Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(dute_a @ 2008 03 09, 10:53)
yra ten kur base units-corner units-corner sink base unit mirksiukas.gif berods 4 nuo virsaus

Jau idejau assa.gif Aciu 4u.gif Dabar noriu ideti spintele integruojamai orkaitei ir kaitlentei ant virsaus (60 cm plocio) Nerandu orkaitei.. tik indaplovems, skalbenkei ir .t.t Ar imti is tu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanda: 09 kovo 2008 - 10:44
QUOTE(Nanda @ 2008 03 09, 11:35)
Jau idejau  assa.gif  Aciu  4u.gif  O kaip rasti spintele pastatoma su trimis stalciais 65 cm plocio, o stalciai 2 po 40 cm... ?  Ar is atskiru daliu ieskotis reikia?

Oi, jau lyg ir radau, bet nezinau kuria imti..  unsure.gif

O kodel butent 65cm, ar yra koks standartas? g.gif unsure.gif Nes piesiau is lempos, a la patinka nepatinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 03 09, 11:39)
O kodel butent 65cm, ar yra koks standartas? g.gif  unsure.gif Nes piesiau is lempos, a la patinka nepatinka blush2.gif

Ne, tiesiog pas mane taip issidelioja virtuvyte... tarp kriaukles ir kaitlentes isideda sita 65 cm plocio spintele ir dar viena 15 cm plocio ranksluostine... taigi, iseina tas tarpas 80 cm. Kiek zinau, pakanka tiek stalvirsio ruosai. Tik tiek... 4u.gif
Atsakyti
Man tai dabar kaip tik pabaigineja surinkinet virtuve thumbup.gif Kuo toliau, tuo labiau ji man patinka smile.gif Bet foto ikelsiu tik tuomet kai bus paklijuotos plyteles ir pakabintas gartraukis blush2.gif
Beje, gal galite parekomenduoti kur galima isigyti gera vandens maisytuva?

Ir dar turi viena prasyma, bet jis nelabai "i tema". As si prasyma patalpinau ir Mokslo temoje, taciau, manau, kad cia didesnis aktyvumas. Labai labai noriu Jusu paprasyti rasti kelias minutes ir uzpildyti sia nedidele anketa.
http://www.apklausa.....php?form=14467

Is anksto labai atsiprasau, kad pasinaudojau musu diskusija apie virtuves friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 03 09, 10:47)
Ne, tiesiog pas mane taip issidelioja virtuvyte... tarp kriaukles ir kaitlentes isideda sita 65 cm plocio spintele ir dar viena 15 cm plocio ranksluostine... taigi, iseina tas tarpas 80 cm. Kiek zinau, pakanka tiek stalvirsio ruosai. Tik tiek...  4u.gif

ar radai? dabar esu ne namuose tai negaliu atsakyti, bet seip orkaites standartas yra 60cm 65 turbut nelabai rasi g.gif bet seip tai gali keisti matmenis kaip nori, kad ir 63 padaryti, jei reikes vakare parasysiu kaip tai daroma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 03 09, 17:52)
ar radai? dabar esu ne namuose tai negaliu atsakyti, bet seip orkaites standartas yra 60cm 65 turbut nelabai rasi g.gif  bet seip tai gali keisti matmenis kaip nori, kad ir 63 padaryti, jei reikes vakare parasysiu kaip tai daroma 4u.gif

O, labai aciu uz pagalba, man jos tikrai reikes 4u.gif 4u.gif dziungles man cia kartais toj Alno.. blush2.gif O 65 pas mane spintele atrp kriaukles ir kaitlentes. Kaitlente 60 cm.
Dabar niekaip nerandu is apacios atkeliamom durelem dvieju virsutiniu spinteliu po 30 cm aukscio ir 60 ilgio.. help.gif 4u.gif
Atsakyti
Viskas... lyg ir pasidariau kaip mokejau su Alno savo virtuvele... ax.gif Labai aciu dute_a uz pagalba pradzioje 4u.gif Idesiu kada pakritikuoti, nes pirmasis mano blynas, o norisi tureti kuo geresni varianta.

Ateinu i SM ir matau tema "virtuve"... priplepeta 19 psl. Net pasimeciau kaip nuo 3 iki tiek per kelias valandas prirasyt... doh.gif , o ten pasirodo dar viena tema apie virtuves... g.gif
Labanakt blush2.gif
Atsakyti
[img=http://img239.imageshack.us/img239/7571/tikramusuvirtbb1.th.jpg]
Va ir musiske
Aciu Iriska tau 4u.gif blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oziarage: 10 kovo 2008 - 08:38
QUOTE(oziarage @ 2008 03 10, 09:37)

Didele tavo virtuve, galejai issidelioti kaip norejai yess.gif ir dar su kokiais langais! thumbup.gif O ta tarpeli tarp orkaites ir grindu is tikruju darysi ar cia tik Alno taip gavosi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2008 03 10, 06:37)
Va ir musiske
Aciu Iriska tau  4u.gif  blush2.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

O man kažkaip įdomiai atrodo orkaitė ne iš vidinės pusės.... Ir man atrodo, kad kepant ką nors gali prisitaškyt visur.... Ar ne??? Bet šiaip labai faina didelė virtuvė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2008 03 10, 09:37)

4u.gif visuomet prasom mirksiukas.gif

Manau orkaite tiesiog neapsukta g.gif
O virtuve tikrai laaabai didele ir grazi, o langas tai superinis!!!
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 03 10, 11:12)
Didele tavo virtuve, galejai issidelioti kaip norejai  yess.gif  ir dar su kokiais langais!  thumbup.gif  O ta tarpeli tarp orkaites ir grindu is tikruju darysi ar cia tik Alno taip gavosi?  blush2.gif

Nebus tarpelio. nelabai moku cia daryti su ta Alna. ir orkaite i kita puse bus tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Iriska @ 2008 03 10, 13:40)
4u.gif visuomet prasom  mirksiukas.gif

Manau orkaite tiesiog neapsukta  g.gif
O virtuve tikrai laaabai didele ir grazi, o langas tai superinis!!!

del lango tai labai norejau virtuvej, kad toks butu, kad prie kraiukles kuiciantis galetum matyti kas vyksta kieme ir pas kaimynus. lotuliukas.gif lotuliukas.gif tongue.gif tongue.gif Ten tik dar nesimato salos kedziu. Bus jos prie salos is tos puses, kurioje nera orkaites.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oziarage: 10 kovo 2008 - 12:52