Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

mergaites gal galit pabandyt man i pasta digrytester@gmail.lt atsiust ALNO programos faila kur jau galima kurt, gal sakau veiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 03 19, 08:25)
tai tada padarysiu apklausele, kur kas planuoja gamintis ar gaminosi ar gaminasi baldelius  g.gif

Mes gaminomes Diformoj. Siandien turetu baigti montuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Man virtuves baldus gamino du "garaziniai" vyrukai ax.gif Bent jau kolkas esu patenkinta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užsispyrusi: 19 kovo 2008 - 08:59
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 19, 09:59)
Man virtuves baldus gamino du "garaziniai" vyrukai ax.gif  Bent jau kolkas esu patenkinta smile.gif

Mes uzsisakem UAB Plokstuma. Po menesio parodysiu rezultatus.

Papildyta:
O gal kazkas kriaukle turit juoda granitine? g.gif Kaip naudojasi? Langvai valyti? Negaliu kazko pvz ikelti...neleidzia prisegti schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 19, 08:59)
Man virtuves baldus gamino du "garaziniai" vyrukai ax.gif  Bent jau kolkas esu patenkinta smile.gif

o tai cia Vilniuj? kokia mazdaug kainyte gavosi ir uz kokio dydzio virtuve? g.gif
as savo preliminaru projekteli issiuntinejau i daug firmu doh.gif tai pakolkas monarch baldai labiausiai tenkinancia kaina pasiule g.gif tik idomu kaip ten jie dirba g.gif kokie atsiliepimai apie juos doh.gif
be to vis dar neapsisprendziu ar su laminuota plokste daryt ar su dazyta g.gif
Atsakyti
Kaip ilgai ir mes svarstem kokius daryti ar dazytus ar paprastus, kol galu gale nugalejo praktiskumas laminuota plokste. Bet dazyta vistiek mano svajone lieka. Nieko kai vaikas uzaugs perdarysim virtuve i dazyta. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jei jus neplanuojat vaiku darykis dazyta, jei vaikai planuose, tada manau daryk laminuota. Na, bet, jeigu tu labai tvarkinga ir pedantiska gerai gali buti ir dazyta. Tik ji dar ir 20 proc brangesne gaunasi, nei laminuota. blink.gif
Beje UAB Plokstuma is Panevezio. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oziarage: 19 kovo 2008 - 09:21
QUOTE(oziarage @ 2008 03 19, 09:19)
Kaip ilgai ir mes svarstem kokius daryti ar dazytus ar paprastus, kol galu gale nugalejo praktiskumas laminuota plokste. Bet dazyta vistiek mano svajone lieka. Nieko kai vaikas uzaugs perdarysim virtuve i dazyta. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Jei jus neplanuojat vaiku darykis dazyta, jei vaikai planuose, tada manau daryk laminuota. Na, bet, jeigu tu labai tvarkinga ir pedantiska gerai gali buti ir dazyta. Tik ji dar ir 20 proc brangesne gaunasi, nei laminuota. blink.gif
Beje UAB Plokstuma is Panevezio. rolleyes.gif

niu tai gal as tada mazai ziniu turiu g.gif zinau, kad dazyta braizoti ir teplesne yra, bet ar ji nera atsparesne dregmei?
ar laminuota neatsilupineja greit?

o stalvirsius kokius renkates? g.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 03 19, 10:15)
o tai cia Vilniuj? kokia mazdaug kainyte gavosi ir uz kokio dydzio virtuve?  g.gif
as savo preliminaru projekteli issiuntinejau i daug firmu  doh.gif  tai pakolkas monarch baldai labiausiai tenkinancia kaina pasiule  g.gif  tik idomu kaip ten jie dirba  g.gif  kokie atsiliepimai apie juos  doh.gif
be to vis dar neapsisprendziu ar su laminuota plokste daryt ar su dazyta  g.gif

Aga, Vilniuj. Isejo apie 1250 Lt uz tiesini metra. Bet visus stalcius dariau bluminius. Siaip, kiek man skaiciavo, cia buvo geriausias variantas.
As rinkausi standartini vokiskos plokstes stalvirsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užsispyrusi: 19 kovo 2008 - 09:44
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 19, 09:43)
Aga, Vilniuj. Isejo apie 1250 Lt uz tiesini metra. Bet visus stalcius dariau bluminius. Siaip, kiek man skaiciavo, cia buvo geriausias variantas.

o fasada dazyta ar laminuota plokste darei? g.gif

apie stalvirsi ir as sita galvoju.
Papildyta:
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 19, 09:43)

o fasada laminuota ar dazyta plokste darei? g.gif

apie sita stalvirsi ir as mastau.
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 03 19, 10:47)
o fasada dazyta ar laminuota plokste darei?  g.gif

apie stalvirsi ir as sita galvoju.
Papildyta:
o fasada laminuota ar dazyta plokste darei?  g.gif

apie sita stalvirsi ir as mastau.

Fasadas laminuotas. Ne taip seniai buvau imetus nuoroda i savo virtuvele ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užsispyrusi: 19 kovo 2008 - 09:51
Ir pas mus stalvirsis bus paprastas plokstinis. Nes mums dirbtini akmeni apskaiciavo 10000!!!!! doh.gif doh.gif Mums tokia suma per didele. Ir taip jau virtuve 15000 gaunasi is nedazytos plokstes. Bet stalciai visur su Hettich'ai. Jie man dailesni nei Blumo, o kaina labai panasi. ax.gif
Cia apie juos raso http://www.hetlita.l...=1000351&lang=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oziarage: 19 kovo 2008 - 09:55
Uzsispyrusi, paziurejau tavo virtuvyte, labai grazi thumbup.gif

ale kodel dauguma darosi laminuotas virtuves, as kaip tik galvojau, kad daugiau dazytas darosi biggrin.gif va gerai cia ta mano apklausa, gal pades man apsisprest blush2.gif

beje, kas turit indaploves, pasidalinkit ispudziais, kokias dejot, 60 cm ar 45 cm, pirmoji berods yra 12 komplektu, antroji 9 komplektu g.gif
Atsakyti