Kičas gali būti padarytas ir iš masyvo, o su klasika ypač reik būti atsargiems.
Va gal tik iš retesnių pavyzdžių kurie daugmaž atitinka mano skonį ir yra su raižiniais http://www.voke3.lt/lt.php/shop,pid.84 Bet vis tiek sau tokios virtuvės nenorėčiau.
Todėl prašau man neaiškinti kiek man galvoti ir ką rašyti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 03 12, 14:08)
Ipaisiau i tavo kampa dar 60cm spintele ir vaizdas pasikeicia labai.

user posted image

o sitas koks variantas super thumbup.gif
tik dujine arciau kriaukles pas mane tures but tai ta spintele su dujine reik sukeist vietom g.gif tai galvoju, gal tada daryti ta spintele krastine apkeitus vietom su dujine istisine g.gif niu tokia ilga nuo zemes iki lubu ir ten mikrobange padeciau ir siaip daugiau butu vietos daiktams susidet g.gif
gal galetum dar toki varinata su ilga spintele padaryt, apkeitus vietom su dujine g.gif ir mikrobange i ta ilga perkelus blush2.gif

labai aciu tau Iriska user posted image
Atsakyti