Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(nise @ 2008 03 18, 09:36)
aciu  uz atsakymus ir patarimus. darysiu truputi didesni tarpa.

kaip tik vakar aptarinejome virtuvės isdestyma, meistras pasiule man daryti tarpa tarp spinteliu 54-55 cm, kadangi kaip pasake "seimininke ne auksta" pagalvojau gal ir gerai, nes dabar turiu tarpa 65, tai antra lentyna pasekiu tik su taburetes pagalba
Atsakyti
As dariau tarpa lygiai 60 cm. Man pats tas thumbup.gif Na taip, greiciausiai nuo seimininkes ugio irgi priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai aišku, mergaitės, nesukit galvos ir darykit kaip jums patogu. Juk ir pačių pakabinų spintelių aukštis yra skirtingas smile.gif. Reiktų tik prisilaikyti rekomenduojamo garintuvų instrukcijose atstumo tarp kaitlentės ir garintuvo, o spintelių pakabinimo aukštį galit daryti konkrečiai jums patogų.
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2008 03 18, 10:16)
Reiktų tik prisilaikyti rekomenduojamo garintuvų instrukcijose atstumo tarp kaitlentės ir garintuvo, o spintelių pakabinimo aukštį galit daryti konkrečiai jums patogų.

O koks yra rekomenduojamas aukštis tarp kaitlentės ir gartraukio?
Atsakyti
Labas rytas
Mergaites tikrai nesunku pagelbeti man su ALNO, bet ta programa reikalinga mazdaug isivaizdavimui kaip galetu atrodyti virtuve , o ne atidavymui i gamyba. Jus ateisit i salona ir vistiek ten delios jie su savo programa. Net patys is ALNO su kitokia programa delioja. Tai zinot kabinetis prie atspalviu ar kitokiu dalyku manau neverta. Nefaktas , kad imone tures tokio atspalvio plokste. schmoll.gif
Vienu zodziu jus mane supratote lotuliukas.gif

Jeigu reikia padesiu , bet iki tam tikros ribos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 03 18, 09:32)
Labas rytas
Mergaites tikrai nesunku pagelbeti man su ALNO, bet ta programa reikalinga mazdaug isivaizdavimui kaip galetu atrodyti virtuve , o ne atidavymui i gamyba. Jus ateisit i salona ir vistiek ten delios jie su savo programa. Net patys is ALNO su kitokia programa delioja. Tai zinot kabinetis prie atspalviu ar kitokiu dalyku manau neverta. Nefaktas , kad imone tures tokio atspalvio plokste.  schmoll.gif
Vienu zodziu jus mane supratote  lotuliukas.gif

Jeigu reikia padesiu , bet iki tam tikros ribos  4u.gif

o as tai padaviau savo projekta is alno ir sake kad labai thumbup.gif daug darbo sutaupiau, nes buvau surasius visus ismatavimus, tiesa mums gamina "garazinis" blush2.gif ir pazystamas
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 03 18, 10:32)
Vienu zodziu jus mane supratote  lotuliukas.gif

Jeigu reikia padesiu , bet iki tam tikros ribos  4u.gif

netgi labai supratau biggrin.gif tau 4u.gif
jeigu as ta Alno programa perpratau per mazdaug 2 val, tai jau jus janimelis galite per pusvalandi tongue.gif
pagaliau cia visada galima paklaust i merginos pataria kur kas randasi
Atsakyti
pabandysiu ir as parodyti savo planus, gal ka nors gero patarsite blush2.gif
http://public.fotki..../virtuve/1.html ]My Webpage[/URL]
korpusas- fino medzio cinamonas
dureles- fino medzio bronza
stalvirsis-pilkas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Goda_47: 18 kovo 2008 - 10:16
QUOTE(Goda_47 @ 2008 03 18, 11:11)
pabandysiu ir as parodyti savo planus, gal ka nors gero patarsite  blush2.gif
stalvirsis-pilkas

user posted image

TAip gal patogiau bus komentuoti mirksiukas.gif Labai viskas grazu wub.gif bet kriaukle manau bus nepatogi g.gif
Atsakyti
GODA_47 man patinka bigsmile.gif ir netgi labai patinka, nes ir as panasiai noreciau kad orkaite butu tokiam auksty.
Atsakyti
QUOTE(Goda_47 @ 2008 03 18, 10:11)
pabandysiu ir as parodyti savo planus, gal ka nors gero patarsite  blush2.gif
stalvirsis-pilkas

Nu man atrodo, kad kriauklė ypatingai nepatogioj vietoj
Atsakyti
o mums jau skaiciuoja virtuve, idomu kiek paskaiciuos g.gif ir kiek laiko skaiciuos, o dar kiek laiko gamins doh.gif jau kaip laukiu thumbup.gif prie savo projektuko sedejau laaaabai ilgai, kelis menesius, nuo pradinio varianto jis laaaabai keitesi doh.gif kaikurie dalykai priklauso ne nuo manes o nuo techniniu dalyku, o stai galutinis variantas kuri atidaviau meistrui
user posted image
Atsakyti