Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Macarena @ 2008 03 19, 16:21)
Mes ketinam detis ta smulkintuva. Manau, kad geras dalykas jau vien del to, kad ismesti maisto likuciai siuksliu dezeje nepuva ir neskleidzia smarves. Ju ivairios kainos. Vyras sake, kad elementariausias smulkintuvas Senukuose apie 300-400 lt  g.gif

na, aisku, kaina padoresne...bett vis tiek nepigu (kazkaip man pagal poreiki, tai toks daiktas galetu 50 Lt kanuoti lotuliukas.gif ).kazkaip visai nesunku iskratyti ir siuksles karta i diena isnesti.o per tiek laiko niekas nesmirda:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lipke: 19 kovo 2008 - 15:59
QUOTE(lipke @ 2008 03 19, 15:59)
na, aisku, kaina padoresne...bett vis tiek nepigu (kazkaip man pagal poreiki, tai toks daiktas galetu  50 Lt kanuoti lotuliukas.gif ).kazkaip visai nesunku iskratyti ir siuksles karta i diena isnesti.o per tiek laiko niekas nesmirda:)

be abejo, nesunku isnesti, taciau kam nesti , jei gali nenesti? biggrin.gif biggrin.gif

Oziarage, del kokybes nieko nezinau. PAti neisivaizduoju, is kur pirksim blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2008 03 19, 17:14)
be abejo, nesunku isnesti, taciau kam nesti , jei gali nenesti?  biggrin.gif  biggrin.gif

Oziarage, del kokybes nieko nezinau. PAti neisivaizduoju, is kur pirksim  blush2.gif

xixi:)Gelezine logika thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Idedu savo pakoreguota virtuvele... gal pastabeliu kokiu turesit.. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Siuo metu vyksta sandelio likuciu ispardavimai Electrolux, AEG, Zanussi kai kurių modeliu ka domina persiusiu faila rasyti į a.ž. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žmona @ 2008 03 19, 17:32)
Sveikos  4u.gif
Siuo metu vyksta sandelio likuciu ispardavimai Electrolux, AEG, Zanussi kai kurių modeliu ka domina persiusiu faila rasyti į a.ž.  smile.gif

būčiau dėkinga už kainytes.
Atsakyti
QUOTE(AMELY @ 2008 03 19, 20:35)

ir as busiu dekinga, labai jau noreciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AMELY @ 2008 03 19, 19:35)

QUOTE(aitiii @ 2008 03 19, 21:07)
ir as busiu dekinga, labai jau noreciau  ax.gif

i a.z. el pasta parasykit persiusiu faila smile.gif
Atsakyti
Vis skaitineju sia temele, nors man dar toli grazu iki virtuves baldu, bet niekur nemaciau kad kas nors paminetu apie imontuojama kavos aparata virtuviniuose balduose, ka jus apie tai manot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rut79 @ 2008 03 19, 22:18)
Vis skaitineju sia temele, nors man dar toli grazu iki virtuves baldu, bet niekur nemaciau kad kas nors paminetu apie imontuojama kavos aparata virtuviniuose balduose, ka jus apie tai manot  blush2.gif

Man asmeniškai viskas, kas įmontuojama (orkaitės, kaitlentės, mikrobangės, šaldytuvas irgi) tas yra gražiau ir praktiškiau - nereikia dulkių nuo paviršių valyti, atrodo skoningiau ir moderniau.
Atsakyti
QUOTE(rut79 @ 2008 03 19, 21:18)
Vis skaitineju sia temele, nors man dar toli grazu iki virtuves baldu, bet niekur nemaciau kad kas nors paminetu apie imontuojama kavos aparata virtuviniuose balduose, ka jus apie tai manot  blush2.gif

Mes dejom vietoj mikrobanges. blush2.gif Kazkada netycia pamatem, kad yra orkaites su mikrobangem, tai nusprendem pirkti tokia orkaite, o vietoj mikrobanges montuoti kavos aparata. Issirinkom Siemens TK68E571 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 03 19, 18:04)
user posted image

Idedu savo pakoreguota virtuvele... gal pastabeliu kokiu turesit..  4u.gif

Man atrodo, kad viskas cia gerai thumbup.gif Na, as gal prie gartraukio pakabinama spintele daryciau su stiklu, bet cia jau skonio reikalas smile.gif
Atsakyti