Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

user posted image
aš tai tokio krano norėjau...
čia akmens masės ar granitinė, nebežinau tiksliai... Plados firma, itališka
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 03 14, 20:08)
user posted image
aš tai tokio krano norėjau...
čia akmens masės ar granitinė, nebežinau tiksliai... Plados firma, itališka

va va,jų kriauklę ir kraną aš turiu,o dabar baigiu nudurnėt begalvodama ar pirkt jų gartraukį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(julem @ 2008 03 14, 20:10)
va va,jų kriauklę ir kraną aš turiu,o dabar baigiu nudurnėt begalvodama ar pirkt jų gartraukį doh.gif

ar seniai turi, ar naudoji, kaip? su dušeliu ar be?
kai atviras gartraukis ir jei šalia kriauklės tai jaučiu super atrodytų thumbup.gif mūsų tai įranga AEG visa įmontuojama...
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 03 14, 20:14)
ar seniai turi, ar naudoji, kaip? su dušeliu ar be?
kai atviras gartraukis ir jei šalia kriauklės tai jaučiu super atrodytų thumbup.gif mūsų tai įranga AEG visa įmontuojama...

ne,visai neseniai,kranas mano be dušiuko,paprastas,kol kas viskas gerai,tik kriauklė per šviesi,bet pati kalta. O kranai ir gartraukiai ir kt. ten ne granitiniai,jie tik apdirbti taip gražiai,kad derėtų.Gražiai atrodo, bet niekaip nesugalvoju ar techniškai patikimi jie g.gif
Atsakyti
QUOTE(julem @ 2008 03 14, 20:20)
ne,visai neseniai,kranas mano be dušiuko,paprastas,kol kas viskas gerai,tik kriauklė per šviesi,bet pati kalta. O kranai ir gartraukiai ir kt. ten ne granitiniai,jie tik apdirbti taip gražiai,kad derėtų.Gražiai atrodo, bet niekaip nesugalvoju ar techniškai patikimi jie g.gif

taip taip, ir man sakė, kad granitinės tik plautuvės... o kur pirkot? mes Denzyje
o kokia spalva? mes lyg tokią užsakėm, bet realiai irgi šviesesnė
user posted image
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 03 14, 20:27)
taip taip, ir man sakė, kad granitinės tik plautuvės... o kur pirkot? mes Denzyje
o kokia spalva? mes lyg tokią užsakėm, bet realiai irgi šviesesnė
user posted image

mano internetas šiandien labai lėtas kažkodėl ir neatidaro nuotraukų.Mūsų plautuvė visai balta,52 spalva lygtai pagal jų ten tuos numerius,o kranas truputį skiriasi,nes medžiaga jau ne ta,tai jis toks kiek tamsesnis. mums gamintojai viską užsakė,net nežinau iš kur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julem: 14 kovo 2008 - 20:35
user posted image
mes prie savo plados kriauklės užsisakėm tokį maišytuvą (tik šviesus, tokios pat spalvos, kaip ir kriauklė). iš visų siūlytų šito vaizdas ir išmatavimai patiko labiausiai.
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2008 03 14, 20:24)
todėl, kad ši spalva didina apetitą lotuliukas.gif

Uoj, tada negalima tokio pirkt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2008 03 14, 12:35)
O vat balta, manau nesiteps. Nes pas tevus balta, kazkokia klijuota plevele is vokes pries desimt metu pirkta. Ir super nieko nesimato. thumbup.gif

aciuks.gif tada jau as jos noriu... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2008 03 14, 16:52)
Tarp kriauklės ir šaldytuvo ir dabar yra apie 120 cm, ane? Visai užtenka. Kriauklę arčiau kaitlentės netrauk, nes ten irgi reikia laisvos vietos turėti.
Būtų įdomu visos patalpos planą pamatyti, kad būtų aiškiau, kaip viskas įsipaišo.

Taip, dabar tarp kriauklės ir šaldytuvo yra apie 120 cm. Pabandžiau dėti gartraukį tarp spintelių:

taip atrodo

O čia vaizdas is svetaines

tik dar bus tokios 60 cm sienelės iš abiejų pusių, kad uždengtų baldų šonus.

Kaip jums?
Atsakyti
sveikos,
čia mano virtuvė dalimis..
p.s. po tortų darymo dar nevaliau spintelių, taip kad db pažėjau labai matosi, kad išsitepusios doh.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
ne visus rodo
user posted image

čia kitoj pusėj dar pakabinamos spintelės
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Jomato @ 2008 03 15, 10:14)
Taip, dabar tarp kriauklės ir šaldytuvo yra apie 120 cm. Pabandžiau dėti gartraukį tarp spintelių:

taip atrodo

O čia vaizdas is svetaines

tik dar bus tokios 60 cm sienelės iš abiejų pusių, kad uždengtų baldų šonus.

Kaip jums?

man labai fainai atrodo.. gerai žiūrisi.. o ir praktiška turėtų būti. 4u.gif
ech, kad aš turėčiau tokio dydžio virtuvę..
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2008 03 14, 19:22)
aš dėsiu lempeles po pakabinamomis spintelėmis ir porą lempučių tų paprastų, įsukamų į lubas ax.gif

Po pakabinamo spintelėm lemputes įmontuoja į tas spinteles ar prie sienos trvirtina? g.gif
Atsakyti