Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(zuikelee @ 2008 03 17, 17:02)
na ne manau, baras bus kaip ir stalas g.gif

Na nezinau, as vietoj baro daryciau stala ax.gif Bet cia jau kaip kam patinka.
Atsakyti
g.gif na neisisvaizduoju tada kaip turetu but g.gif gal gali tada ir toki ir toki varianta pabandyt padaryt kad mazdaug vaizdzeli tureciau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelee @ 2008 03 17, 17:06)
g.gif na neisisvaizduoju tada kaip turetu but g.gif gal gali tada ir toki ir toki varianta pabandyt padaryt kad mazdaug vaizdzeli tureciau bigsmile.gif

kokio ilgio baro tu nori, ten yra 1m ant 1.5m. Didesniu jau na nezinau, nebet tikra bara piesti biggrin.gif

Atsakyti
na nzn nzn koki padarysi toks ir bus 4u.gif kad tik nebutu labai mazas!
Atsakyti
[quote=zuikelee,2008 03 17, 13:36]
sveikos mergickos 4u.gif na ir vel as cia su savo ta virtuve blush2.gif taiva viena mergaite is SM(nepamenu nick'o blush2.gif ) man padare vizija siokia tokia bigsmile.gif user posted image

o man tai kaip tik si virtuvele labai labai faina wub.gif
ir nieko nekeisciau joje visai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo undi: 17 kovo 2008 - 16:25
pas mus buvo didziulis klausimas iškiles ar daryti stalą, ar barą, vis bedarant remonta draugai atėję klausdavo: "Tai kur bariukas bus? Alaus pakviesit?" biggrin.gif galiausiai nusprendėm daryti barą, gausis gal 2 metru ilgio, stalviršio pločio - 60 cm, tai manau pakaks vietos ir jis tarnaus kaip stalas, tik reikės patogių barinių kėdžių paieškoti.. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l-aura: 17 kovo 2008 - 16:27
QUOTE(l-aura @ 2008 03 17, 17:25)
pas mus buvo didziulis klausimas iškiles ar daryti stalą, ar barą, vis bedarant remonta draugai atėję klausdavo: "Tai kur bariukas bus? Alaus pakviesit?"  biggrin.gif galiausiai nusprendėm daryti barą, gausis gal 2 metru ilgio, stalviršio pločio - 60 cm, tai manau pakaks vietos ir jis tarnaus kaip stalas, tik reikės patogių barinių kėdžių paieškoti..  thumbup.gif

O aš pas save planuoju tokį nediduką barinį staliuką su barinėmis kėdėmis thumbup.gif
Atsakyti
[quote=undi,2008 03 17, 16:24]
[quote=zuikelee,2008 03 17, 13:36]
sveikos mergickos 4u.gif na ir vel as cia su savo ta virtuve blush2.gif taiva viena mergaite is SM(nepamenu nick'o blush2.gif ) man padare vizija siokia tokia bigsmile.gif user posted image

o man tai kaip tik si virtuvele labai labai faina wub.gif
ir nieko nekeisciau joje visai
[/quote]
drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
as nesakau kad man nepatiko ka padare, man tikrai clap.gif irgi labai labai patiko, tik reik sokiu tokiu pakeitimu ir vsio ax.gif
Atsakyti
na padariau bariuka 1m*2m ir spinteles ipiesiau po baru.Nes tuscias jis man negrazus schmoll.gif Man mazasnis baras graziau.

user posted image
Atsakyti
g.gif na manau irgi kad mazesnis graziau butu g.gif ir dar jei nesunku padaryuk kad saldytuvas butu neimontuojamas, nes man nelabai grazu blush-anim-cl.gif: o neina spalvos pakeist spintuciu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelee @ 2008 03 17, 16:56)
g.gif na manau irgi kad mazesnis graziau butu g.gif ir dar jei nesunku padaryuk kad saldytuvas butu neimontuojamas, nes man nelabai grazu blush-anim-cl.gif: o neina spalvos pakeist spintuciu? g.gif

o tu nenori pati pabandyti pasipaisyti su ta programa g.gif
Atsakyti