Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Del sienų spalvų...
Tokių aišku nebenori?
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(KoKeRė @ 2008 03 26, 12:29)
user posted image
O jei taip....

cia grindims?

niu gal ir nieko, masciau as toki varinata tik i kita puse breziau linija, tik nelabai kazkaip man buvo g.gif sitaip gal ir geriau blush2.gif
tik tiek, kad tada saldytuvas liks ant laminato, gausis jau kaip nebevirtuvej g.gif gal tada ji sslinkti giliau i virtuve g.gif

kaip manot kur geriau saldytuva, arciau ten to kampo ar deti ji tokioj vietoj, kad jis jau butu tas daiktas kuris atskirtu virtuve nuo koridoriaus g.gif
gali buti, kad prie saldytuvo dar bus viena ilga auksta spintute g.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 03 26, 12:30)
matai kai nemaciau gyvai tai ir nezinau g.gif  gal noreciau tamsesnio, tai gal tas gelsvas realiai tamsesnis is tu dvieju g.gif gal tu macius gyvai?

Mačiau aš juos...
Viršutinis tamsesnis...
Ir pati gali pamatyt- kiek matau kaunietė esi- nuvažiuok į Termopalą ir pamatysi, pačiupinėsi...
Atsakyti
Jau nesa virtuve po truputi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KoKeRė @ 2008 03 26, 12:32)
Del sienų spalvų...
Tokių aišku nebenori?

g.gif
siaip grazesne ta antra spalva, bet jauciu jinai jau nebelabai deretu prie vonios duru g.gif nes jos i ornazine nesa ax.gif o ta sviesesne, ar ne perdaug tokia blanki g.gif oi su spalvom esu papuolus lotuliukas.gif
ar nebus taip, kad kita savaite kai nueisim uzsakyt virtuves spintuciu, issirinksim plokstes ir tada prie ju sienas derinsim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KoKeRė @ 2008 03 26, 12:36)
Mačiau aš juos...
Viršutinis tamsesnis...
Ir pati gali pamatyt- kiek matau kaunietė esi- nuvažiuok į Termopalą  ir pamatysi, pačiupinėsi...

kad neber laiko doh.gif virtuve jau uzsakyta, o termopale buvau, tai tuo metu tokiu nebuvo ekspozicijoj, tai jei virsutinis tamsesnis tuomet turbut reik ji rinktis, bet jauciu tos spalvos nelabai skiriasi g.gif gal vos vos g.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 03 26, 12:35)
cia grindims?

niu gal ir nieko, masciau as toki varinata tik i kita puse breziau linija, tik nelabai kazkaip man buvo  g.gif  sitaip gal ir geriau  blush2.gif
tik tiek, kad tada saldytuvas liks ant laminato, gausis jau kaip nebevirtuvej  g.gif  gal tada ji sslinkti giliau i virtuve  g.gif 

kaip manot kur geriau saldytuva, arciau ten to kampo ar deti ji tokioj vietoj, kad jis jau butu tas daiktas kuris atskirtu virtuve nuo koridoriaus  g.gif
gali buti, kad prie saldytuvo dar bus viena ilga auksta spintute  g.gif

Kokio dydžio virtuvė? Šiaip aš statyčiau giliau šaldytuvą...
O del oranžinių durų- sutinku reik spalvas pakeist doh.gif
QUOTE(dute_a @ 2008 03 26, 12:39)
kad neber laiko doh.gif virtuve jau uzsakyta, o termopale buvau, tai tuo metu tokiu nebuvo ekspozicijoj, tai jei  virsutinis tamsesnis tuomet turbut reik ji rinktis, bet jauciu tos spalvos nelabai skiriasi g.gif gal vos vos g.gif

Šiaip ne per daugiausiai skirias- truputį raštas kitoks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(KoKeRė @ 2008 03 26, 12:43)
Kokio dydžio virtuvė? Šiaip aš statyčiau giliau šaldytuvą...
O del oranžinių durų- sutinku reik spalvas pakeist doh.gif

niu kaip plane nubrezta yra, seniau kur durys i virtuve buvo tai 6.82 kvadrato, o koridorius 6.2.
Atsakyti
QUOTE(KoKeRė @ 2008 03 26, 12:43)

Šiaip ne per daugiausiai skirias- truputį raštas kitoks blush2.gif

o kuo jis skiriasi? nes foto tai nesimato g.gif gal ta tamsesne bus praktiskesne g.gif nes ir sienos bus i geltonuma tokios, vos vos, ai jau visai pasimeciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 03 26, 12:50)
o kuo jis skiriasi? nes foto tai nesimato g.gif  gal ta tamsesne bus praktiskesne g.gif nes ir sienos bus i geltonuma tokios, vos vos, ai jau visai pasimeciau doh.gif

Nepasimesk- viskas OK
Imk tą tamsesnę... Man ji tokia mielesnė akiai kažkaip ax.gif
Per daug jos nesiskiria...
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 03 26, 13:50)
o kuo jis skiriasi? nes foto tai nesimato g.gif  gal ta tamsesne bus praktiskesne g.gif nes ir sienos bus i geltonuma tokios, vos vos, ai jau visai pasimeciau doh.gif

as prie fino bronzos derinau visokius variantus, medžio imitacija tikrai nepatiko, mačiau gyvai, tada liko akmens imitacija
rinkausi panasiu spalvu kaip tau siulo, bet paskui pasirinkome toki akmens pilka
jis labiau issiskiria ir labai pagyina vaizda
tokios spalvos virtuve stovi Audeju baldose, firmos Tosta, tai galima nuvaziuoti susidarysi vaizda, tik ten yra Pfleider Myrida bezowa, o as is termopalo pasirinkau panasi tik labiau i pilkuma
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 03 26, 13:22)
man sitie patinka, kazi kuris geriau atrodytu g.gif uzsispyrusi pas tave berods tas antras g.gif tik kad pas tave nuotraukose spalvos tokios netikros ax.gif  ar gerai jis naudojasi? neteplus?

as deciau ta baltesni, nes pati megstu kontrastus biggrin.gif 4u.gif

noriu ir as jusu patarimo. musu virtuve pailga, spinteles virsutines irgi pailgos, po 1m ilgio, todel visad galvojau, kad plokstes rasta desim vertikaliai, na, kad nebutu per daug viskas istempta. bet va, baldininkas mane subalamutino, kad negraziai ziuresis vertikaliai doh.gif . kaip daryt? unsure.gif
plokste va tokia bus wub.gif :
user posted image
Atsakyti