Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(AŠA @ 2008 03 15, 12:30)
kadangi vedėm gartraukį, tai kartu ir jam nuleidom apie 15-20cm, šiaip lyg apie 10 reikia g.gif
gal galima kokią nuorodėlę tų lempučių ax.gif

Aciu uz atsakimus 4u.gif
nemoku as ikelti paveiksliuku, duosiu nuoroda , o ten paziurek Trikampis halogeninis šviestuvas
http://www.jurga.lt/...&gid=1140426916
Atsakyti
Aš vėl su savo trigrašiu. Nebežinau ką daryti su gartraukiu, dėti įmontuojamą ar ne g.gif

neimontuojamas

imontuojamas

Diskutuojat apie apšvietimą. Mano darbastalis bus prie lango, todėl dieną šviesos nuo jo turėtų užtekti. Naktį nuo lubų. O po spintelėm nežinau ar reikia. Greičiauisiai po viena iš jų bus mikrobangė, po kita - virdulys. Nors šviesos aišku kuo daugiau, tuo geriau virtuvėje. Virš staliuko galvoju kokį truputį nuleistą šviestuvą kabint.
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2008 03 15, 12:52)
Aš vėl su savo trigrašiu. Nebežinau ką daryti su gartraukiu, dėti įmontuojamą ar ne  g.gif

neimontuojamas

imontuojamas

Diskutuojat apie apšvietimą. Mano darbastalis bus prie lango, todėl dieną šviesos nuo jo turėtų užtekti. Naktį nuo lubų. O po spintelėm nežinau ar reikia. Greičiauisiai po viena iš jų bus mikrobangė, po kita - virdulys. Nors šviesos aišku kuo daugiau, tuo geriau virtuvėje. Virš staliuko galvoju kokį truputį nuleistą šviestuvą kabint.

na del gartraukio cia vel skonio reikalas. man graziau ir patogiau buvo darytis imontuojama. kitiems imontuojamas visai nepatinka. bet jei pagal tavo eskizus jei desi imontuojama tai ten jau spinteles su stiklu nebus nes dedasi tokia deze i ta spintele ir vaizdas nekoks bus.
o siaip pagal tavo projekciuka man graziau atrodo nemontuojamas gartraukis.
Atsakyti
Aš vėl su savo trigrašiu. Nebežinau ką daryti su gartraukiu, dėti įmontuojamą ar ne  g.gif

man pagal tavo plana daug gražiau atrodo neimontuojamas
Atsakyti

Aš dėčiau įmontuojamą g.gif Beje, kokios spintelės bus? Jei be stiklo, tai visos jos labai gražiai įsipaišo ant sienos tarp tos spintos ir lango thumbup.gif
Atsakyti
Norėčiau paklausti, gal kas esate pirkę Prestige Rattan, gamina Poznanėje, prekiauja Ergolain Domus galerijoje, pintus valgomojo baldus. Kėdes iš ratano arba abako, ir stalą? Kažin kaip su patvarumu? Šiaip nepigūs baldai.
Atsakyti

neimontuojamas

imontuojamas

As isvis nedėčiau stiklinių durelių netoli gartraukio. Bet jei jau taip nutarsi, parašyk į AŽ, papasakosiu kaip reik padaryti, kad jokių vamzdžių nebūtų matyti. Tiesa, toj spintelėj tilps maždaug prieskoniai, bet jiems ten ir vieta, kur verdi smile.gif
Dėl apšvietimo. Aš prisidėjau lempų po visom spintelėm, man patogumas už viską svarbiau, bet čia jau prioritetų klausimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 03 14, 19:55)
o maišytuvo, kokio norėjom, negamina tos spalvos sad.gif pasiūlė štai tokį su dušeliu
ką manot? man forma nelabai, bet šiaip su dušeliu patogu, bet ar neprateka jie, ar patogūs ir pan. g.gif

Pas kaimynę toks maišytuvas jau 5metai ir tikrai jokių bėdų ir labai liuks thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2008 03 15, 11:32)
As tai planuoju lubose tikrai, tik dabar galvoju, gal ir po spintelėmis reiktų  g.gif

As dejau lempas po spintelem virsutinem. g.gif Ju beveik nesimatys, o sviesos bus. Cia bute tokiu nebuvo, o sviesos man trukdavo, tai manau, tikrai papildomas apsvietimas nepamaisys blush2.gif

As ka tik paziurejau savo virtuve, ir kai pirma zvilgsni meciau, biski net issigandau. biggrin.gif Pamirsus buvau kokais virsutines spinteles dejom doh.gif biggrin.gif Kazkaip galvojau, kad ne tokios placios bus. g.gif Bet siaip kiek sudejo, tai matau, kad bus gerai thumbup.gif Kai susidesim visa iranga, idesiu nuotrauku g.gif
Atsakyti
O kur galima isigyti Plados vandens maisytuvus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(SweetTalk @ 2008 03 15, 19:19)
O kur galima isigyti Plados vandens maisytuvus?  g.gif

mes Denzyje uzsakem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2008 03 15, 13:15)
Ačiū,supratau... Vis bandau į du metrus sutalpinti šaldytuvą, viryklę, kriauklę ir darbastalį biggrin.gif tai niekas netelpa biggrin.gif

Pasirodo ne mes vieni i 2 metrus norime sutalpinti virtuves baldus....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepa10: 15 kovo 2008 - 21:13