Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Baltike @ 2008 03 11, 19:41)
Na va, mano virtuvės projektas jūsų teismui. Virtuvė (2,8m*4,3m) pas mus nišoje, yra tik tos trys sienos, kurios pavaizduotos. Apsuktas vaizdas nesižiūri, todėl pakomentuosiu, kad "pusiau saloje" yra dvi spintelės ir vienas "stalčių komplektas".
user posted image
Laukiu komentarų. Buitinės technikos vietų nelabai galiu keisti, nes jau yra įvadai. Tačiau už pastabas dėl bendro vaizdo, spintelių/stalčių kiekio ir išdėstymo būčiau dėkinga.

Graži virtuvė, aš galvoju, kad dar galėtų pakabinamų spintelių būti, nes tada gražesnis bendras vaizdas būtų, na čia man taip atrodo
Atsakyti
Na va, mano virtuvės projektas jūsų teismui. Virtuvė (2,8m*4,3m) pas mus nišoje, yra tik tos trys sienos, kurios pavaizduotos. Apsuktas vaizdas nesižiūri, todėl pakomentuosiu, kad "pusiau saloje" yra dvi spintelės ir vienas "stalčių komplektas".
user posted image
Laukiu komentarų. Buitinės technikos vietų nelabai galiu keisti, nes jau yra įvadai. Tačiau už pastabas dėl bendro vaizdo, spintelių/stalčių kiekio ir išdėstymo būčiau dėkinga.

Siaip jauku turetu buti 4u.gif Tik tos dvi virsutines spinteles.. gal daryciau arciau gartraukio ir kabinciau ten jas tris. Bet cia tik mano akimis ziurint rolleyes.gif

Pasakykit prasau man, kodel Alno projektuka issisaugojau kompe normalaus dydzio, o cia ikeliu tik labai maziuka? Noriu ideti, kad gerai matytusi, kaip taviskis tokio dydzio..
Su nuotraukomis taip dar nera buve... keliu is photobucket.com
Atsakyti
Ačiū už pirmus komentarus. Dėl viršutinių spintelių, tai pilnai užpildyti tarpą tarp šaldytuvo ir gartraukio jų reikia 4, gi man realiai ir dviejų būtų per akis, kažkaip nesinori mokėti už spinteles "tik grožiui". Bandžiau žaisti su įvairiais dviejų spintelių variantais, šis labiausiai patiko. Bet gal dar ką pasiūlysite. (Tiesa, virš kriauklės po spintelėmis yra numatytas papildomas apšvietimas, reikia atsižvelgti ir į tai.)
QUOTE(Nanda @ 2008 03 11, 18:55)
Pasakykit prasau man, kodel Alno projektuka issisaugojau kompe normalaus dydzio, o cia ikeliu tik labai maziuka? Noriu ideti, kad gerai matytusi, kaip taviskis tokio dydzio..
Su nuotraukomis taip dar nera buve... keliu is photobucket.com

Aš įkelinėjau per ImageShack puslapį tiesiai iš kompiuterio.

Atsakyti
user posted image

Papildyta:
Siaubas doh.gif Atsiprasau uz tokia didele... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanda: 11 kovo 2008 - 19:33

Man asmeniškai nesižiūri tos dvi spintelės, jos man kaip "prielipos" vidury sienos. Aš daryčiau per visą sieną visdėlto, o gal būtų galima dar sugalvot ką nors g.gif Nieks į galvą dabar nešauna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 03 11, 18:34)
Nebutina 70 cm. Man atrodo, nuo 60 iki 70 cm deda, priklausomai nuo zmogaus ugio.  4u.gif

Kad minimulus atstumas nuo stalvirsio iki virsutiniu spinteliu 50 cm smile.gif Tad tavo nera per zemai pakabintos, nebent paciai trukdo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 03 11, 21:34)
Man asmeniškai nesižiūri tos dvi spintelės, jos man kaip "prielipos" vidury sienos. Aš daryčiau per visą sieną visdėlto, o gal būtų galima dar sugalvot ką nors  g.gif  Nieks į galvą dabar nešauna  ax.gif

gal jas kokia atvira lentynėle atskirti g.gif
o grįžtant prie įmontuojamų mikrobanginių - pamačiau gyvai savo norimą AEG ir "atšoko fantazija": įmontuojama tai į normalią skylę, bet kad ten dorai jokio puodo neįkiši, o ir didelė pica bijau, kad netilptų blink.gif ir kas jas tokias sugalvojo g.gif aš į saviškę didžiausią penkių litrų puodą ramiai įstatau, o čia unsure.gif
Atsakyti
Del spinteliu pakabinimo aukscio, tai jei ner garintuvo-kabink kad tau butu patogu, o jei yra garintuvas (sorry pasikartosiu) nurodytas garintuvo instrukcijoj ir priklauso nuo to koks pavirsius-elektrinis ar dujinis. Paprasta wink.gif
Man irgi tos dvi spinteles pakabinamos kazkaip nesiziuri, jei nebenori daugiau pakabinamu ir jos tau nereikalingos-paziurek, gal isvis nekabinti nieko , o jei pabandzius vienodai lentyneles is abieju pusiu padaryti? Gal kazkokia simetrija atsirastu. Nors as asmeniskai nemyliu atviru-reik valyti :0 o yra kam valymas malonumas, taip kad kiekvienam savo smile.gif
Nanda , o kur tu desi stalo irankius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolyte: 11 kovo 2008 - 22:14
QUOTE(Jolyte @ 2008 03 11, 22:11)
Del spinteliu pakabinimo aukscio, tai jei ner garintuvo-kabink kad tau butu patogu, o jei yra garintuvas (sorry pasikartosiu) nurodytas garintuvo instrukcijoj ir priklauso nuo to koks pavirsius-elektrinis ar dujinis. Paprasta wink.gif

garintuvo dar nėra, nerandu balto gražaus,kamino tipo 90-tinio.Tai ir nežinau,kas bus nurodyta.O kaitlentė elektrinė, tai žemiau galima,tiesa?
Papildyta:
o įdomu kaip tie akmens masės, kaip ir kriauklė gartraukiai,gal jau klausiau,nepykit jei kartojuos.Mačiau plados gamina.
Atsakyti
Pas mane tarpas tarp spinteliu 52 cm. Kadangi as neauksta, tai man labai patogu. O gartraukis auksciau pakabintas.
Atsakyti
user posted image

Labai grazu, tik nedaryk to prijungto vienakojo stalo. Uzteks saleles tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(skarinka @ 2008 03 12, 01:33)
Pas mane tarpas tarp spinteliu 52 cm. Kadangi as neauksta, tai man labai patogu. O gartraukis auksciau pakabintas.

Zinoma ir tokia gera iseitis smile.gif. Beje, noriu paklausti, o spintelių, esančių šalia gartraukio, apačia nesiriebaluoja labiau? Jau namo gartraukis lygiai su spinelėm ir tai reik dažnokai pavalyti smile.gif
Atsakyti