Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(oziarage @ 2008 03 12, 08:53)
Labai grazu, tik nedaryk to prijungto vienakojo stalo. Uzteks saleles tongue.gif

Labai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Baltike, pritariu visoms anksciau pasisakiusioms mergaitems del pakabinamu spinteliu. Man irgi noretusi, kad bent iki saldytuvo butu. Gal tuomet bent ta atvira lentynele, kur virs salos kabo, perkelk ant tos sienos g.gif O to "stalelio" tai irgi nedaryciau ax.gif
O spinteliu tai zinok per daug nebuna biggrin.gif Mano drauge pries kelis metus darydamasi virtuve sake - "man tu spinteliu daug nereikia, as ir i sitas neturesiu ka det". As bandziau irodyt, kad daugiau nepamaisys. O dabar ir pati sako, kad darytu daugiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užsispyrusi: 12 kovo 2008 - 08:48
Labas rytas,

Susiruosem ir mes darytis baldus virtuvei smile.gif gal galit patarti kokiu meistriuku kas jums dare? Ar baldu parduotuvese uzsisakinejot ar kaip? ax.gif

domina variantai Kaune 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2008 03 11, 19:41)
Na va, mano virtuvės projektas jūsų teismui. Virtuvė (2,8m*4,3m) pas mus nišoje, yra tik tos trys sienos, kurios pavaizduotos. Apsuktas vaizdas nesižiūri, todėl pakomentuosiu, kad "pusiau saloje" yra dvi spintelės ir vienas "stalčių komplektas".
user posted image
Laukiu komentarų. Buitinės technikos vietų nelabai galiu keisti, nes jau yra įvadai. Tačiau už pastabas dėl bendro vaizdo, spintelių/stalčių kiekio ir išdėstymo būčiau dėkinga.

as kriaukle stumciau arciau saldytuvo, o tai dabar darbastalio normalaus kaip ir ner unsure.gif . maziausiai 80cm tarp kriaukles ir virykles turi but, kad butu patogu dirbt 4u.gif
ir jeigu spinteliu sakai, kad sociai uztenka, tada geriau daryciau daugiau pakabinamu ir nedaryciau salos, statyciau pietu stala geriau 4u.gif

Atsakyti
Ačiū labai visoms už pastabas. Jau vakar pabandžiau pažaisti su pakabinamomis spintelėmis, vakare, jei turėsiu laiko, įmesiu rezultatus (dabar darbe sėdžiu, kur Alno neturiu). O šiaip virtuvę projektavausi pirmiausia iš praktinės pusės, kiekviena spintelė, lentyna ar net darbastalio vieta jau paskirta kažkam. Lentynėlė šalia salos man būtina arbatoms ir kavoms susidėti - esu didelė jų mėgėja, o plikyti jas žadu būtent saloje. O staliukas (nežinau, ar jis išties vienakojis bus - Alno tik tokius siūlo, o ką pasiūlys mano meistrai, kol kas nežinau) būtinas mano sūnučiams. Paprastai man gaminant maistą (o virtuvėje sukiojuosi dažnai) kažkuris iš jų prisėda šalia paskaityti, papiešti, pakonstruoti ar tiesiog šiaip pabendrauti. Turime taisyklę, kad užkandžiaujama irgi tik virtuvėje, tačiau valgyti jogurtą, graužti obuoliuką ar sausainį stovint ne itin komfortiška. Bute buvo labai patogu, nes prie darbastalio buvo paprastas stalas pristumtas, o dabartinėje anytos virtuvėje to mums labai labai trūksta. Vaikai bando ir ant žemės įsitaisyti, ir kėdę prisistumti, bet vistiek nepatogu nei man, nei jiems. Beje, dar dėl staliuko - gal kas kur kitą panašaus staliuko modelį užmatė? Atsižvelgus į jūsų pastabas pradėjau ieškoti.

QUOTE(shpika @ 2008 03 12, 09:05)
as kriaukle stumciau arciau saldytuvo, o tai dabar darbastalio normalaus kaip ir ner  unsure.gif . maziausiai 80cm tarp kriaukles ir virykles turi but, kad butu patogu dirbt  4u.gif
ir jeigu spinteliu sakai, kad sociai uztenka, tada geriau daryciau daugiau pakabinamu ir nedaryciau salos, statyciau pietu stala geriau 4u.gif

Na, mes be virtuvės dar turėsime ir 18 kv.m valgomąjį (kaip tik iš jo vaizdą į virtuvę ir įdėjau), tai kišti pietų stalą į virtuvę nėra būtinybės. Saloje planuoju pagrindinį darbastalį, nes pjaustant, tarkuojant, maišant man svarbu matyti šeimyną, net vieta salai parinkta taip, kad matosi ne tik beveik visa didžiojo kambario erdvė, bet ir vaikų žaidimo aikštelė per vitrininį langą. (Pradžioje planavome net ir viryklę į salą dėti, bet paskaičiavus pasirodė, kad kainos padidėjimas per didelis lyginant su komforto padidėjimu.) O šalia viryklės man reikia tik vietos blynų tešlos dubeniui ar kelioms lėkštėms pasidėti. Dabartinėje mano virtuvėje tarp viryklės ir kriauklės viso labo 30cm ir visai užtenka, nes pagrindinis gamybos procesas vistiek vyksta prie baro, nors jis tam net ir labai nepritaikytas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltike: 12 kovo 2008 - 09:31
QUOTE(Jolyte @ 2008 03 11, 23:11)
Nanda , o kur tu desi stalo irankius?

Salia kriaukles spinteles, yra spintele su dviem stalciais... Labai nenoriu indu virs kriaukles kelti dziovint ir indaploves nedesiu. Taigi, sugalvojau, kad ta apatini stalciu padarysiu lekstems deti, o virsutinis atsidarys irgi kaip dziovykle (be soniniu sieneliu): bus apacioje puodeliams, o virsuje metaline lentynele irankiams. Ar daryti geriau atskira stalciu? g.gif Bet as taip nenoriu tu smulkiu stalciuku daug prisidaryti... schmoll.gif
Papildyta:
Baltike, gal neblogas variantas butu vietoje to prie salos pristatyto staliuko, padaryti kazkoki istraukiama is po salos stalvirsio... nesimaisytu, kai nereikia ir vietos neuzimtu, o kai reikia istrauki ir viskas.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 03 12, 09:55)
Baltike, gal neblogas variantas butu vietoje to prie salos pristatyto staliuko, padaryti kazkoki istraukiama is po salos stalvirsio... nesimaisytu, kai nereikia ir vietos neuzimtu, o kai reikia istrauki ir viskas..  4u.gif

Ačiū už idėją, žiūrėsime, ką meistrai pasiūlys tuo klausimu. Nors, įtariu, čia kaina vėlgi bus neverta komforto, nes staliukas, spėju, kol kas bus naudojamas beveik nuolat, kai aš būsiu namie. smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

man jau irgi reikia pradeti galva sukti, del virtuves baldu g.gif

bandziau paprojektuot su alno programele, bet jinai kazko su manim pykstasi doh.gif nemoku, nenormaliios tos mano virtuves gaunasi, be to neiseina paziuret is kurio sono noriu blush2.gif

o taip noreciau ikelt ir pasikonsultuot su jumis doh.gif

mano virtuvyte bus ziauriai ziauriai maza, kampinis variantas 2 ant 1.4 mazdaug g.gif
kriaukle kampe, sali i mazaji soneli indaplove, tai jau praktiskai to sono neber apatiniu spinteliu, i ilgali sona nuo kriaukles dujine ir tada galvoju daryt auksta spintele, nes reikia kazkur ir mikrobange ikist doh.gif be to apacioj spinteliu naudingu kaip ir nebus, todel reikia sugalvoti viska taip, kad butu kur susideti daiktus, nes butukas mazas, duagiau nepastatysiu niekur jokiu sekciju schmoll.gif
tai mastau iki pat lubu daryti spintutes pakabinamas g.gif tik va nenusprendziu, ar ta prie dujines daryt auksta, nors kai pagalvoju, jei nedarysui as aukstos, tada vis tiek toj vietoj reiks mikrobange pastatyt doh.gif tai vis tiek to stalo vietos kaip ir neliks doh.gif
zodziu mano darbastalis gautusi tik virs indaploves g.gif

dar idomu, kaip butu galima padaryti, jei darau pakabinamas tokias aukstas iki lubu, tai kaip tada daryti kampa prie kriaukles g.gif

niu bliamba susipykau su ta alno programele ir cia dabar turiu aiskinti, lengviau vsika butu pamatyt, o is paaiskinimo jauciu neikas neaisku g.gif

o ir siaip daug klausimu tureciau g.gif ir del to kur geriau gamintis niu zodziu dar daug daug klausimu doh.gif
gal mane kas pamokytu su ta programele dirbt? kodel jums tokios grazios virtuvytes iseina, o mna nieks nesigauna doh.gif

arba savaitgali teks paciai aiskintis santykius su ja lotuliukas.gif nes noriu nusibraizyt, kad galeciau pasiuntinet, kad paskaiciuotu, noreciau ir kainyte nors preliminariai isivaizdut doh.gif
Atsakyti
Na ziurek kas gaunasi.
Nezinau , bet man atrodo , kad vertikaliuose spintelese tavo atveju daugiau telpa. As gal net iki pat lubu jas daryciau. g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 03 12, 12:31)
Na ziurek kas gaunasi.
Nezinau , bet man atrodo , kad vertikaliuose spintelese tavo atveju daugiau telpa. As gal net iki pat lubu jas daryciau.  g.gif

user posted image

o labai aciu dabar biski paprasciau blush2.gif 4u.gif
niu o man dar prie dujines isejo auksta spintele g.gif ir galvoju, gal ta kriauke daryt ne tokia spintele, o ta kur tokia issilanksto i kampa g.gif
dar galvoju daryt gartrauki imontuojama, tai gales dar ant jo spintele padaryt g.gif
o tai sakai geriau vertikalios iki lubu g.gif kad tada idomu kaip jos atsidarines tokios dideles g.gif
as galvojau horozontalias dviem aukstais kraut g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2008 03 12, 09:12)
Zinoma ir tokia gera iseitis smile.gif. Beje, noriu paklausti, o spintelių, esančių šalia gartraukio, apačia nesiriebaluoja labiau? Jau namo gartraukis lygiai su spinelėm ir tai reik dažnokai pavalyti smile.gif

Na virtuve turiu kokias 3 savaites, tai nepastebejau as riebalu, bet zinoma, kad riebaluosis. Senoje virtuveje taip pat buvo. Bet nepasakyciau, kad labai smarkiai riebalavosi.
Atsakyti
beje, kaip reik padaryt, kad matytusi is to kampo, kaip Iriska padarei? g.gif nes as sukinejau sukinejau ir niekaip nemaciau situ kampu doh.gif
Atsakyti