Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(dute_a @ 2008 03 26, 13:22)
man sitie patinka, kazi kuris geriau atrodytu g.gif uzsispyrusi pas tave berods tas antras g.gif tik kad pas tave nuotraukose spalvos tokios netikros ax.gif  ar gerai jis naudojasi? neteplus?

dute_a, taip, pas mane tas antras stalvirsis. As ji derinau prie akmens mases plautuves, o ne prie plokstes. Bet galutiniu variantu esu patenkinta. Naudojau dar labai nedaug, tad del teplumo nieko negaliu pasakyt, bet nemanau, kad teplesnis nei kiti mirksiukas.gif O siaip tu nenori prie plokstes paderint pilko stalvirsio, kaip siulo Goda_47. Manau visai graziai ziuretusi, nes toj plokstej irgi yra tokiu sidabriniu bruksniuku. As irgi gal buciau pilka rinkusis, bet nenorejau labai primargint, tai i tokius net neziurejau, o ziurejau, kad prie kriaukles deretu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 26, 13:58)
dute_a, taip, pas mane tas antras stalvirsis. As ji derinau prie akmens mases plautuves, o ne prie plokstes. Bet galutiniu variantu esu patenkinta. Naudojau dar labai nedaug, tad del teplumo nieko negaliu pasakyt, bet nemanau, kad teplesnis nei kiti mirksiukas.gif  O siaip tu nenori prie plokstes paderint pilko stalvirsio, kaip siulo Goda_47. Manau visai graziai ziuretusi, nes toj plokstej irgi yra tokiu sidabriniu bruksniuku. As irgi gal buciau pilka rinkusis, bet nenorejau labai primargint, tai i tokius net neziurejau, o ziurejau, kad prie kriaukles deretu biggrin.gif

oi ne nenoriu pilko schmoll.gif
aciu visom uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shpika @ 2008 03 26, 13:40)
as deciau ta baltesni, nes pati megstu kontrastus  biggrin.gif  4u.gif

noriu ir as jusu patarimo. musu virtuve pailga, spinteles virsutines irgi pailgos, po 1m ilgio, todel visad galvojau, kad plokstes rasta desim vertikaliai, na, kad nebutu per daug viskas istempta. bet va, baldininkas mane subalamutino, kad negraziai ziuresis vertikaliai  doh.gif . kaip daryt?  unsure.gif
plokste va tokia bus  wub.gif :
user posted image

Dėk horizontaliai... Tikrai gražiau žiūrisi blush2.gif
user posted image
Čia šiaip del vaizdo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KoKeRė: 26 kovo 2008 - 14:25
QUOTE(KoKeRė @ 2008 03 26, 14:18)
Čia šiaip del vaizdo

tikrai kad horizontaliai graziau thumbup.gif
Atsakyti
KoKerė, aciu uz vaizdines priemones bigsmile.gif wub.gif , tikrai graziau bigsmile.gif . tik taip bijau, kad nebutu visa virtuve istempta unsure.gif g.gif , nu, bet gal nea biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(shpika @ 2008 03 26, 14:44)
KoKerė, aciu uz vaizdines priemones  bigsmile.gif  wub.gif , tikrai graziau  bigsmile.gif . tik taip bijau, kad nebutu visa virtuve istempta  unsure.gif  g.gif , nu, bet gal nea  biggrin.gif

Nepergyvenk- tikrai bus gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 03 26, 13:01)
gal jus merginos, turit kokiu ideju pasiulyt, kaip grindis daryt, jei virtuvej daryciau kamstines, o koridoliuj laminata, tai kurioj vietoj geriausia ta perejima drayt ir kaip  g.gif

as tai spjoviau ir nederinau tu grindu doh.gif . virtuvej nusipirkom kamstines, dramblio kaulo spalvos grindis wub.gif , o kolidoriuj parketas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shpika @ 2008 03 26, 14:51)
as tai spjoviau ir nederinau tu grindu  doh.gif . virtuvej nusipirkom kamstines, dramblio kaulo spalvos grindis  wub.gif , o kolidoriuj parketas  4u.gif

o kaip perejima darei? g.gif
pas mane niekur duru ner, tik i miegamaji ir i vonia doh.gif

ir beje, kiek mokejot uz kamstines grindis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 03 26, 15:55)
o kaip perejima darei?  g.gif
pas mane niekur duru ner, tik i miegamaji ir i vonia  doh.gif

ir beje, kiek mokejot uz kamstines grindis?  blush2.gif

dar nedarem, grindys laukia savo eiles biggrin.gif
o perejimas elementarus bus, nes musu virtuve kolidoriaus gale, tai ten nelabai kas ir i akis kris, nors duris irgi islupom lauk 4u.gif
uz kamsti mokejom po 98Lt /m2 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shpika @ 2008 03 26, 15:00)
dar nedarem, grindys laukia savo eiles  biggrin.gif
o perejimas elementarus bus, nes musu virtuve kolidoriaus gale, tai ten nelabai kas ir i akis kris, nors duris irgi islupom lauk  4u.gif
uz kamsti mokejom po 98Lt /m2 4u.gif

o kur pirkot? g.gif kur labiausiai verta apsilankyt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2008 03 25, 10:06)
Klausykit, kuom dengiat virtuves langus?  4u.gif Zaliuzem, roletais, uzuolaidom, ir t.t.?
As galvoju, kad praktiskiausia ir graziausia man butu medines platesnes horizontalios zaliuzes  g.gif

Dar kitas klausimas. Atsimenu, kazkas cia daresi roletus, ant kuriu galima perkelti foto nuotrauka. Labai noreciau kontaktu  4u.gif

labutis,ziuriu niekas tau neatraso,as turiu issisaugojus kontaktus tos firmos,bet ju duomenys ne as buvau idejus,perkeliu tai ka pati buvau persikopinus

Kontaktiniai duomenys
GREDOMAS, I?
?mon?s kodas: 300094337
Savanori? pr. 377, LT- 49360 KAUNAS - (37) 719931
El. paštas: languapranga@yahoo.com
Jie vieninteliai daro foto

Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 03 26, 16:26)
o kur pirkot?  g.gif  kur labiausiai verta apsilankyt?  unsure.gif

pirkom mes gerose grindyse mirksiukas.gif , musiskes tokios , tik naturoj jos daug sviesenes 4u.gif
user posted image
cia gali pavyzdukus paziurinet mirksiukas.gif
http://www.gerosgrin...du_dekorai.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shpika: 26 kovo 2008 - 15:32