Del sienų spalvų...
Tokių aišku nebenori?
QUOTE(KoKeRė @ 2008 03 26, 12:29)
cia grindims?
niu gal ir nieko, masciau as toki varinata tik i kita puse breziau linija, tik nelabai kazkaip man buvo sitaip gal ir geriau
tik tiek, kad tada saldytuvas liks ant laminato, gausis jau kaip nebevirtuvej gal tada ji sslinkti giliau i virtuve
kaip manot kur geriau saldytuva, arciau ten to kampo ar deti ji tokioj vietoj, kad jis jau butu tas daiktas kuris atskirtu virtuve nuo koridoriaus
gali buti, kad prie saldytuvo dar bus viena ilga auksta spintute
QUOTE(dute_a @ 2008 03 26, 12:30)
matai kai nemaciau gyvai tai ir nezinau gal noreciau tamsesnio, tai gal tas gelsvas realiai tamsesnis is tu dvieju gal tu macius gyvai?
Mačiau aš juos...
Viršutinis tamsesnis...
Ir pati gali pamatyt- kiek matau kaunietė esi- nuvažiuok į Termopalą ir pamatysi, pačiupinėsi...
Jau nesa virtuve po truputi
QUOTE(KoKeRė @ 2008 03 26, 12:32)
Del sienų spalvų...
Tokių aišku nebenori?
Tokių aišku nebenori?
siaip grazesne ta antra spalva, bet jauciu jinai jau nebelabai deretu prie vonios duru nes jos i ornazine nesa o ta sviesesne, ar ne perdaug tokia blanki oi su spalvom esu papuolus
ar nebus taip, kad kita savaite kai nueisim uzsakyt virtuves spintuciu, issirinksim plokstes ir tada prie ju sienas derinsim
QUOTE(KoKeRė @ 2008 03 26, 12:36)
Mačiau aš juos...
Viršutinis tamsesnis...
Ir pati gali pamatyt- kiek matau kaunietė esi- nuvažiuok į Termopalą ir pamatysi, pačiupinėsi...
Viršutinis tamsesnis...
kad neber laiko virtuve jau uzsakyta, o termopale buvau, tai tuo metu tokiu nebuvo ekspozicijoj, tai jei virsutinis tamsesnis tuomet turbut reik ji rinktis, bet jauciu tos spalvos nelabai skiriasi gal vos vos
QUOTE(marimacho @ 2008 03 26, 12:35)
cia grindims?
niu gal ir nieko, masciau as toki varinata tik i kita puse breziau linija, tik nelabai kazkaip man buvo sitaip gal ir geriau
tik tiek, kad tada saldytuvas liks ant laminato, gausis jau kaip nebevirtuvej gal tada ji sslinkti giliau i virtuve
kaip manot kur geriau saldytuva, arciau ten to kampo ar deti ji tokioj vietoj, kad jis jau butu tas daiktas kuris atskirtu virtuve nuo koridoriaus
Kokio dydžio virtuvė? Šiaip aš statyčiau giliau šaldytuvą...
O del oranžinių durų- sutinku reik spalvas pakeist
QUOTE(dute_a @ 2008 03 26, 12:39)
kad neber laiko virtuve jau uzsakyta, o termopale buvau, tai tuo metu tokiu nebuvo ekspozicijoj, tai jei virsutinis tamsesnis tuomet turbut reik ji rinktis, bet jauciu tos spalvos nelabai skiriasi gal vos vos
Šiaip ne per daugiausiai skirias- truputį raštas kitoks
QUOTE(KoKeRė @ 2008 03 26, 12:43)
Kokio dydžio virtuvė? Šiaip aš statyčiau giliau šaldytuvą...
niu kaip plane nubrezta yra, seniau kur durys i virtuve buvo tai 6.82 kvadrato, o koridorius 6.2.
QUOTE(KoKeRė @ 2008 03 26, 12:43)
o kuo jis skiriasi? nes foto tai nesimato gal ta tamsesne bus praktiskesne nes ir sienos bus i geltonuma tokios, vos vos, ai jau visai pasimeciau
QUOTE(dute_a @ 2008 03 26, 12:50)
o kuo jis skiriasi? nes foto tai nesimato gal ta tamsesne bus praktiskesne nes ir sienos bus i geltonuma tokios, vos vos, ai jau visai pasimeciau
Nepasimesk- viskas OK
Imk tą tamsesnę... Man ji tokia mielesnė akiai kažkaip
Per daug jos nesiskiria...
QUOTE(dute_a @ 2008 03 26, 13:50)
as prie fino bronzos derinau visokius variantus, medžio imitacija tikrai nepatiko, mačiau gyvai, tada liko akmens imitacija
rinkausi panasiu spalvu kaip tau siulo, bet paskui pasirinkome toki akmens pilka
jis labiau issiskiria ir labai pagyina vaizda
tokios spalvos virtuve stovi Audeju baldose, firmos Tosta, tai galima nuvaziuoti susidarysi vaizda, tik ten yra Pfleider Myrida bezowa, o as is termopalo pasirinkau panasi tik labiau i pilkuma
QUOTE(dute_a @ 2008 03 26, 13:22)
man sitie patinka, kazi kuris geriau atrodytu uzsispyrusi pas tave berods tas antras tik kad pas tave nuotraukose spalvos tokios netikros ar gerai jis naudojasi? neteplus?
as deciau ta baltesni, nes pati megstu kontrastus
noriu ir as jusu patarimo. musu virtuve pailga, spinteles virsutines irgi pailgos, po 1m ilgio, todel visad galvojau, kad plokstes rasta desim vertikaliai, na, kad nebutu per daug viskas istempta. bet va, baldininkas mane subalamutino, kad negraziai ziuresis vertikaliai . kaip daryt?
plokste va tokia bus :