Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Andra* @ 2008 03 16, 10:58)
Sveikutes,kas turit  ileidziamas rankeneles?ar labai jau jos nepatogios?

Senais laikais esu turėjus. Kažkokia nesąmonė kaip nepatogu. Beje, bandykit parduotuvėj pažiūrėti, jau net ten nusibraižę nuo nagų, o tai kaip atrodys anmie iūlgiau panaudojus? Dėl nepatogumo, tai gali būti kiekvienam kitaip, o dėl nubraižymo, tai gali būti, kad buvo prastos kokybės , bet noras atšoko visam laikui
Atsakyti
dar išeitis pasididint darbastalį - užsidengti kriauklę kai dirbi, tų naujų akmens masės kriauklių yra specialūs uždengimai, tik kaina jų tai žiauri sad.gif
Atsakyti
sveikos mergickos 4u.gif na ir vel as cia su savo ta virtuve blush2.gif taiva viena mergaite is SM(nepamenu nick'o blush2.gif ) man padare vizija siokia tokia bigsmile.gif user posted image
thumbup.gif tik va noreciau didesnio ir idomesnio bariuko rolleyes.gif, saldytuvas neimontuojamas ax.gif virykle auskciau, na kaip ir cia, gartraukio ir nenorim tos triubos schmoll.gif . tai jei nesunku ir kuri turiesit laisvo laiko gal galesit man padet, nes kaip sakiau neturiu galimybiu prie neto ir prie psl ALNO prieit darbe blink.gif
va cia mano virtuvytes planas
user posted image
o cia mazdaug noreciau tokiu spinteliu, tik dar biskiuka sviesesniu g.gif blush2.gif
user posted image

o tai dekui mergaites JUMS 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikelee: 17 kovo 2008 - 12:38
QUOTE(zuikelee @ 2008 03 17, 13:36)
sveikos mergickos 4u.gif na ir vel as cia su savo ta virtuve blush2.gif taiva viena mergaite is SM(nepamenu nick'o  blush2.gif ) man padare vizija siokia tokia bigsmile.gif user posted image
thumbup.gif tik va noreciau didesnio ir idomesnio bariuko rolleyes.gif, saldytuvas neimontuojamas ax.gif virykle auskciau, na kaip ir cia, gartraukio ir nenorim tos triubos schmoll.gif . tai jei nesunku ir kuri turiesit laisvo laiko gal galesit man padet, nes kaip sakiau neturiu galimybiu prie neto ir prie psl ALNO prieit darbe blink.gif
va cia mano virtuvytes planas
user posted image
o cia mazdaug noreciau tokiu spinteliu, tik dar biskiuka sviesesniu g.gif  blush2.gif
user posted image

o tai dekui mergaites JUMS 4u.gif

NA dariau as.
Ten baras netelpa! Na nebent vietoj kriaukles. doh.gif
Atsakyti
g.gif kaip tais netelpa?
Atsakyti
QUOTE(zuikelee @ 2008 03 17, 16:14)
g.gif kaip tais netelpa?

Paziurek planeli - viskas baigiasi su langu, o toliau jau pertvara mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelee @ 2008 03 17, 16:14)
g.gif kaip tais netelpa?

Kur jūs to bariuko norit? Už pertvaros?
Atsakyti
na tai sulig ta pertvara g.gif nes juk bus bendra erdve ax.gif as mana kad va cia tikrai telpa, pazymejau melynai g.gif
http://images.bite.l...de7333a3e89.jpg
Atsakyti
QUOTE(zuikelee @ 2008 03 17, 16:35)
na tai sulig ta pertvara g.gif nes juk bus bendra erdve ax.gif as mana kad va cia tikrai telpa, pazymejau melynai g.gif
http://images.bite.l...de7333a3e89.jpg

Na taip, cia telpa smile.gif Tik klausimas koks atstumas cia, ir kokio ilgio ji daryt, kad praejimui vietos pakanmkamai butu
Atsakyti
g.gif na manau gal koki 1.10m ilgio g.gif na net nzn, jei viso ilgio apie 2 tai manau 80-90cm sociai praeit g.gif, tai manau galima ir ilgesni daryt
vajezau nusisnekejau biski doh.gif juk ilgis 3m tai baras 2m laisvai manau gali but g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikelee: 17 kovo 2008 - 16:00
tai stalo nebus? doh.gif
Atsakyti
na ne manau, baras bus kaip ir stalas g.gif
Atsakyti