Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(mama2004 @ 2008 03 20, 16:45)
Nerandu as nete dureliu spalvos. meistras sake cia nauja palete del to dar nera. ja mes jau buvom issirinke alkenoj, tai liepiau meistrui eit ziuret i alkena ir rast mum tokia pacia  lotuliukas.gif Rado saunuolis  thumbup.gif
Stalvirsis toks smelio i pilkuma su juodias taskiukais...lyg aptaskytas, o sonai wenge.
Peilius pirkau akropoly berghoff parduotuvej. bet peiliai ne berghoff. Tingiu eit ziuret kokie  lotuliukas.gif Borner, bonren - kazkas tokio  lotuliukas.gif Del peiliu jau mama dave velniu  lotuliukas.gif  doh.gif  Kad ner kur man pinigu taskyt  doh.gif

tai ir man tas pats, viska Klaipedoj apejau nieks neturi tokios fasado spalvos blink.gif negarai
Atsakyti
Beje mum deda grass furnitura. gal kas jau turi baldus su tokia?
Atsakyti
O man niekaip neatidaro tos ALNO programos doh.gif, meta kažkokį error'ą. Jau nervina verysad.gif Bandžiau instaliuoti programą kelis kartus, instaliavau ir kodekus kokius rekomeduoja ALNO puslapyje ir vistiek nieko. Gal kam buvo taip, kad net neatidarytų pačios programos?
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 20, 10:36)
Man atrodo, kad viskas cia gerai thumbup.gif  Na, as gal prie gartraukio pakabinama spintele daryciau su stiklu, bet cia jau skonio reikalas smile.gif

Gal ir nebloga mintis, graziau butu ia abieju galu su stiklu, bet... labai nemegstu, kai persimato viskas, uzteks kokioms taurems, puodeliams ir vienos 4u.gif

QUOTE(Betule @ 2008 03 20, 10:38)
Kaitlentės ir gartraukio judinti negalima?

Jei uzsispirciau, perdarytu... taigi, galbut galima 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mama2004 @ 2008 03 20, 16:50)
Niu ka as galiu pasakyti  lotuliukas.gif  meistras VEL pazadejo ateiti si savaitgali...

Dabar pasiteisins, kad Velykos.... lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Ką manot apie granitines kriaukles? Ar tikrai pasiteisina jų kaina?
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 03 20, 20:07)
Gal ir nebloga mintis, graziau butu ia abieju galu su stiklu, bet... labai nemegstu, kai persimato viskas, uzteks kokioms taurems, puodeliams ir vienos  4u.gif

Daryk matini stikla - nieko nesimato mirksiukas.gif As pati toki dejau.
Papildyta:
QUOTE(oaze @ 2008 03 20, 22:14)
Ką manot apie granitines kriaukles? Ar tikrai pasiteisina jų kaina?

Manau, kad taip. Pati tokia pirkau, bet dar labai nedaug naudojau. O mano drauge naudoja jau gal 4 metus, tai neatsidziaugia.
Atsakyti
niu tai gal truputi placiau apie tas akmens mases kriaukles, nes man idomu kuom jos geresnes uz tas nerudyjancio plieno g.gif
mano vyras kazkodel nori akmens mases kriaukels, bet taip ir nepasako kodel lotuliukas.gif tai nezinau priesintis ar pritart lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 03 21, 09:15)
niu tai gal truputi placiau apie tas akmens mases kriaukles, nes man idomu kuom jos geresnes uz tas nerudyjancio plieno  g.gif
mano vyras kazkodel nori akmens mases kriaukels, bet taip ir nepasako kodel  lotuliukas.gif  tai nezinau priesintis ar pritart  lotuliukas.gif

Nu ka as zinau... g.gif Nesibraizo, lengvai valosi (tik tiek, kad ant tamsiu matosi vandens kalkiu demes, bet reikia pirkt sviesesne biggrin.gif ), man patinka, kad jos gilios, neplonos, kaip metalines, kurios linksta ir pan doh.gif Kadangi pati dar nedaug naudojau, tai daugiau kakzokiu dideliu pliusu nesugalvoju lotuliukas.gif Gal kitos mergaites ka parasys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 21, 08:42)
Nu ka as zinau... g.gif  Nesibraizo, lengvai valosi (tik tiek, kad ant tamsiu matosi vandens kalkiu demes, bet reikia pirkt sviesesne biggrin.gif ), man patinka, kad jos gilios, neplonos, kaip metalines, kurios linksta ir pan doh.gif  Kadangi pati dar nedaug naudojau, tai daugiau kakzokiu dideliu pliusu nesugalvoju lotuliukas.gif  Gal kitos mergaites ka parasys mirksiukas.gif

niu jo lotuliukas.gif tai vat as ir mastau ar del tokiu pliusu verta tokia kaina moket g.gif tuo labiau, kad dabar buitine technika susipirkom, paskaiciavom mazdaug kiek reikes virtuves spintelems doh.gif o dar isirengt doh.gif ale nebenoreciau dar kriauklei kokios stukos isleist blink.gif o dar kur maisytuvas doh.gif
eina sau baisu daros unsure.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Merginos, toks klausimėlis dėl garų surinkėjo... nail.gif kadangi klausimas truputi kvailokas, tai nesijuokit o patarkit:ar labai bus blogai, jei garų surinkėjas bus ne visiškai lygiai virš viryklės paviršiaus, o truputį giliau...Na nežinau kaip pasakyti - na neapims visos viryklės, na liks kokie 10 cm giliau nei viryklė ? Ar tai nevisiškas pravalas dar ? blush2.gif
schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ashai @ 2008 03 21, 10:11)
bigsmile.gif Merginos, toks klausimėlis dėl garų surinkėjo... nail.gif kadangi klausimas truputi kvailokas, tai nesijuokit o patarkit:ar labai bus blogai, jei garų surinkėjas bus ne visiškai lygiai virš viryklės paviršiaus, o truputį giliau...Na nežinau kaip pasakyti - na neapims visos viryklės, na liks kokie 10 cm giliau nei viryklė ? Ar tai nevisiškas pravalas dar ?  blush2.gif 
schmoll.gif

O tai kaip jis toks gali but? blink.gif Nebent imontuojamas issitraukiantis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užsispyrusi: 21 kovo 2008 - 09:13
QUOTE(marimacho @ 2008 03 21, 09:44)
niu jo  lotuliukas.gif  tai vat as ir mastau ar del tokiu pliusu verta tokia kaina moket  g.gif  tuo labiau, kad dabar buitine technika susipirkom, paskaiciavom mazdaug kiek reikes virtuves spintelems  doh.gif  o dar isirengt  doh.gif  ale nebenoreciau dar kriauklei kokios stukos isleist  blink.gif o dar kur maisytuvas  doh.gif
eina sau baisu daros  unsure.gif

Kiek parduotuvėj jas apžiūrėjau, man patiko, nėr ką lyginti su plieninėm. tika kaina nepatinka labai blush2.gif , tad irgi svarstau, ar tikrai verta... šiaip pažiūrėjus, atrodo, kad jos amžinos tongue.gif . laukiam kitų nuomonės
Atsakyti