Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Jomato @ 2008 03 15, 11:14)
Taip, dabar tarp kriauklės ir šaldytuvo yra apie 120 cm. Pabandžiau dėti gartraukį tarp spintelių:

taip atrodo

O čia vaizdas is svetaines

tik dar bus tokios 60 cm sienelės iš abiejų pusių, kad uždengtų baldų šonus.

Kaip jums?

nu va dabar tai super tavo virtuvyte atrodo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Betule @ 2008 03 15, 11:38)
Po pakabinamo spintelėm lemputes įmontuoja į tas spinteles ar prie sienos trvirtina?  g.gif

galimi abu variantai
Atsakyti
Labas, mes jau irgi mąstom kaip įsirengti virtuvytę... Tiksliau vargstam. Gal galit pasakyti kuo yra blogai daryti kaitlente ir šaldytuvą visiškai šaliai? Net be jokio tarpelio blush2.gif labai mes netelpam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2008 03 15, 11:53)
galimi abu variantai

O kaip patogiau, gražiau, pigiau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2008 03 15, 12:09)
Labas, mes jau irgi mąstom kaip įsirengti virtuvytę... Tiksliau vargstam. Gal galit pasakyti kuo yra blogai daryti kaitlente ir šaldytuvą visiškai šaliai? Net be jokio tarpelio blush2.gif labai mes netelpam doh.gif

turi buti tarpas bent 20 cm, nes visu pirma, tai net puoda su ilgesne rankena ne pastatysi, antra , sonine siena visa laika turesi valyti, nes taskuosi, na ir visai nepageidaujama saldytuva papildomai sildyti is sono.
Atsakyti
QUOTE(Goda_47 @ 2008 03 15, 13:13)
turi buti tarpas bent 20 cm, nes visu pirma, tai net puoda su ilgesne rankena ne pastatysi, antra , sonine siena visa laika turesi valyti, nes taskuosi, na ir visai nepageidaujama saldytuva papildomai sildyti is sono.

Ačiū,supratau... Vis bandau į du metrus sutalpinti šaldytuvą, viryklę, kriauklę ir darbastalį biggrin.gif tai niekas netelpa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Goda_47 @ 2008 03 15, 12:13)

jo butent sildymas saldytuvo tik paspartina jo gedima
Papildyta:
QUOTE(Betule @ 2008 03 15, 12:10)
O kaip patogiau, gražiau, pigiau?  ax.gif

na cia jau kiekvieno asmeninis reikalas ir skonis, o del pigumo sunku pasakyti, gal ir balde patogiau. as asmenishkai pasidarius esu halogenus lubose ir esu patenkinta. man buvo taip graziau.
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2008 03 15, 11:18)
na cia jau kiekvieno asmeninis reikalas ir skonis, o del pigumo sunku pasakyti, gal ir balde patogiau. as asmenishkai pasidarius esu halogenus lubose ir esu patenkinta. man buvo taip graziau.

pas mus iki šiol prie sienos buvo papildoma dienos šviesos lempa, nes kitaip nematydavau, ką pjaustau lotuliukas.gif dabar nežinau... spintelėje abejoju ar pakaks apšvietimo, kabint tokią pačią dienos šviesos - "dizainą gadina" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2008 03 15, 12:18)

gal gali pasakyti kiek cm nuleidote lubos halogenams?
as galvoju daryti ir lubose ir po spintutem ir tokios trikampio formos lempos jos gerai nukreipia sviesa ant darbastalio, tvirtinasi po spintute prie sienos ir kaina kiek atsimenu (18-25 Lt)
Atsakyti
QUOTE(Goda_47 @ 2008 03 15, 11:26)
as galvoju daryti ir lubose ir po spintutem ir tokios trikampio formos lempos jos gerai nukreipia sviesa ant darbastalio, tvirtinasi po spintute prie sienos ir kaina kiek atsimenu (18-25 Lt)

kadangi vedėm gartraukį, tai kartu ir jam nuleidom apie 15-20cm, šiaip lyg apie 10 reikia g.gif
gal galima kokią nuorodėlę tų lempučių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Goda_47 @ 2008 03 15, 12:26)

As tai planuoju lubose tikrai, tik dabar galvoju, gal ir po spintelėmis reiktų g.gif Bet jei spintelės šalia gartraukio, gal užtektų šviesos nuo gartraukio lempučių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betule: 15 kovo 2008 - 11:34
QUOTE(Goda_47 @ 2008 03 15, 12:26)

nuleisti reikia nuo 10 cm ir nepamirskite iskisti ju,kad apsviestu darbastali o ne pakabintas spinteles;)

Papildyta:
QUOTE(Betule @ 2008 03 15, 12:32)
As tai planuoju lubose tikrai, tik dabar galvoju, gal ir po spintelėmis reiktų  g.gif Bet jei spintelės šalia gartraukio, gal užtektų šviesos nuo gartraukio lempučių?

na man pilnai uztenka sviesos nuo lubu ir plius gartraukio lempu, tai manau kad neverta dvigubai daryti. o dar halogenines lemputes juk sukinejasi tai pasikreipi kaip tau reikia ir viskas liuks
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2008 03 15, 11:32)
As tai planuoju lubose tikrai, tik dabar galvoju, gal ir po spintelėmis reiktų  g.gif Bet jei spintelės šalia gartraukio, gal užtektų šviesos nuo gartraukio lempučių?

lubose mes sumontavom 5 įleidžiamus šviestuviukus su paprastom lemputėm (vonioj 5 ar 6 halogeninės, patalpa mažesnė, bet šviesos ne pyragai schmoll.gif ) ir vieną didelį "langą į gamtą", t. y. liuminescencinį šviestuvą su 4 lempom, tai 4x18W šviečia kur kas geriau nei 5x60W blink.gif
gartraukyje irgi yra dienos šviesos 2x9W, bet jis juk virš viryklės, nežinau, ar darbastaliui pakaks apšvietimo g.gif man patinka, kad visk mtyčiau kaip po rentgenu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(undi @ 2008 03 15, 11:37)
nuleisti reikia nuo 10 cm ir nepamirskite iskisti ju,kad apsviestu darbastali o ne pakabintas spinteles;)

ir šiaip geriau kiek daugiau, nes gali pasirodyti, kad, pvz., lubos nebuvo lygio ir, jei vienam kampe lemputė tilpo laisvai, tai kitam kampe ji jau nebetelpa blink.gif
Atsakyti