Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(oaze @ 2008 03 21, 11:47)
Kiek parduotuvėj jas apžiūrėjau, man patiko, nėr ką lyginti su plieninėm. tika kaina nepatinka labai  blush2.gif , tad irgi svarstau, ar tikrai verta... šiaip pažiūrėjus, atrodo, kad jos amžinos  tongue.gif . laukiam kitų nuomonės

Aš asmeniškai rinkčiausi kriauklę tą, kurią lengviau prižiūrėti. Nu pasakykit-kam man reikalinga amžina kriauklė? Vaikams, anūkams palikti? o turėdama amžiną kriauklę gyvensiu ir žinosiu, kad niekada neturėsiu naujos? Nuobodu, neįdomu... Man svarbu , kad šiandien būtų nesudėtinga priežiūra. Čia mano požiūris. Jei įsitikinsiu , kad tokią paprasčiau prižiūrėti, pirksiu tokią wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2008 03 21, 12:09)
Aš asmeniškai rinkčiausi kriauklę tą, kurią lengviau prižiūrėti. Nu pasakykit-kam man reikalinga amžina kriauklė? Vaikams, anūkams palikti? o turėdama amžiną kriauklę gyvensiu ir žinosiu, kad niekada neturėsiu naujos? Nuobodu, neįdomu... Man svarbu , kad šiandien būtų nesudėtinga priežiūra. Čia mano požiūris. Jei įsitikinsiu , kad tokią paprasčiau prižiūrėti, pirksiu tokią wink.gif

O kokia kriauklė lengvai prižiūrima? smile.gif
Atsakyti
Na radau kazka pasakiskai grazaus virtuvei. Norejau stiklo, bat dabar ziuriu yra tokiu pliteliu. wub.gif
Statybyduona berots veza (SSS)

user posted image

user posted image

user posted image

nuoroda
Atsakyti
Kaip as buciau vonioj norejus Tokiu arba tokiu plyteliu bigsmile.gif
Aisku kaip dekoro biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užsispyrusi: 21 kovo 2008 - 12:12
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 21, 09:13)
O tai kaip jis toks gali but? blink.gif  Nebent imontuojamas issitraukiantis? g.gif

Matai, viryklė bus kampe, kuriame yra gipskartoniu paslėpti vamzdžiai, tai kaip ir įstryžai stovi, vat dėl to raip ir išeina... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2008 03 21, 12:09)

O as pirkau amzina kriaukle, todel, kad kriaukle - ne ta interjero detale, kuri ,,idomi" ir kuria baisiai jau noretusi keisti.ir pirkau pries 3 metus.Naudojam iki siol, va, ir virtuve keiciam (nes pries tris metus nestatem naujos, tik kai ka pakeitem), bet kriaukle normaliai issikrapstysim ir i nauja idesim.
del prieziuros -nera tos akmens mases kriaukles tokios jau puikios - bent jau as savaja (asfalto spalvos, gal sviesesne) karta i menesi su ,,domestos" sveiciu (is pradziu bandziau su leistinais valikliais valyti - nes stipresni, atseit, nerekomenduojami, bet paskui pamaciau, kad puikaus rezultato jau nebera).Bet gal cia mano rajono vandens problema - matosi ne kalkes, o rudys ant kriaukles. Ir arbatzole kokia jei pabuna nukritusi per nakti, irgi demele lieka.Na, nusivalo ji, bet dabar jei pirkciau tokia kriaukle, pirkciau tamsia,nes, manau, geriau su kalkemis kovoti, nei su tokio tipo demelemis.
O apskritai esu ja labai patenkinta, nes neskaitant tu kasmenesiniu pasveitimu(o metaline kriaukle turinti drauge po kiekvieno pasinaudojimo turi slapiu skudureliu perplauti ir, pageidautina, dar ir sausai issluostyti), ji visuomet atrodo labai svari, tokia ,,tvirta ir rimta ir solidi" kriaukle:)
va, koks traktatas:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lipke: 21 kovo 2008 - 13:48
QUOTE(lipke @ 2008 03 21, 14:38)
O as pirkau amzina kriaukle, todel, kad kriaukle - ne ta interjero detale, kuri ,,idomi" ir kuria baisiai jau noretusi keisti.ir pirkau pries 3 metus.Naudojam iki siol, va, ir virtuve keiciam (nes pries tris metus nestatem naujos, tik kai ka pakeitem), bet kriaukle normaliai issikrapstysim ir i nauja idesim.
del prieziuros -nera tos akmens mases kriaukles tokios jau puikios - bent jau as savaja (asfalto spalvos, gal sviesesne) karta i menesi su ,,domestos" sveiciu (is pradziu bandziau su leistinais valikliais valyti - nes stipresni, atseit, nerekomenduojami, bet paskui pamaciau, kad puikaus rezultato jau nebera).Bet gal cia mano rajono vandens problema - matosi ne kalkes, o rudys ant kriaukles. Ir arbatzole kokia jei pabuna nukritusi per nakti, irgi demele lieka.Na, nusivalo ji, bet dabar jei pirkciau tokia kriaukle, pirkciau tamsia,nes, manau, geriau su kalkemis kovoti, nei su tokio tipo demelemis.
O apskritai esu ja labai patenkinta, nes neskaitant tu kasmenesiniu pasveitimu(o metaline kriaukle turinti drauge po kiekvieno pasinaudojimo turi slapiu skudureliu perplauti ir, pageidautina, dar ir sausai issluostyti), ji visuomet atrodo labai svari, tokia ,,tvirta ir rimta ir solidi" kriaukle:)
va, koks traktatas:)

Visikai sutinku drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
naudoju akmens mases kriaukle kazkur metus ir ji yra sviesi, bet tfu tfu tfu, jokiu nuosedu nelieka, jokiu demiu... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rut79 @ 2008 03 19, 21:18)
Vis skaitineju sia temele, nors man dar toli grazu iki virtuves baldu, bet niekur nemaciau kad kas nors paminetu apie imontuojama kavos aparata virtuviniuose balduose, ka jus apie tai manot  blush2.gif

Tai buvo mano svajonė turėti tokį kavos aparatą ax.gif Bet greit ta svajonė taps realybe,nes aparatas jau laukia virtuvės doh.gif

QUOTE(mama2004 @ 2008 03 20, 16:08)
Beje mum deda grass furnitura. gal kas jau turi baldus su tokia?

Dar neturiu,bet kadangi šian įvyko pagrindinis primatavimas,tai zinau,kad pas mane bus grass.
Atsakyti
o mums jau paskaiciavo virtuve ir sake per 3 savaites pagamins thumbup.gif ziuresim ar tikrai per tiek laiko spes g.gif
Atsakyti
ir mums jau pagamino thumbup.gif bet dar grindų iš Belgijos neatvežė verysad.gif teks į kokį garažą juos kraustyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedriene @ 2008 03 21, 20:58)
Tai buvo mano svajonė turėti tokį kavos aparatą  ax.gif Bet greit ta svajonė taps realybe,nes aparatas jau laukia virtuvės doh.gif

Koki issirinkai? bigsmile.gif As savo vis paglostau paglostau, taip laukiu, kada naudot bus galima ...instrukcija tai jau beveik mintinai moku hihihi.gif
Atsakyti