Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(shpika @ 2008 03 26, 15:30)
pirkom mes gerose grindyse  mirksiukas.gif , musiskes tokios , tik naturoj jos daug sviesenes 4u.gif
user posted image
cia gali pavyzdukus paziurinet  mirksiukas.gif
http://www.gerosgrin...du_dekorai.html

grazu wub.gif kelios ir man jau krito i aki ax.gif
tik pasimeciau, jus kokias plaukiojancias ar klijuojamas pirkot? siaip ten raos, kad klijuojamos labiau virtuvei, bet paksui forume biski paskaitinejau, kad atseit neapsimoka knistis, be to labai labai lygios grindys turi buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 03 26, 16:55)
grazu  wub.gif  kelios ir man jau krito i aki  ax.gif
tik pasimeciau, jus kokias plaukiojancias ar klijuojamas pirkot? siaip ten raos, kad klijuojamos labiau virtuvei, bet paksui forume biski paskaitinejau, kad atseit neapsimoka knistis, be to labai labai lygios grindys turi buti  g.gif

jeigu saziningai tai nesigilinau, kaip jos ten dedas blush2.gif , bet dabar paskaiciau, kad plaukiojancios musiskes mirksiukas.gif . o del to lygumo, tai islyginamaji sluoksni uzpils ir bus thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal galėtumėt patarti smile.gif
Turiu tradicinę pastatomą elektrinę viryklę, kurios aukštis - 85 cm. O baldus norečiau bent jau 90 cm aukščio daryti (nes aukšti patys esam). Taigi dilema: arba "žeminti" baldus ir pačiai taikytis prie jų, arba kažkokiu būdu bandyti pakelti viryklę. Man labiau patinka antras variantas. Bet kaip tai techniškai padaryti? g.gif A?
Atsakyti
Kaip virykle pakelt tai yra būdų... Ale aš jau geriau pataupyčiau ir nusipirkčiau įmontuojamą techniką... Ji daug geriau atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ledina @ 2008 03 26, 17:21)
Gal galėtumėt patarti smile.gif
Turiu tradicinę pastatomą elektrinę viryklę, kurios aukštis - 85 cm. O baldus norečiau bent jau 90 cm aukščio daryti (nes aukšti patys esam). Taigi dilema: arba "žeminti" baldus ir pačiai taikytis prie jų, arba kažkokiu būdu bandyti pakelti viryklę. Man labiau patinka antras variantas. Bet kaip tai techniškai padaryti?  g.gif  A?

mano kolege kele virykle mirksiukas.gif . baldininkai ispjove plokste ir pakiso, nors kaip atrodo tai pati nemaciau 4u.gif . meistrai tikrai turetu patart kaip graziau ir funkcionaliau padaryt 4u.gif
Atsakyti
ačiū, nuraminot 4u.gif
Pasirodo galima, tai net lengviau atsikvėpiau. Reiks dabar meistrams galvas sukti smile.gif
O dėl įmontuojamos - tai neekonomija gaunasi naują viryklę keisti vien tik todėl, kad dabar įmontuojmos madoj tongue.gif
Atsakyti
merginos, kokios aukscio jus darot spintutes tos, kurios esat nebaisiai aukstos, pvz kaip as 1.6 blush2.gif sprendem sprendem vakar su vyru dilema g.gif ar 85 ar 90 cm g.gif nes maniskis tai 1.93 doh.gif ir suderink tu tokius ugius ax.gif kazin ar baisiai nepatogu butu, jei darytume 90 cm? g.gif
Atsakyti
Marimacho, dėl perėjimo, tai man ta pati dilema buvo, kadangi virtuvė miniatiūrinė ir dar be durų. tiesa duris patys išėmėm, bo griovėm caro ruriko laikų tokias sienines spintas doh.gif
šaldytuvas irgi kitoj pusėj (kur buvo tos spintos), jau ties susiaurėjimu gaunasi.. tai perėjimą nuo laminato dariau ties susiaurėjimu, tiesiai nueina.
tik dar niuansas, kad mes dėjom plyteles. ir realiai plytelės tik ties tom visom spintelėm, o toliau (ir tęsiant koridoriuje) laminatas..

ir db nenusprendžiu ant ko sėdėt virtuvėj g.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 03 26, 16:35)
merginos, kokios aukscio jus darot spintutes tos, kurios esat nebaisiai aukstos, pvz kaip as 1.6  blush2.gif  sprendem sprendem vakar su vyru dilema  g.gif  ar 85 ar 90 cm  g.gif  nes maniskis tai 1.93  doh.gif  ir suderink tu tokius ugius  ax.gif kazin ar baisiai nepatogu butu, jei darytume 90 cm?  g.gif

Žiūrint kas virtuvėje daugiau laiko praleis. Jei tu tai 860, jei taviškis tai 900... Nors pagrinde tai prie 860 turėtūmėt abu patogiai jaustis ax.gif
Atsakyti
man irgi atrodo kad pakaktų 85..
Atsakyti
QUOTE(_celeste @ 2008 03 26, 16:38)
Marimacho, dėl perėjimo, tai man ta pati dilema buvo, kadangi virtuvė miniatiūrinė ir dar be durų. tiesa duris patys išėmėm, bo griovėm caro ruriko laikų tokias sienines spintas doh.gif
šaldytuvas irgi kitoj pusėj (kur buvo tos spintos), jau ties susiaurėjimu gaunasi.. tai perėjimą nuo laminato dariau ties susiaurėjimu, tiesiai nueina.
tik dar niuansas, kad mes dėjom plyteles. ir realiai plytelės tik ties tom visom spintelėm, o toliau (ir tęsiant koridoriuje) laminatas..

ir db nenusprendžiu ant ko sėdėt virtuvėj  g.gif

tai tavo saldytuvas jau ant plyteliu ar laminato stovi g.gif keik as isivaizudoju, gal panasus tavo isplanavimas virtuves ir koridoriaus g.gif mes ir griausim tas spintas, tik jauciu ta virsutine gal paliksim g.gif nes butas mazas, nenoriu jokiom spintom apsigruzyt, tai retai naudojamiems daiktam sudet gal neblogai g.gif
Papildyta:
QUOTE(KoKeRė @ 2008 03 26, 16:42)
Žiūrint kas  virtuvėje daugiau laiko praleis. Jei tu tai 860, jei taviškis tai 900... Nors pagrinde tai prie 860 turėtūmėt abu patogiai jaustis ax.gif

QUOTE(_celeste @ 2008 03 26, 16:44)
man irgi atrodo kad pakaktų 85..

tai reiks sakyt, kad MB biski dar zemiau pagrandytu senus plyteliu klijus doh.gif ziauriai sunkiiai jie grandos doh.gif gal toj vietoj kur bus apatines spintutes, uz ju jauciu nieko nedarysim blush2.gif ar jus darot ka nors su ta siena, kur uzsistato spintutes? mano spintutes is idejos, niekad nebus judinamos, nes nei kitaip, nei kitur ju nepastatysi g.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 03 26, 16:50)
tai tavo saldytuvas jau ant plyteliu ar laminato stovi  g.gif  keik as isivaizudoju, gal panasus tavo isplanavimas virtuves ir koridoriaus  g.gif  mes ir griausim tas spintas, tik jauciu ta virsutine gal paliksim  g.gif nes butas mazas, nenoriu jokiom spintom apsigruzyt, tai retai naudojamiems daiktam sudet gal neblogai  g.gif
Papildyta:
tai reiks sakyt, kad MB biski dar zemiau pagrandytu senus plyteliu klijus  doh.gif  ziauriai sunkiiai jie grandos  doh.gif  gal toj vietoj kur bus apatines spintutes, uz ju jauciu nieko nedarysim  blush2.gif ar jus darot ka nors su ta siena, kur uzsistato spintutes? mano spintutes is idejos, niekad nebus judinamos, nes nei kitaip,  nei kitur ju nepastatysi  g.gif

http://img142.images...cimg1040au7.jpg
cia matosi perėjimas..
o šaldytuvas yra vietoj išgriautų spintų, beveik priešais (šiek tiek arčiau link virtuvės) vonios duris..

mes išgriovėm visas spintas ir viršų, bo man ti baisiai atrodė..
o pas jus tamsaus kambario nėra?

p.s. mes ten kur dėjosi spintelės, tai plyteles klijavom ax.gif
Atsakyti