O aš Alno programoje nerandu, kaip rankenėles "prilipdyti". Gal kas padėsit?
QUOTE(Baltike @ 2008 03 11, 15:02)
O aš Alno programoje nerandu, kaip rankenėles "prilipdyti". Gal kas padėsit?
Paspausk virsuje (salia Planning) 3D ir tada desineje puseje susirask "Handles", ten gali rinktis kuriu nori.
QUOTE(Nanda @ 2008 03 11, 16:26)
Paspausk virsuje (salia Planning) 3D ir tada desineje puseje susirask "Handles", ten gali rinktis kuriu nori.
Tiek aš žinau, bet kažkaip sugebėjau pasirinkti įleidžiamas rankenėles ir dabar nebemoku jų atsisakyti...
QUOTE(julem @ 2008 03 11, 18:13)
skaitinėju,bet niekur nerandu,žinau, kad kalbėjot apie tai..koks atstumas tarp apatinių ir viršutinių spintelių turėtų būti (na dažniausiai), klijavo plyteles, nes trūko šonuose ir viršuj ir nukabino,dabar galvoju,kad buvo per žemai gal
berods 70 cm
QUOTE(Baltike @ 2008 03 11, 18:04)
Tiek aš žinau, bet kažkaip sugebėjau pasirinkti įleidžiamas rankenėles ir dabar nebemoku jų atsisakyti...
Pasirink kitas ir tau senasias automatiskai pakeis issirinktomis.
QUOTE(oziarage @ 2008 03 11, 17:27)
berods 70 cm
oho,tai tiksliai per žemai buvo, apie 55, tik va,jos horizontalios ir neaukštos tokios,40 cm.,o ir aš žema, tai nepasieksiu dar .ačiū
QUOTE(julem @ 2008 03 11, 18:33)
oho,tai tiksliai per žemai buvo, apie 55, tik va,jos horizontalios ir neaukštos tokios,40 cm.,o ir aš žema, tai nepasieksiu dar .ačiū
Nebutina 70 cm. Man atrodo, nuo 60 iki 70 cm deda, priklausomai nuo zmogaus ugio.
QUOTE(Nanda @ 2008 03 11, 17:34)
Nebutina 70 cm. Man atrodo, nuo 60 iki 70 cm deda, priklausomai nuo zmogaus ugio.
ačiū
QUOTE(SweetTalk @ 2008 03 11, 12:53)
Zodziu, sunervavo jis savo konservatyviom nesamonem
Tai va, noriu jusu paklausti - is ko pagamintos jusu virtuves ir koks stilius jums labiau prie sirdies?
Tai va, noriu jusu paklausti - is ko pagamintos jusu virtuves ir koks stilius jums labiau prie sirdies?
Nesinervyk Kai kurie zmones tiesiog negali patyleti, ir nesupranta, kad pas visus zmones skirtingas skonis
Musu virtuve bus is medzio masyvo, su lietu akmeniniu stalvirsiu. As norejau plokstes, o diedas- medzio. Nugalejo diedas
QUOTE(Nanda @ 2008 03 11, 17:31)
Pasirink kitas ir tau senasias automatiskai pakeis issirinktomis.
Tame ir esmė, kad automatiškai nekeitė. Bet radau problemą - besirinkdama fasado spalvą iškart su įleistomis rankenėlėmis pasirinkau. Tuoj padarau kelias korektūras ir įkelsiu savo planelį jūsų teismui.
Na va, mano virtuvės projektas jūsų teismui. Virtuvė (2,8m*4,3m) pas mus nišoje, yra tik tos trys sienos, kurios pavaizduotos. Apsuktas vaizdas nesižiūri, todėl pakomentuosiu, kad "pusiau saloje" yra dvi spintelės ir vienas "stalčių komplektas".
Laukiu komentarų. Buitinės technikos vietų nelabai galiu keisti, nes jau yra įvadai. Tačiau už pastabas dėl bendro vaizdo, spintelių/stalčių kiekio ir išdėstymo būčiau dėkinga.
Laukiu komentarų. Buitinės technikos vietų nelabai galiu keisti, nes jau yra įvadai. Tačiau už pastabas dėl bendro vaizdo, spintelių/stalčių kiekio ir išdėstymo būčiau dėkinga.