Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Nanda @ 2008 03 19, 18:04)
Idedu savo pakoreguota virtuvele... gal pastabeliu kokiu turesit..  4u.gif

Kaitlentės ir gartraukio judinti negalima?
Atsakyti
sveikos 4u.gif na nepatikesit bigsmile.gif bendradarbe suinstalino namie ALNO ir atnese i darba , persikeliau i flashiuka ir ka jus manot? ogi veikiaaaa yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif tik nieko nesusigaudau ir nieks neiseina, nes suinstalino vokieciu kalba blush2.gif su zodyno pagalba pabandziau kazka, bet snipstas gavos unsure.gif nieks man nesigauna mad.gif pakabinu tik tris spintutes, idedu langa ir vsio doh.gif mano darbas tuo uzsibaigia ax.gif gal kam nesunku butu su visokiais paaiskinimais kaip ir ka daryt galetu man atsiust blush2.gif na jei nesunku aisku tik 4u.gif oi kaip buciau DEKINGA bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2008 03 19, 10:19)
Kaip ilgai ir mes svarstem kokius daryti ar dazytus ar paprastus, kol galu gale nugalejo praktiskumas laminuota plokste. Bet dazyta vistiek mano svajone lieka. Nieko kai vaikas uzaugs perdarysim virtuve i dazyta. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Jei jus neplanuojat vaiku darykis dazyta, jei vaikai planuose, tada manau daryk laminuota. Na, bet, jeigu tu labai tvarkinga ir pedantiska gerai gali buti ir dazyta. Tik ji dar ir 20 proc brangesne gaunasi, nei laminuota. blink.gif
Beje UAB Plokstuma is Panevezio. rolleyes.gif

pas mane tai laminuota plokste, tai zinokit super bigsmile.gif labai patogu! Jei kas uztisko tai su dregna pasluoste pavalai ir viskas jokiu zymiu nelieka. Tik va su stalvirsiu tai nepasiseke, dar nera nei puse metu, o jau vienoj vietij truputi isibreze blink.gif , bet gal tik man ten matosi, nes MB be akiniu toibrezimo neiziuri doh.gif
Papildyta:
QUOTE(braske150 @ 2008 03 20, 14:09)
pas mane tai laminuota plokste, tai zinokit super bigsmile.gif labai patogu! Jei kas uztisko tai su dregna pasluoste pavalai ir viskas jokiu zymiu nelieka. Tik va su stalvirsiu tai nepasiseke, dar nera nei puse metu, o jau vienoj vietij truputi isibreze blink.gif , bet gal tik man ten matosi, nes MB be akiniu toibrezimo neiziuri doh.gif

tiesa o kur musu pradingele mama2004 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelee @ 2008 03 20, 12:28)
ogi veikiaaaa yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif tik nieko nesusigaudau ir nieks neiseina, nes suinstalino vokieciu kalba  blush2.gif

Sveikinu! thumbup.gif Manau, kad su tuo, ką turi, gali padaryti ir anglišką interfeisą:
1. Ant programos ikonos paspausk dešinį pelės klavišą ir atsidariusiame meniu pasirink "Properties".
2. Atsidariusio lango skyrelyje "Shortcut" surask laukelį "Target" ir gale prirašyk "ENG", t.y. turi būti maždaug taip:
"C:\Program Files\ALNO\KPL2007\KPL.exe" ENG
3. Spausk OK ir bandyk paleisti programą.
Papildyta:
QUOTE(Nanda @ 2008 03 19, 18:04)
Idedu savo pakoreguota virtuvele... gal pastabeliu kokiu turesit..  4u.gif

Visai gerai, tik stiklinė viršutinė spintelė labai vieniša atrodo g.gif
Atsakyti
Deja SAJA nera tokio dalykelio kaip target ir pan, zodziu susiradau per kitur ir radau tik germany ir keist nieko neleidzia ax.gif bet dekui uz pagalba vistike 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelee @ 2008 03 20, 15:21)
Deja SAJA nera tokio dalykelio kaip target ir pan, zodziu susiradau per kitur ir radau tik germany ir keist nieko neleidzia ax.gif bet dekui uz pagalba vistike 4u.gif

Kaip tai nėra? g.gif O "Properties" yra? Čia aš turiu omenyje iš Windows desktop'o (arba iš meniu Start/Programs), dar nepaleidus ALNO programos.
Atsakyti
QUOTE(braske150 @ 2008 03 20, 14:12)
tiesa o kur musu pradingele mama2004 blush2.gif

Niu ka as galiu pasakyti lotuliukas.gif meistras VEL pazadejo ateiti si savaitgali...jau tikrai tikrai lotuliukas.gif Sake virtuves spalvos nerealiai atrodo, tai tas ir glosto dusia, nors dar ir nemaciau pati tongue.gif
Uztat siandien paguodai nusipirkau peilius uz 200 lt ir stova uz 30 lt blush2.gif
user posted image
Atsakyti
yra properties paspaudziu tik ant folderiuko ir po to yra tik "general","version" ir "compatibility" daugiau nieko ner unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelee @ 2008 03 20, 15:53)
yra properties paspaudziu tik ant folderiuko ir po to yra tik "general","version" ir "compatibility" daugiau nieko ner unsure.gif

Tai matyt čia jūsų firmos apsauga veikia verysad.gif. Rytoj galėsiu pabandyti nusiųsti tau iš darbo, nes namuose pas mus lėtas internetas Bazinis Zebra, o programos failai 66 megabaitus užima (norėjau parašyti 66 MB, bet forume MB kitokią prasmę turi lotuliukas.gif). Jei iki rytojaus negausi kitaip, atsiųsk man savo e-mailą į až, bandysiu persiųsti rolleyes.gif.
Tik va galvoju, ar nebus visvien vokiškai? g.gif Nes panašu, kad kalba nusistato ne programos failuose, o instaliavimo metu kaip programos iškvietimo parametras "ENG", kuris keičiamas per Properties... Jei aš pas save tą ENG ištrinu, tai gaunu vokišką interfeisą...
Atsakyti
na jo kazkas cia neto manau g.gif na as pati pabandysiu aps ka nors nulekt ir susinstaliuot is naujo anglu kalba bigsmile.gif nes ryt nedirbu jau yahoo.gif
DEKUI VISTIEK UZ PAGALBA!!!!

GERU VISOMS SVENCIU ir kietu MARGUCIU ok.gif
Atsakyti
QUOTE(mama2004 @ 2008 03 20, 15:50)
Niu ka as galiu pasakyti  lotuliukas.gif  meistras VEL pazadejo ateiti si savaitgali...jau tikrai tikrai  lotuliukas.gif Sake virtuves spalvos nerealiai atrodo, tai tas ir glosto dusia, nors dar ir nemaciau pati  tongue.gif
Uztat siandien paguodai nusipirkau peilius uz 200 lt ir stova uz 30 lt  blush2.gif
user posted image

tai primink spalvas ir kur pirkai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(braske150 @ 2008 03 20, 16:40)
tai primink spalvas ir kur pirkai biggrin.gif

Nerandu as nete dureliu spalvos. meistras sake cia nauja palete del to dar nera. ja mes jau buvom issirinke alkenoj, tai liepiau meistrui eit ziuret i alkena ir rast mum tokia pacia lotuliukas.gif Rado saunuolis thumbup.gif
Stalvirsis toks smelio i pilkuma su juodias taskiukais...lyg aptaskytas. Jau palange suomontavom. Inai taip pat stalvirsio spalvos). Siandien paskutinius sienu tarpukus uzglaisciau. Kadangi glaistas sokoladinis, tai rankos rudos, o panages juodos lotuliukas.gif parduotuvej geda buvo ciupinet peilius, tai pirkau ")is akies", o sonai wenge.
Peilius pirkau akropoly berghoff parduotuvej. bet peiliai ne berghoff. Tingiu eit ziuret kokie lotuliukas.gif Borner, bonren - kazkas tokio lotuliukas.gif Del peiliu jau mama dave velniu lotuliukas.gif doh.gif Kad ner kur man pinigu taskyt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama2004: 20 kovo 2008 - 15:49