mergaites gal galit pabandyt man i pasta digrytester@gmail.lt atsiust ALNO programos faila kur jau galima kurt, gal sakau veiks
QUOTE(marimacho @ 2008 03 19, 08:25)
tai tada padarysiu apklausele, kur kas planuoja gamintis ar gaminosi ar gaminasi baldelius
Mes gaminomes Diformoj. Siandien turetu baigti montuoti
Man virtuves baldus gamino du "garaziniai" vyrukai Bent jau kolkas esu patenkinta
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 19, 09:59)
Man virtuves baldus gamino du "garaziniai" vyrukai Bent jau kolkas esu patenkinta
Mes uzsisakem UAB Plokstuma. Po menesio parodysiu rezultatus.
Papildyta:
O gal kazkas kriaukle turit juoda granitine? Kaip naudojasi? Langvai valyti? Negaliu kazko pvz ikelti...neleidzia prisegti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 19, 08:59)
o tai cia Vilniuj? kokia mazdaug kainyte gavosi ir uz kokio dydzio virtuve?
as savo preliminaru projekteli issiuntinejau i daug firmu tai pakolkas monarch baldai labiausiai tenkinancia kaina pasiule tik idomu kaip ten jie dirba kokie atsiliepimai apie juos
be to vis dar neapsisprendziu ar su laminuota plokste daryt ar su dazyta
Kaip ilgai ir mes svarstem kokius daryti ar dazytus ar paprastus, kol galu gale nugalejo praktiskumas laminuota plokste. Bet dazyta vistiek mano svajone lieka. Nieko kai vaikas uzaugs perdarysim virtuve i dazyta. Jei jus neplanuojat vaiku darykis dazyta, jei vaikai planuose, tada manau daryk laminuota. Na, bet, jeigu tu labai tvarkinga ir pedantiska gerai gali buti ir dazyta. Tik ji dar ir 20 proc brangesne gaunasi, nei laminuota.
Beje UAB Plokstuma is Panevezio.
QUOTE(oziarage @ 2008 03 19, 09:19)
Kaip ilgai ir mes svarstem kokius daryti ar dazytus ar paprastus, kol galu gale nugalejo praktiskumas laminuota plokste. Bet dazyta vistiek mano svajone lieka. Nieko kai vaikas uzaugs perdarysim virtuve i dazyta. Jei jus neplanuojat vaiku darykis dazyta, jei vaikai planuose, tada manau daryk laminuota. Na, bet, jeigu tu labai tvarkinga ir pedantiska gerai gali buti ir dazyta. Tik ji dar ir 20 proc brangesne gaunasi, nei laminuota.
niu tai gal as tada mazai ziniu turiu zinau, kad dazyta braizoti ir teplesne yra, bet ar ji nera atsparesne dregmei?
ar laminuota neatsilupineja greit?
o stalvirsius kokius renkates?
QUOTE(marimacho @ 2008 03 19, 10:15)
o tai cia Vilniuj? kokia mazdaug kainyte gavosi ir uz kokio dydzio virtuve?
as savo preliminaru projekteli issiuntinejau i daug firmu tai pakolkas monarch baldai labiausiai tenkinancia kaina pasiule tik idomu kaip ten jie dirba kokie atsiliepimai apie juos
Aga, Vilniuj. Isejo apie 1250 Lt uz tiesini metra. Bet visus stalcius dariau bluminius. Siaip, kiek man skaiciavo, cia buvo geriausias variantas.
As rinkausi standartini vokiskos plokstes stalvirsi.
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 19, 09:43)
Aga, Vilniuj. Isejo apie 1250 Lt uz tiesini metra. Bet visus stalcius dariau bluminius. Siaip, kiek man skaiciavo, cia buvo geriausias variantas.
o fasada dazyta ar laminuota plokste darei?
apie stalvirsi ir as sita galvoju.
Papildyta:
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 19, 09:43)
o fasada laminuota ar dazyta plokste darei?
apie sita stalvirsi ir as mastau.
QUOTE(marimacho @ 2008 03 19, 10:47)
o fasada dazyta ar laminuota plokste darei?
Papildyta:
Papildyta:
Fasadas laminuotas. Ne taip seniai buvau imetus nuoroda i savo virtuvele
Ir pas mus stalvirsis bus paprastas plokstinis. Nes mums dirbtini akmeni apskaiciavo 10000!!!!! Mums tokia suma per didele. Ir taip jau virtuve 15000 gaunasi is nedazytos plokstes. Bet stalciai visur su Hettich'ai. Jie man dailesni nei Blumo, o kaina labai panasi.
Cia apie juos raso http://www.hetlita.l...=1000351&lang=1
Cia apie juos raso http://www.hetlita.l...=1000351&lang=1
Uzsispyrusi, paziurejau tavo virtuvyte, labai grazi
ale kodel dauguma darosi laminuotas virtuves, as kaip tik galvojau, kad daugiau dazytas darosi va gerai cia ta mano apklausa, gal pades man apsisprest
beje, kas turit indaploves, pasidalinkit ispudziais, kokias dejot, 60 cm ar 45 cm, pirmoji berods yra 12 komplektu, antroji 9 komplektu
ale kodel dauguma darosi laminuotas virtuves, as kaip tik galvojau, kad daugiau dazytas darosi va gerai cia ta mano apklausa, gal pades man apsisprest
beje, kas turit indaploves, pasidalinkit ispudziais, kokias dejot, 60 cm ar 45 cm, pirmoji berods yra 12 komplektu, antroji 9 komplektu