QUOTE(Jolyte @ 2008 03 21, 12:09)
Aš asmeniškai rinkčiausi kriauklę tą, kurią lengviau prižiūrėti. Nu pasakykit-kam man reikalinga amžina kriauklė? Vaikams, anūkams palikti? o turėdama amžiną kriauklę gyvensiu ir žinosiu, kad niekada neturėsiu naujos? Nuobodu, neįdomu... Man svarbu , kad šiandien būtų nesudėtinga priežiūra. Čia mano požiūris. Jei įsitikinsiu , kad tokią paprasčiau prižiūrėti, pirksiu tokią
O as pirkau amzina kriaukle, todel, kad kriaukle - ne ta interjero detale, kuri ,,idomi" ir kuria baisiai jau noretusi keisti.ir pirkau pries 3 metus.Naudojam iki siol, va, ir virtuve keiciam (nes pries tris metus nestatem naujos, tik kai ka pakeitem), bet kriaukle normaliai issikrapstysim ir i nauja idesim.
del prieziuros -nera tos akmens mases kriaukles tokios jau puikios - bent jau as savaja (asfalto spalvos, gal sviesesne) karta i menesi su ,,domestos" sveiciu (is pradziu bandziau su leistinais valikliais valyti - nes stipresni, atseit, nerekomenduojami, bet paskui pamaciau, kad puikaus rezultato jau nebera).Bet gal cia mano rajono vandens problema - matosi ne kalkes, o rudys ant kriaukles. Ir arbatzole kokia jei pabuna nukritusi per nakti, irgi demele lieka.Na, nusivalo ji, bet dabar jei pirkciau tokia kriaukle, pirkciau tamsia,nes, manau, geriau su kalkemis kovoti, nei su tokio tipo demelemis.
O apskritai esu ja labai patenkinta, nes neskaitant tu kasmenesiniu pasveitimu(o metaline kriaukle turinti drauge po kiekvieno pasinaudojimo turi slapiu skudureliu perplauti ir, pageidautina, dar ir sausai issluostyti), ji visuomet atrodo labai svari, tokia ,,tvirta ir rimta ir solidi" kriaukle:)
va, koks traktatas:)