Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(wanesa @ 2008 03 18, 14:42)
Aisku neplausiu  biggrin.gif Tik kito pasirinkimo nera, nes ta dziovykla sumazintu ir taip maza mano darbastali  ax.gif

Turiu klausima, pas ka yra dujine virykle montuojama, tai dujiniam pavirsiui reik atskirai rozetes ar prisijungia prie orkaites? Nu negaliu tie meistrai visai subalamutino, vienas sako reik kitas ne doh.gif

O ant rankšluoščio sudėti šlapi indai nesumažins darbastalio? Na galbūt tu taip nedarysi, bet kiek klausių šeimininkių , turinčių apvalias ir be džiovyklos-visur tas pats smile.gif)) Negi po vieną indą išplauni, sušluostai, tada kitą išplauni ir vėl šluostai.. bet rinktis tik tau , nes tik tu pati save ir savo įpročius geriausiai žinai.

Iš esmės tai yra du atskiri laidai, nes du atskiri prietaisai. Jei nenori dviejų šakučių, tai tada pajungia tiesiai pakišdami laidą "po " rozete. Man toks variantas visai ne prie širdies, nes gal, pvz, ilgiau išvažiavus tu norėsi absoliučiai visus elektros prietaisus išjungti iš rozečių.
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2008 03 18, 15:27)
Jie čia kokių 90 cm bus...

Nemanau, kad 90 schmoll.gif Sakyciau kokie 70 arba kaip Nanda sako, 80. Bet ne daugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 18, 15:41)
Nemanau, kad 90 schmoll.gif  Sakyciau kokie 70 arba kaip Nanda sako, 80. Bet ne daugiau biggrin.gif

Čia vienos iš mūsiškių-forumiečių virtuvė, tik neprisimenu kieno, tai gal ji pati atsilieps ir parašys, koks ten plotis. O aš žiūrėjau pagal proporcijas - pridėjau prie nuotraukos paprastą liniuotę, tai gavosi, kad plotis daugiau negu dvigubai didesnis už aukštį smile.gif. Tai ir gaunasi, jei aukštis 40 cm, tai plotis kokie 90 cm.
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2008 03 18, 15:51)
Čia vienos iš mūsiškių-forumiečių virtuvė, tik neprisimenu kieno, tai gal ji pati atsilieps ir parašys, koks ten plotis. O aš žiūrėjau pagal proporcijas - pridėjau prie nuotraukos paprastą liniuotę, tai gavosi, kad plotis daugiau negu dvigubai didesnis už aukštį smile.gif. Tai ir gaunasi, jei aukštis 40 cm, tai plotis kokie 90 cm.

O as dar lyginau ir pagal virsutines spinteles. Tai nemanau, kad jos butu virs metro g.gif Nu bet jo, mes cia galim sedet ir speliot, reikia, kad seimininke atsilieptu biggrin.gif

Cia berods rasa32 virtuve, jei gerai atsekiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užsispyrusi: 18 kovo 2008 - 15:05
Prasome atsiliepti sios virtuvytes savininke ir pasakyti stalciu matmenis!!!
laugh.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif biggrin.gif

Saja idejo foto...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanda: 18 kovo 2008 - 16:17
QUOTE(Jolyte @ 2008 03 18, 14:37)
O ant rankšluoščio sudėti šlapi indai nesumažins darbastalio? Na galbūt tu taip nedarysi, bet kiek klausių šeimininkių , turinčių apvalias ir be džiovyklos-visur tas pats smile.gif)) Negi po vieną indą išplauni, sušluostai, tada kitą išplauni ir vėl šluostai.. bet rinktis tik tau , nes tik tu pati save ir savo įpročius geriausiai žinai.

Iš esmės tai yra du atskiri laidai, nes du atskiri prietaisai. Jei nenori dviejų šakučių, tai tada pajungia tiesiai pakišdami laidą  "po " rozete. Man toks variantas visai ne prie širdies, nes gal, pvz, ilgiau išvažiavus tu norėsi absoliučiai visus elektros prietaisus išjungti iš rozečių.

Jolyte paprotinai tu mane, tau 4u.gif Bandysim dar kazka galvoti g.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2008 03 18, 09:31)
O koks yra rekomenduojamas aukštis tarp kaitlentės ir gartraukio?

Meistrai sake, kad 70 cm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2008 03 18, 19:45)
Meistrai sake, kad 70 cm  4u.gif

Dujinei 70cm, elektrinei kaitlentei gali būti ir mažiau.
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2008 03 18, 20:16)
Dujinei 70cm, elektrinei kaitlentei gali būti ir mažiau.

Pas mus elektrine, tai tada visai gerai, jei galima maziau, nes buvo klausimas, ka daryti, nes reikia gatraukti traukti i sona, nes virsutines spinteles , kai atsilenkia, kliutu uz jo. Taciau jei paleistumem zemyn ji, nekliutu. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2008 03 18, 21:21)
Pas mus elektrine, tai tada visai gerai, jei galima maziau, nes buvo klausimas, ka daryti, nes reikia gatraukti traukti i sona, nes virsutines spinteles , kai atsilenkia, kliutu uz jo. Taciau jei paleistumem zemyn ji, nekliutu. Aciu  4u.gif

Jei elektrine tai galima nuo 50, dujine - nuo 65 smile.gif Bent jau taip musu gartraukio instrukcijoje parasyta smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Ar kuri nors dejote granito stalvirsi? Man labai idomu ar nesigailesiu... g.gif Ar nesibraizo labai jau ir siaip kokie atsiliepimai?
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

kadangi nieks arba nesidare monarch balduose arba nenori dalintis informacija smile.gif tai tada padarysiu apklausele, kur kas planuoja gamintis ar gaminosi ar gaminasi baldelius g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marimacho: 19 kovo 2008 - 08:26