Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Ashai @ 2008 03 18, 14:25)
Panos, nu visiškas pravalas  verysad.gif , susiradau meistriuką kreipiausi į baldai@soon.lt, išsimatavo, išsireklamavo, kad mes panašius baldus jau darėm, turim patirties, o po savaitės skambina ir sako - sorry, bet jums baldų negaminsime, nes negalėsime padaryti kokybiškai ? !!! blink.gif Tai kam reikėjo žadėti - aš kitam meistriokui atsakiau, kad jau šis apsiima gaminti. O dabar vėl viskas iš naujo...
Gal kuri turite protingą ir sąžiningą, kuris moka gaminti kampines (na ne stačiakampes o trapecines spinteles) ? cool.gif  unsure.gif Pasidalinkite kontaktais, nes jau negera nuo to perevoroto namie - kai nėra virtuvės normalios ir ištisas burdakas  verysad.gif  verysad.gif  unsure.gif

Neliudek, Ashai 4u.gif O tau Vilniuj reikia?
Atsakyti
QUOTE(wanesa @ 2008 03 18, 12:56)
Pas mus irgi bus panasus kampas, tai kriaukle apvalia desim kad patogiau butu smile.gif As jos taip nenorejau bet ka padarysi. Negalvojot apie tokia?
Ir dar kur siuksliu kibiras stoves? Jei ten po kriaukle tai ar tilps, nes dureles labai siauros bent jau piesiny atrodo  4u.gif

Ir dar saldytuvo nematau  blush2.gif

jei nenori, tai ir nedėk. ...o kur dėti nuvarvėti indams, juk nebus, kad viską viską 100 procentų plausi su indaplove. Galų gale vaisių ir salotų, tai neplausi su indaplove smile.gif. man vadinama džiovykla yra ypač reikalinga, ir puodą kartasi ten pastatau, jei ant vyryklės viskas netelpa.
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 18, 13:30)
Neliudek, Ashai 4u.gif  O tau Vilniuj reikia?

Nea, Kaune... cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Ashai @ 2008 03 18, 14:40)
Nea, Kaune... cray.gif

Nu tada nelabai ka galiu rekomenduot... unsure.gif
Bet tai tu dar dziaukis, kad pats prisipazino jog nepagamins kokybiskai. Butu zymiai blogiau jei nekokybiskai pagamintu, o paskui stumdytis reiketu doh.gif Zodziu dar ne viskas taip blogai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užsispyrusi: 18 kovo 2008 - 13:43
QUOTE(Jolyte @ 2008 03 18, 13:33)
jei nenori, tai ir nedėk. ...o kur dėti nuvarvėti indams, juk nebus, kad viską viską 100 procentų plausi su indaplove. Galų gale vaisių ir salotų, tai neplausi su indaplove smile.gif. man vadinama džiovykla yra ypač reikalinga, ir puodą kartasi ten pastatau, jei ant vyryklės viskas netelpa.

Aisku neplausiu biggrin.gif Tik kito pasirinkimo nera, nes ta dziovykla sumazintu ir taip maza mano darbastali ax.gif

Turiu klausima, pas ka yra dujine virykle montuojama, tai dujiniam pavirsiui reik atskirai rozetes ar prisijungia prie orkaites? Nu negaliu tie meistrai visai subalamutino, vienas sako reik kitas ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 18, 13:41)
Nu tada nelabai ka galiu rekomenduot... unsure.gif
Bet tai tu dar dziaukis, kad pats prisipazino jog nepagamins kokybiskai. Butu zymiai blogiau jei nekokybiskai pagamintu, o paskui stumdytis reiketu doh.gif  Zodziu dar ne viskas taip blogai. mirksiukas.gif

Tai aišku vienintelė paguoda, bet baldų vis tiek reikia...
Žiūrėsim, susisiekiau dar su vienu meistriuku, ką tas pasakys neaišku... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 03 18, 14:14)
Is tiesu, pries apsispresdama koki tarpa tarp pakabinamu ir pastatomu daryti, dar ir su vyru sprendem.. juk jis taip pat ir valgyti gamins, galu gale, bent jums pades reikalui esasnt, tai kaip taad jam ten susilenkus pjaustyti ar dar kazka daryti, kai spinteles tarkim 55 cm aukstyje nuo stalvirsio  doh.gif  Mes darom 65.. ir jam, ir man bus gerai... aisku, cia pagal ugius abieju sprendem... mano 1.69.. jo 1.86... 

Taigi po viršutinėm spintelėm nereikia palįsti, kai pjaustai g.gif. Kad nereikėtų lenktis, daugiau svarbus apatinių spintelių aukštis, o ne viršutinių.
QUOTE(Nanda @ 2008 03 18, 14:14)
Sprendziu dabar ar ne per dideli atrodys du stalciai pastatomoje spinteleje 70 cm ilgio... Abu 40 cm plocio. Kaip manot?  mastau.gif  Bandau isivaizduoti nelabai iseina... ar yra pas kuria nors taip?

Ar tokius stalčius turi omenyje?
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2008 03 18, 14:33)

va butent del to as irgi nededu apvalios kriaukles, valgyti gaminu daug ir daznai blush2.gif
kazkas tai klause kur saldytuvas, tai pas mane jis bus prie kitos senos, kampe pies plautuve, tokiu budu susidaro ergonominis trikampis....produktu saugojimo, plovimo apdirbimo, gaminimo...man darbastalis labai reikalingas, as megeja visokiu pyragu ir t. t. todel ta plautuve ir pasukta taip , kad liktu ko daugiau vietos darbui... dureles kampe tokios dvigubos susilanksto, apitiksliai kiekviena dalis 40 cm, tai siukšliu kibiras bus pastatytas toks istraukiamas ( Brasa parduoda), toje puseje kur indaplove, o prie kito sono prisikabina toks metalinis krepšys buitinei chemijai...
dar mums svarbu buvo kad galima butu laisvai prieiti prie santechnikos ir skaitikliu po plautuve
Atsakyti
QUOTE(Ashai @ 2008 03 18, 14:46)
Tai aišku vienintelė paguoda, bet baldų vis tiek reikia...
Žiūrėsim, susisiekiau dar su vienu meistriuku, ką tas pasakys neaišku... g.gif

vienus kauniečius žinau - emet , Jie mums darė miegamojo baldus, norėjom pas juos ir virtuvę užsakinėti, siūlė įvairias idėjas - su ištraukiamu darbastaliu (man atrodo blumo) ir tt, bet kadangi jie nuo mūsų tolokai (400 km), pasirinkom arčiau esančius baldininkus smile.gif Na puslapy tai matosi kad ne visos virtuvės jų, bet šiaip sąžiningi - vėlavo su miegamuoju, tai dar ir nuolaidą neblogą padarė.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 18, 15:20)
Nelabai supratau kaip 40 cm plocio? g.gif  Tipo aukscio?

Aukscio, cia as nusirasiau... 4u.gif

QUOTE(Iriska @ 2008 03 18, 15:21)
as vakar keliau nuoroda i blum puslapiuka, ten paaiskina , kad 1 spintele 80 yra 15proc talpesne negu 2 po 40cm, o jeigu ivertinti dar mechnizmu kainas ir manau plokstes kaina.  g.gif

O, as tik dabar iejau ir paziurejau. Aciu 4u.gif Turejau rinktis ar daryti keturis stalcius po 45 plocio ir 40 aukscio arba 20 plocio ranksluostine ir salia jos du stalcius po 70 plocio ir 40 aukscio.. Tik nusigandau, kad tie stalciai tokie ilgi labai jau bus ir neatrodys graziai... g.gif Bet turbut, rinksiuos si varianta. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Saja @ 2008 03 18, 15:54)
Taigi po viršutinėm spintelėm nereikia palįsti, kai pjaustai  g.gif. Kad nereikėtų lenktis, daugiau svarbus apatinių spintelių aukštis, o ne viršutinių.

Ar tokius stalčius turi omenyje?

Taip, palisti nereikia, taciau pas teta 55 cm ir man kazkaip nesmagu... nezinau, man aismeniskai geriau 65 butu, tiek ir darysiu todel. Kaip kam patogiau... 4u.gif

O, taip taip.. bigsmile.gif Butent tokiu noriu.. is kur dabar zinoti kokio jie plocio yra? mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanda: 18 kovo 2008 - 14:23
QUOTE(Nanda @ 2008 03 18, 15:21)
O, taip taip..  bigsmile.gif  Butent tokiu noriu.. is kur dabar zinoti kokio jie plocio yra?  mastau.gif

Jie čia kokių 90 cm bus...
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2008 03 18, 16:27)
Jie čia kokių 90 cm bus...

As taip ziurejau ten pagal ta kaitlente, kiek i sonus dar iseina.. tai pagalvojau, kad 80 turetu buti... g.gif visgi man grazu, darysiu kazka tokio pas save. Dekui uz nuorodele, padejo apsispresti. aciuks.gif
Atsakyti