Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Master @ 2008 03 25, 21:43)
labas vakaras mamytes,

atsiliepkit kieno cia virtuve? labai jau man grazi, todel noreciau suzinot kai kurias detales blush2.gif

http://s64.photobuck...ent=Virtuve.jpg

Jei mano atmintis manes nepaveda, tai sita virtuve yra forumietes helenos smile.gif
Atsakyti
o as prie fino bronzos isirinkau stalvirsi grudetas bukas
user posted image
bet dabar pradejau galvoti ar bus grazu unsure.gif kaip manot? gal geriau atrodytu ne medzio imitacija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dute_a: 26 kovo 2008 - 11:34
Ir vel turiu klausimeli 4u.gif nerandu spinteles, kuri tiktu imontuojamai kriauklei ax.gif gal galite mazdaug nurodyti, kur tos spinteles kriauklei ieskoti?
Atsakyti
QUOTE(nendre @ 2008 03 26, 11:38)
Ir vel turiu klausimeli 4u.gif nerandu spinteles, kuri tiktu imontuojamai kriauklei ax.gif gal galite mazdaug nurodyti, kur tos spinteles kriauklei ieskoti?

tiesiog ten kur yra spinteles base units susirask sink base unit, ten tarp tu visu spinteliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 03 26, 12:33)
user posted image
bet dabar pradejau galvoti ar bus grazu unsure.gif  kaip manot? gal geriau atrodytu ne medzio imitacija?

nebijai, kad bendras vaizdas bus toks blankus vienodas? as rinkciaus kontrastingesni stalvirsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 03 26, 11:44)
tiesiog ten kur yra spinteles base units susirask sink base unit, ten tarp tu visu spinteliu mirksiukas.gif

aciu dar karteli 4u.gif
Atsakyti
jau fsio, nebeturiu kantrybes lotuliukas.gif stoviu valanda virtuvej ir vienokius variantus mastau ir kitokius, nieko nesumastau, nei kur perejimus daryt, nei kokias spalvas.

zodziu sitacija tokia:

user posted image

gal jus merginos, turit kokiu ideju pasiulyt, kaip grindis daryt, jei virtuvej daryciau kamstines, o koridoliuj laminata, tai kurioj vietoj geriausia ta perejima drayt ir kaip g.gif
ir su sienom nieko nebesumastau, masciau vienos vietoj kamsti, arba gal visur vienodai daryt.... o gal is koridoriaus akip eina viena siena vienokia, kita kitokia doh.gif niu sakes zodziu doh.gif gal dazomus tapetus... niu nieko nebezinau...
zinau tik kad prie virtuvinio tas tarpelis bus sviesiai rudom dryzuotom plytelem, ne jau vienas dalykas ka turim lotuliukas.gif niu o toliau prie ko spalvas derint g.gif niu vonios durys i oranzine spalva nesa lotuliukas.gif jau net virtuvnio nebezinau doh.gif tiek visokiu minciu turejau, o dabar esu pasimetus blink.gif is vyro naudos jokios, ner su kuo pasitart doh.gif

niu cia nelabai tiksliai tas planelis, bet mazdaug bent isivaizdavimui doh.gif

kur langas neklauskit, nes vietoj jo pas mus bus stalas lotuliukas.gif tai va ten kur parasyta stalas, siaip jau yra langas, bet ji imsim lauk ir vietoj palanges darysim ar tai stala ar bariuka niu kazka tokio g.gif

is karto aciu uz bet kokias idejas, lauksiu visokiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marimacho: 26 kovo 2008 - 12:03
QUOTE(dute_a @ 2008 03 26, 11:33)
user posted image
bet dabar pradejau galvoti ar bus grazu unsure.gif  kaip manot? gal geriau atrodytu ne medzio imitacija?

Man per daug medžio...
Rinkčiaus ką nor ne medžio spalvos...
Jei termopal tai gal ką nors tokio
Toscana1 / 40
user posted image
Sandstein1 / 40
user posted image
Šviesiai kreminė
user posted image
Geltonas akmuo
user posted image

Papildyta:
marimacho, o būtinai nori skirtingas dangas daryt?
Neatrodys per daug medžiagų ir faktūrų blush2.gif
Nnenorėtum visur daryti laminato?
O del sienų tai gali ta pačia spalva, bet skirtingais atspalviais pažaist blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(KoKeRė @ 2008 03 26, 12:19)
Man per daug medžio...
Rinkčiaus ką nor ne medžio spalvos...
Jei termopal tai gal ką nors tokio
Toscana1 / 40
user posted image

Šviesiai kreminė
user posted image

man sitie patinka, kazi kuris geriau atrodytu g.gif uzsispyrusi pas tave berods tas antras g.gif tik kad pas tave nuotraukose spalvos tokios netikros ax.gif ar gerai jis naudojasi? neteplus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dute_a: 26 kovo 2008 - 12:24
QUOTE(KoKeRė @ 2008 03 26, 12:19)
marimacho, o būtinai nori skirtingas dangas daryt?
Neatrodys per daug medžiagų ir faktūrų blush2.gif
Nnenorėtum visur daryti laminato?
O del sienų tai gali ta pačia spalva, bet skirtingais atspalviais pažaist blush2.gif

niu kad labai mane jau vilioja tas kamstis blush2.gif o siaip jei nieko gero nesumastysiu, tai tikriausiai nusispjausiu ir sudesim visur laminata g.gif tik bijau, kad jis virtuvej prie tu spinteliu greit nenusitrintu doh.gif

o del sienu, tai kazka ir mastau, tik nezinau ties kuriom vietom tuos perejimus daryt g.gif ir kokia spalva deretu prie tu sviesiai rusvu plyteliu g.gif nes rudu atspalviu daugiau ant sienu nebenoriu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 03 26, 12:22)
man sitie patinka, kazi kuris geriau atrodytu g.gif uzsispyrusi pas tave berods tas antras g.gif tik kad pas tave nuotraukose spalvos tokios netikros ax.gif  ar gerai jis naudojasi? neteplus?

Abi tinka-o kuris tinka tai tik tau nuspręst....
Galbūt tas kuris pačiai labiau patinka ax.gif
Papildyta:
user posted image
O jei taip....
Atsakyti
QUOTE(KoKeRė @ 2008 03 26, 12:25)
Abi tinka-o kuris tinka tai tik tau nuspręst....
Galbūt tas kuris pačiai labiau patinka ax.gif

matai kai nemaciau gyvai tai ir nezinau g.gif gal noreciau tamsesnio, tai gal tas gelsvas realiai tamsesnis is tu dvieju g.gif gal tu macius gyvai?
Atsakyti