sveikos
man jau irgi reikia pradeti galva sukti, del virtuves baldu
bandziau paprojektuot su alno programele, bet jinai kazko su manim pykstasi
nemoku, nenormaliios tos mano virtuves gaunasi, be to neiseina paziuret is kurio sono noriu
o taip noreciau ikelt ir pasikonsultuot su jumis
mano virtuvyte bus ziauriai ziauriai maza, kampinis variantas 2 ant 1.4 mazdaug
kriaukle kampe, sali i mazaji soneli indaplove, tai jau praktiskai to sono neber apatiniu spinteliu, i ilgali sona nuo kriaukles dujine ir tada galvoju daryt auksta spintele, nes reikia kazkur ir mikrobange ikist
be to apacioj spinteliu naudingu kaip ir nebus, todel reikia sugalvoti viska taip, kad butu kur susideti daiktus, nes butukas mazas, duagiau nepastatysiu niekur jokiu sekciju
tai mastau iki pat lubu daryti spintutes pakabinamas
tik va nenusprendziu, ar ta prie dujines daryt auksta, nors kai pagalvoju, jei nedarysui as aukstos, tada vis tiek toj vietoj reiks mikrobange pastatyt
tai vis tiek to stalo vietos kaip ir neliks
zodziu mano darbastalis gautusi tik virs indaploves
dar idomu, kaip butu galima padaryti, jei darau pakabinamas tokias aukstas iki lubu, tai kaip tada daryti kampa prie kriaukles
niu bliamba susipykau su ta alno programele ir cia dabar turiu aiskinti, lengviau vsika butu pamatyt, o is paaiskinimo jauciu neikas neaisku
o ir siaip daug klausimu tureciau
ir del to kur geriau gamintis niu zodziu dar daug daug klausimu
gal mane kas pamokytu su ta programele dirbt? kodel jums tokios grazios virtuvytes iseina, o mna nieks nesigauna
arba savaitgali teks paciai aiskintis santykius su ja
nes noriu nusibraizyt, kad galeciau pasiuntinet, kad paskaiciuotu, noreciau ir kainyte nors preliminariai isivaizdut