QUOTE(oziarage @ 2008 03 10, 13:50)
Nebus tarpelio. nelabai moku cia daryti su ta Alna. ir orkaite i kita puse bus
Papildyta:
del lango tai labai norejau virtuvej, kad toks butu, kad prie kraiukles kuiciantis galetum matyti kas vyksta kieme ir pas kaimynus. Ten tik dar nesimato salos kedziu. Bus jos prie salos is tos puses, kurioje nera orkaites.
Papildyta:
del lango tai labai norejau virtuvej, kad toks butu, kad prie kraiukles kuiciantis galetum matyti kas vyksta kieme ir pas kaimynus. Ten tik dar nesimato salos kedziu. Bus jos prie salos is tos puses, kurioje nera orkaites.
Alno galima bet koki dydi spinteliu padaryti. Pasirenki objekta ir paspaudi F4. pasirodo lentele ir ten gali keisti auksti, ploti, pasukti kiek reikia ir t.t.
Niu, arteja ir mano kiemo svente ateinanti savaitgali arba dar kitos savaites pradzioj atvaziuoja ir mano virtuvyte. Buitine technika jau laukia koridoriuj
noriu pasiguosti ir pasitarti. Mano kriauklė beveik balta (akmens masės), na ten be manęs ją prie stalviršio derino, o kai atvežė,aš kvaiša negrįsau nieko sakyt.Dabar man atrodo, kad jinai jau vietom išsitepė ir nenusivalo.Kuo ją valyt,ką daryt,o gal taip neturi būti?Ir aplamai,ar dar kas turit itališką plados kriauklę, kaip kokybė?
QUOTE(julem @ 2008 03 11, 01:39)
noriu pasiguosti ir pasitarti. Mano kriauklė beveik balta (akmens masės), na ten be manęs ją prie stalviršio derino, o kai atvežė,aš kvaiša negrįsau nieko sakyt.Dabar man atrodo, kad jinai jau vietom išsitepė ir nenusivalo.Kuo ją valyt,ką daryt,o gal taip neturi būti?Ir aplamai,ar dar kas turit itališką plados kriauklę, kaip kokybė?
Zinok paieskok forume temos apie tas kriaukles. Kazkada skaiciau, tai ten daug patarimu, kaip tas kriaukles valyti. O niekada nereikia tyleti, jeigu daiktas, tau nepatinka. Turejo pakeisti tau ta kriaukle.
Vakar mano brangiojo tevas pamates surinkta virtuve piktai istare - "dar tokios prastos virtuves nesu mates, visi juoksis!". Ir viskas del to, kad ji pagaminta is laminuotos plokstes (jo manymu, turejo buti tik is tikro azuolo ir nesvarbu, kad spalva netinka), stalvirsis is dirbtinio akmens, o ne velgi is azuolo, stilius pas mus modernus minimalistinis, o ne klasikinis su raiziniais, kuris jo manymu geriausias. Zodziu, sunervavo jis savo konservatyviom nesamonem
Tai va, noriu jusu paklausti - is ko pagamintos jusu virtuves ir koks stilius jums labiau prie sirdies?
Tai va, noriu jusu paklausti - is ko pagamintos jusu virtuves ir koks stilius jums labiau prie sirdies?
QUOTE(SweetTalk @ 2008 03 11, 12:53)
...
prie širdies būtų tikrai medžio masyvo, ąžuolinė ypač tiktų, bet tik prie širdies... ne prie kišenės deja dabar gi - iš plokštės.
QUOTE(SweetTalk @ 2008 03 11, 13:53)
Vakar mano brangiojo tevas pamates surinkta virtuve piktai istare - "dar tokios prastos virtuves nesu mates, visi juoksis!". Ir viskas del to, kad ji pagaminta is laminuotos plokstes (jo manymu, turejo buti tik is tikro azuolo ir nesvarbu, kad spalva netinka), stalvirsis is dirbtinio akmens, o ne velgi is azuolo, stilius pas mus modernus minimalistinis, o ne klasikinis su raiziniais, kuris jo manymu geriausias. Zodziu, sunervavo jis savo konservatyviom nesamonem
Atsiprasau, bet vietoje taves, as buciau mandagiai padekojusi jam uz nuomone ir svelniai pasakiusi, kad azuoline ne mano stiliaus. O as dabar kaip tik planuojuosi virtuve ir ji bus is plokstes su tikro granito stalvirsiu... ir ne del pinigu stygiaus viskas, o del to, kad sunkus mediniai baldai man nepatinka.
Oooi, kaip nesiseka man su ta ALNO programa Kai perinstaliavom Windows'us ir įsidiegiau iš naujo šią programą, neatidaro ir nors tu ką Tikriausiai kokių "kodekų" trūksta, bandžiau, prisiinstaliavau kažkokių, bet vis tiek neatidaro. Gal kam buvo taip? Ką darėt?
QUOTE(Nanda @ 2008 03 11, 14:35)
Atsiprasau, bet vietoje taves, as buciau mandagiai padekojusi jam uz nuomone ir svelniai pasakiusi, kad azuoline ne mano stiliaus. O as dabar kaip tik planuojuosi virtuve ir ji bus is plokstes su tikro granito stalvirsiu... ir ne del pinigu stygiaus viskas, o del to, kad sunkus mediniai baldai man nepatinka.
Tai sakeme mes, kad klasika ir azuolas - ne musu stilius. Ir tikrai tai ne del pinigu, tiesiog ne prie sirdies ir viskas. Bet jis lyg negirdi
QUOTE(SweetTalk @ 2008 03 11, 13:53)
Aš būčiau tokiam "taktiškam" atšovusi taip pat taktiškai - jei man būtų tiek metų, kiek jums, uošviuk, tai mano skonis gal ir būtų toks, kaip tamstos
Ir iš tikrųjų, pasitvirtina tai, kad dėl skonio neverta ginčytis, bet niekas neturi teisės niekinti tavojo. Galima išsakyti savą nuomonę, bet šitaip kritikuoti, tai ne
QUOTE(SweetTalk @ 2008 03 11, 14:48)
Tai sakeme mes, kad klasika ir azuolas - ne musu stilius. Ir tikrai tai ne del pinigu, tiesiog ne prie sirdies ir viskas. Bet jis lyg negirdi
Kantrybes ir stiprybes atlaikyti tokius dalykus Is tiesu, svarbiausia, kad tau paciai tavo virtuvyte miela ir gera joje sukiotis prie puodu.
Pasakykit kas nors man, kodel Alno projektuka issisaugojau kompe normalaus dydzio, o cia ikeliu tik labai maziuka?
Su nuotraukomis taip dar nera buve... keliu is photobucket.com