Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Sveikutes,kas turit ileidziamas rankeneles?ar labai jau jos nepatogios?
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2008 03 15, 18:13)
As dejau lempas po spintelem virsutinem.  g.gif Ju beveik nesimatys, o sviesos bus. Cia bute tokiu nebuvo, o sviesos man trukdavo, tai manau, tikrai papildomas apsvietimas nepamaisys blush2.gif

tas papildomas apsvietimas po spinteles yra super dalykas thumbup.gif nes lubų šviesą paprastai pati sau užstoji... dabar kai perdega lempute, tai iskart jauciasi. pvz mane net erzina tie šešėliai. ir del gartraukio sviesos tas pats.
Atsakyti
QUOTE(Liepa10 @ 2008 03 15, 23:13)
Pasirodo ne mes vieni i 2 metrus norime sutalpinti virtuves baldus....

Jei turėsit kokių idėjų - dalinkitės čia ax.gif aš tai kaip bekišu vis pritrūksta vietos doh.gif
Atsakyti
mane vakar subalamutino, draugė pareiškė, kad virtuvinės, atidaromo į vikršų spintelės nepraktiška, lankstai kliūna g.gif o aš pasiprojektavus būtent tokias spinteles g.gif gal kas turit, negi taip jau tikrai nepraktiška? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Andra* @ 2008 03 16, 10:58)
Sveikutes,kas turit  ileidziamas rankeneles?ar labai jau jos nepatogios?

niekaip neapsisprendziu del tokiu rankeneliu mastau.gif . noret labai noriu, bet patogumo atzvilgiu nera labai patogios unsure.gif

QUOTE(spyglis2 @ 2008 03 16, 17:54)
mane vakar subalamutino, draugė pareiškė, kad virtuvinės, atidaromo į vikršų spintelės nepraktiška, lankstai kliūna  g.gif o aš pasiprojektavus būtent tokias spinteles  g.gif gal kas turit, negi taip jau tikrai nepraktiška?  verysad.gif

nu nzn, man atrodo kaip tik daug patogiau i virsu darinejamos. pas drauge yra, tai labai thumbup.gif
Atsakyti
mane vakar subalamutino, draugė pareiškė, kad virtuvinės, atidaromo į vikršų spintelės nepraktiška, lankstai kliūna  g.gif o aš pasiprojektavus būtent tokias spinteles  g.gif gal kas turit, negi taip jau tikrai nepraktiška?  verysad.gif

niekas niekur nekliūna schmoll.gif pas mus dabar yra virtuvėj tokios spintelės - nepastebėjau kol kas jokių trūkumų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 03 14, 20:55)
išsirinkau kriauklę
user posted image, o maišytuvo, kokio norėjom, negamina tos spalvos sad.gif pasiūlė štai tokį su dušeliu
user posted image
ką manot? man forma nelabai, bet šiaip su dušeliu patogu, bet ar neprateka jie, ar patogūs ir pan. g.gif

Turiu tokį pat kraną, labai patogus, ir į puodą, stovintį ant viryklės vandens pripilt, ir į kibirą, ir pačią kriauklę ar skardą praplaut. Aš norėjau būtent su dušiuku, dabar labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2008 03 15, 12:15)
Vis bandau į du metrus sutalpinti šaldytuvą, viryklę, kriauklę ir darbastalį biggrin.gif tai niekas netelpa biggrin.gif

Tai čia į vieną 2 m eilę reikia viską sutalpinti, be užsukimo? g.gif Gal tada tau užteks domino tipo kaitlentės, t.y. siauresnės, dvivietės, o ne keturvietės? O prie šaldytuvo galima glausti kriauklę, tai daug geriau, negu kaitlentę.

QUOTE(Jomato @ 2008 03 15, 12:52)
Aš vėl su savo trigrašiu. Nebežinau ką daryti su gartraukiu, dėti įmontuojamą ar ne  g.gif

Tavo projekte man gražiau atrodo neįmontuojamas gartraukis. Dar įdomu, ar neišeitų pas tave kaitlentę centruoti toje užsuktoje dalyje? g.gif Kažkaip man atrodo, kad jai ten būtų geriau unsure.gif, bet tada sunkiau išdėstyti spinteles viršuje ir apačioje g.gif. O mikrobangei galbūt galima padaryti vietą virš orkaitės, net jei mikrobangė ir neįmontuojama.

Aš anksčiau galvojau apie atidaromas į viršų spinteles, kuriose durelės susilenkia perpus (tipo "krokodilas"), bet paskui nusprendžiau daryti paprastas į šoną atidaromas dureles. Pagrindinis argumentas buvo tas, kad spintelėje su durelėmis į viršų galėčiau įstatyti tik vieną lentyną (net jei spintelė 72 cm aukščio), nes reikia vietos mechanizmui, o mano dabartinėse spintelėse yra dvi lentynos, t.y. iš viso gaunasi trys aukštai daiktams susidėti, ir mažiau nenorėčiau. Bet čia tik mano argumentas, dauguma sėkmingai naudoja atidaromas į viršų dureles rolleyes.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saja: 17 kovo 2008 - 01:53
QUOTE(litavkasam @ 2008 03 16, 12:20)
Jei turėsit kokių idėjų - dalinkitės čia ax.gif aš tai kaip bekišu vis pritrūksta vietos doh.gif

Mes savo virtuvę į 1.75 metro įkišom, tik viryklė ir šaldytuvas pas mus priešais spinteles pastatyti, negerai ten šaldytuvui, bet ką daryt kai super maža virtuvėlė.
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2008 03 15, 16:30)
As isvis nedėčiau stiklinių durelių netoli gartraukio. Bet jei jau taip nutarsi, parašyk į AŽ, papasakosiu kaip reik padaryti, kad jokių vamzdžių nebūtų matyti. Tiesa, toj spintelėj tilps maždaug prieskoniai, bet jiems ten ir vieta, kur verdi smile.gif

Dabar galvoju, kad visos pakabinamos spintelės pas mane bus ne stiklinėmis durelėmis g.gif Čia turbūt irgi tik skonio reikalas.

Papildyta:
QUOTE(Saja @ 2008 03 17, 02:52)
Tavo projekte man gražiau atrodo neįmontuojamas gartraukis. Dar įdomu, ar neišeitų pas tave kaitlentę centruoti toje užsuktoje dalyje? g.gif Kažkaip man atrodo, kad jai ten būtų geriau unsure.gif, bet tada sunkiau išdėstyti spinteles viršuje ir apačioje g.gif. O mikrobangei galbūt galima padaryti vietą virš orkaitės, net jei mikrobangė ir neįmontuojama.

Pakalbėjom su vyru ir beveik nusprendėm, jog dėsim neįmontuojamą gartraukį.

Kaitlentę centruot? Suvargtume besukdami galvas, kaip pastatomas ir pakabinamas spinteles suprojektuot g.gif Nors bandyt aišku galima.

Galvojame mikrobangę virš orkaitės. Kokiame aukštyje ją patogiausia ir praktiškiausia būtų montuoti?
Atsakyti
Mergaites radau idomia info , su LT subtitrais ir labai gerai parodo BLUM produkcija http://www.blum.com/lt/lt/03/index.php
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2008 03 17, 03:52)
Tai čia į vieną 2 m eilę reikia viską sutalpinti, be užsukimo? g.gif Gal tada tau užteks domino tipo kaitlentės, t.y. siauresnės, dvivietės, o ne keturvietės? O prie šaldytuvo galima glausti kriauklę, tai daug geriau, negu kaitlentę.

Na gal ir reiks kažkokį 50cm užsukimą daryti...tiesiog ten taip keistai, kad iškarto įėjimas į virtuvę siaurėja. Ir apie viryklę jau galvojau. Bet kad šeima didelė, tai reik pritaikyt, kad tilptų kuo daugiau. Na džiaugiuos, kad bent turim plačią palangę, tai matyt reiks iš jos darbastalį darytis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo litavkasam: 17 kovo 2008 - 11:35