QUOTE(oziarage @ 2008 03 19, 10:10)
Pas mus daug vietos tai tikrai desim 60 cm indaplove
bet man idomu ar prisikrauna ta 12 komplektu, kad nebutu taip, kad pustustej reiktu plaut
nes pakolkas musu seimyna nedidele
QUOTE(marimacho @ 2008 03 19, 10:07)
Uzsispyrusi, paziurejau tavo virtuvyte, labai grazi
ale kodel dauguma darosi laminuotas virtuves, as kaip tik galvojau, kad daugiau dazytas darosi va gerai cia ta mano apklausa, gal pades man apsisprest
beje, kas turit indaploves, pasidalinkit ispudziais, kokias dejot, 60 cm ar 45 cm, pirmoji berods yra 12 komplektu, antroji 9 komplektu
ale kodel dauguma darosi laminuotas virtuves, as kaip tik galvojau, kad daugiau dazytas darosi va gerai cia ta mano apklausa, gal pades man apsisprest
beje, kas turit indaploves, pasidalinkit ispudziais, kokias dejot, 60 cm ar 45 cm, pirmoji berods yra 12 komplektu, antroji 9 komplektu
pas mane tilpo tik 45 cm..
būtų tilpusi didesnė, būčiau dėjusi didesnę
marimacho, aciu uz pagyas O del indaploves, tai daug kas sako, kad geriau 60 cm. Pati neturiu, o jei kada nors pirksiu, tai iseis tik 45, nes didesne nebuvo kaip italpint
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 19, 10:25)
marimacho, aciu uz pagyas O del indaploves, tai daug kas sako, kad geriau 60 cm. Pati neturiu, o jei kada nors pirksiu, tai iseis tik 45, nes didesne nebuvo kaip italpint
čia tiesiog dėl patogumo geriau 60, bo pvz gali sutalpinti didesnius puodus.
o mes kolei kas namie 3, tai plaunam indaplovėje ne kasdien..
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 19, 10:25)
niu man is esmes prie trumposios sienos telpa ir ta ir ta tik jeigu bus 60, tai tik ji ir itilps, o jei 45, tai dar liks 15 cm, kazka su jais gales galvot
is vienos puses buvom nusprende, kad nepirksim indaploves...
paskui gavosi netiketai eksperimentas, kai mano tvarkarastis sudeliojo taip, kad grizdavau namo tik apie 20.30 tai tada pastebejau, kad vakarai tik pavalgai, indu aisku jau visai nebesinori plaut tai per savaite prisikraudavo tiek, kad puse sestadienio mazgodavau indus dabar kai vel laisvesne esu, tai lyg ir vel atrodo, kad vsiai nereikalingas daiktas
QUOTE(_celeste @ 2008 03 19, 10:19)
as irgi deciau didesne jei tilptu, bet deja...
QUOTE(_celeste @ 2008 03 19, 10:30)
čia tiesiog dėl patogumo geriau 60, bo pvz gali sutalpinti didesnius puodus.
ar i 45 cm netelpa puodai?
man svarbiausia, kad puodus plautu nes nekenciu puodu grandyt lekstes galiu issiplaut
QUOTE(marimacho @ 2008 03 19, 11:32)
man svarbiausia, kad puodus plautu nes nekenciu puodu grandyt lekstes galiu issiplaut
Mes gyvenam 3, (neskaitant šuns ir katino) bet 60 cm neužtenka. Lėkštėms užtenka, o va būtent puodams ne. Mažesnius puodus jau į viršutinę lentyną dedu ir tai netelpa . Plaunu ne kasdien.
QUOTE(Jolyte @ 2008 03 19, 11:02)
Mes gyvenam 3, (neskaitant šuns ir katino) bet 60 cm neužtenka. Lėkštėms užtenka, o va būtent puodams ne. Mažesnius puodus jau į viršutinę lentyną dedu ir tai netelpa . Plaunu ne kasdien.
niu viskas aisku reiks tikrai tada 60 cm detis, tuo labiau, kad nuo i tuos likusius 15 cm nelabai ka ir besudesiu
QUOTE(marimacho @ 2008 03 19, 10:32)
telpa, tik reikia įkomponuot kažkaip, ir dažniausiai lėkščių sąskaita..
QUOTE(Nanda @ 2008 03 19, 09:16)
Labas rytas Ar kuri nors dejote granito stalvirsi? Man labai idomu ar nesigailesiu... Ar nesibraizo labai jau ir siaip kokie atsiliepimai?
Pas mūsų draugus toks stalviršis yra, tai šeimininkė labai patenkinta, rekomendavo ir mums, bet mums per brangu