Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Goda_47 @ 2008 03 18, 11:11)
pabandysiu ir as parodyti savo planus, gal ka nors gero patarsite  blush2.gif
http://public.fotki..../virtuve/1.html ]My Webpage[/URL]
korpusas- fino medzio cinamonas
dureles- fino medzio bronza
stalvirsis-pilkas

Labas Goda man su ta alno programa tai visai sunkiai, ar tapsi mano mokytoja
Atsakyti
ir mano mokytoja tuo paciu su programa ALNO blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikelee: 18 kovo 2008 - 10:51
QUOTE(Iriska @ 2008 03 18, 11:17)

kriaukle manau bus nepatogi  g.gif

Aciu uz komentarus smile.gif
as su ta kriaukle, kaip kate su pusle po visa virtuve tampiausi, nu bet nekur normaliai neiseina, o tokios nupjautos kampines man labai nepatinka, nors sutinku, kad butu patogesne...bet pas mane vaikai indus plauna...hihi ax.gif
bet dabar kai bus indaplove, gal nelabai daug reikes prie tos kriaukles stoveti??

as jau gal puse metu rinkau informacija ir bandziau planuoti ta virtuve, bijau, kad man greit pasidaris dzin...tai ir skubu uzsakyti...
Atsakyti
QUOTE(braske150 @ 2008 03 18, 10:47)

QUOTE(zuikelee @ 2008 03 18, 10:51)
ir mano mokytoja tuo paciu su programa ALNO blush2.gif

tai jus klauskit kas neaisku visos pabandysim padeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braske150 @ 2008 03 18, 11:47)

jeigu galesiu tai padesiu, bet as tik pradedu su ta Alno programa, ir iki mokytojos man toli......o cia yra kiek žinau labai patyrusiu , tokiu kaip Irishka, dute_a ir kitu merginu

o tas variantas, kuris ikeltas darytas su kita programa, nes man Alno, nezinau kokio beso , vis permesdavo pasirinktos spalvos dureles i kazkoki tai country stiliaus raizytus kuriu as tiesiog nekenciu
Atsakyti
dar buvo tokie variantai ( bet cia ne mano nuopelnas)
[URL= http://public.fotki....vejadvyga2.html]My Webpage[/URL]
[URL= http://public.fotki....vejadvyga1.html ]My Webpage[/URL]
cia dare labai faina projektante Egle is firmos Ralija
Atsakyti
QUOTE(Goda_47 @ 2008 03 18, 11:20)
dar buvo tokie variantai ( bet cia ne mano nuopelnas)
sitas
cia dare labai faina projektante Egle is firmos Ralija

man sitam variante kriaukle daug patogiau, siulyciau taip daryti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dute_a: 18 kovo 2008 - 11:36
QUOTE(Goda_47 @ 2008 03 18, 10:11)
pabandysiu ir as parodyti savo planus, gal ka nors gero patarsite  blush2.gif
http://public.fotki..../virtuve/1.html ]My Webpage[/URL]
korpusas- fino medzio cinamonas
dureles- fino medzio bronza
stalvirsis-pilkas

Pas mus irgi bus panasus kampas, tai kriaukle apvalia desim kad patogiau butu smile.gif As jos taip nenorejau bet ka padarysi. Negalvojot apie tokia?
Ir dar kur siuksliu kibiras stoves? Jei ten po kriaukle tai ar tilps, nes dureles labai siauros bent jau piesiny atrodo 4u.gif

Ir dar saldytuvo nematau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wanesa: 18 kovo 2008 - 11:58
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 18, 11:00)
As dariau tarpa lygiai 60 cm. Man pats tas thumbup.gif  Na taip, greiciausiai nuo seimininkes ugio irgi priklauso mirksiukas.gif

Is tiesu, pries apsispresdama koki tarpa tarp pakabinamu ir pastatomu daryti, dar ir su vyru sprendem.. juk jis taip pat ir valgyti gamins, galu gale, bent jums pades reikalui esasnt, tai kaip taad jam ten susilenkus pjaustyti ar dar kazka daryti, kai spinteles tarkim 55 cm aukstyje nuo stalvirsio doh.gif Mes darom 65.. ir jam, ir man bus gerai... aisku, cia pagal ugius abieju sprendem... mano 1.69.. jo 1.86... Manau, bus pats tas 4u.gif

QUOTE(Goda_47 @ 2008 03 18, 11:45)
netgi labai supratau  biggrin.gif tau  4u.gif
jeigu as ta Alno programa perpratau per mazdaug 2 val, tai jau jus janimelis galite per pusvalandi  tongue.gif
pagaliau cia visada galima paklaust i merginos pataria kur kas randasi

As irgi viena diena pasideliojau, palandziojau, dar cia klausimukus kelis uzdaviau ir pasidariau drinks_cheers.gif Tik nereikia tingeti ir prarasti noro paciai mokytis 4u.gif
Papildyta:
Sprendziu dabar ar ne per dideli atrodys du stalciai pastatomoje spinteleje 70 cm ilgio... Abu 40 cm plocio. Kaip manot? mastau.gif Bandau isivaizduoti nelabai iseina... ar yra pas kuria nors taip?
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 03 18, 14:14)
Is tiesu, pries apsispresdama koki tarpa tarp pakabinamu ir pastatomu daryti, dar ir su vyru sprendem.. juk jis taip pat ir valgyti gamins, galu gale, bent jums pades reikalui esasnt, tai kaip taad jam ten susilenkus pjaustyti ar dar kazka daryti, kai spinteles tarkim 55 cm aukstyje nuo stalvirsio  doh.gif  Mes darom 65.. ir jam, ir man bus gerai... aisku, cia pagal ugius abieju sprendem... mano 1.69.. jo 1.86...  Manau, bus pats tas  4u.gif
As irgi viena diena pasideliojau, palandziojau, dar cia klausimukus kelis uzdaviau ir pasidariau  drinks_cheers.gif  Tik nereikia tingeti ir prarasti noro paciai mokytis  4u.gif
Papildyta:
Sprendziu dabar ar ne per dideli atrodys du stalciai pastatomoje spinteleje 70 cm ilgio... Abu 40 cm plocio. Kaip manot?  mastau.gif  Bandau isivaizduoti nelabai iseina... ar yra pas kuria nors taip?

Nelabai supratau kaip 40 cm plocio? g.gif Tipo aukscio?
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 03 18, 14:14)
Is tiesu, pries apsispresdama koki tarpa tarp pakabinamu ir pastatomu daryti, dar ir su vyru sprendem.. juk jis taip pat ir valgyti gamins, galu gale, bent jums pades reikalui esasnt, tai kaip taad jam ten susilenkus pjaustyti ar dar kazka daryti, kai spinteles tarkim 55 cm aukstyje nuo stalvirsio  doh.gif  Mes darom 65.. ir jam, ir man bus gerai... aisku, cia pagal ugius abieju sprendem... mano 1.69.. jo 1.86...  Manau, bus pats tas  4u.gif
As irgi viena diena pasideliojau, palandziojau, dar cia klausimukus kelis uzdaviau ir pasidariau  drinks_cheers.gif  Tik nereikia tingeti ir prarasti noro paciai mokytis  4u.gif
Papildyta:
Sprendziu dabar ar ne per dideli atrodys du stalciai pastatomoje spinteleje 70 cm ilgio... Abu 40 cm plocio. Kaip manot?  mastau.gif  Bandau isivaizduoti nelabai iseina... ar yra pas kuria nors taip?

as vakar keliau nuoroda i blum puslapiuka, ten paaiskina , kad 1 spintele 80 yra 15proc talpesne negu 2 po 40cm, o jeigu ivertinti dar mechnizmu kainas ir manau plokstes kaina. g.gif
Atsakyti
Panos, nu visiškas pravalas verysad.gif , susiradau meistriuką kreipiausi į baldai@soon.lt, išsimatavo, išsireklamavo, kad mes panašius baldus jau darėm, turim patirties, o po savaitės skambina ir sako - sorry, bet jums baldų negaminsime, nes negalėsime padaryti kokybiškai ? !!! blink.gif Tai kam reikėjo žadėti - aš kitam meistriokui atsakiau, kad jau šis apsiima gaminti. O dabar vėl viskas iš naujo...
Gal kuri turite protingą ir sąžiningą, kuris moka gaminti kampines (na ne stačiakampes o trapecines spinteles) ? cool.gif unsure.gif Pasidalinkite kontaktais, nes jau negera nuo to perevoroto namie - kai nėra virtuvės normalios ir ištisas burdakas verysad.gif verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ashai: 18 kovo 2008 - 13:26