Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Jomato @ 2008 03 14, 16:18)
Šiek tiek bus atitraukta, bet gal daugiau reiktų  g.gif O kaip tada su tais apatiniais stalčiais, platinti, kad simetrija išliktų?  g.gif

Man atrodo, kad kaitlentę tau geriausia įtaisyti taip, kad gartraukis virš jos būtų centre tarp viršutinių spintelių, t.y. kad jos būtų vienodo pločio. O apačią jau paskui pažiūrėti, kaip geriau. Ir kampinę spintelę gal geriau daryti stačiu kampu, tada bus lengviau prieiti prie viršutinės kampinės spintelės. O šiaip labai geras projektas, patogus, talpus, gražus rolleyes.gif. O likusioj erdvėj bus stalas?
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2008 03 14, 16:37)
Man atrodo, kad kaitlentę tau geriausia įtaisyti taip, kad gartraukis virš jos būtų centre tarp viršutinių spintelių, t.y. kad jos būtų vienodo pločio. O apačią jau paskui pažiūrėti, kaip geriau. Ir kampinę spintelę gal geriau daryti stačiu kampu, tada bus lengviau prieiti prie viršutinės kampinės spintelės. O šiaip labai geras projektas, patogus, talpus, gražus  rolleyes.gif. O likusioj erdvėj bus stalas?

Apie tokį variantą dar nė nepagalvojau g.gif Būtinai reikės pažaisti ir padėlioti spinteles. Už šaldytuvo yra siena, tai arčiau jos mažą virtuvinį staliuką glausiu. Valgomojo stalas bus svetaineje.

Ir dar vienas klausimas: jei kaitlentę pastumsiu arčiau lango, dings darbastalis g.gif Tuomet gal dar geriau būtų kriauklę traukti arčiau kampo ir pailginti darbastalį tarp kriauklės ir šaldytuvo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jomato: 14 kovo 2008 - 15:43
Sveikos,

vis skaitau jusu temele, ir galvoje deliojuosi savo virtuvyte.Jau net isivaizduoju kaip joje seimininkausiu. Kai turesiu projeketeli imesiu. Jau apsisprendziau daryti virtuves fasada is azuolo masyvo, tik visur kur paprasau paprojektuoti man padaro toki klasikini retro stiliu, o as noriu kazko paprastesnio, minimalesnio. Gal turit kokiu pvz.

O kas del indaploves butinumo, taivisos sios diskusijo man primena laikus kai tevai diskutavo del automatines skalbykles butinumo.
Atsakyti
Na sviezios idejos is LT interjeru mirksiukas.gif
1)
user posted image
user posted image
2)
user posted image
3)
user posted image
4)
user posted image
5)
user posted image
6)
user posted image
7)
user posted image
8) Lempa wub.gif wub.gif
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2008 03 14, 16:41)
Ir dar vienas klausimas: jei kaitlentę pastumsiu arčiau lango, dings darbastalis  g.gif Tuomet gal dar geriau būtų kriauklę traukti arčiau kampo ir pailginti darbastalį tarp kriauklės ir šaldytuvo?  g.gif

Tarp kriauklės ir šaldytuvo ir dabar yra apie 120 cm, ane? Visai užtenka. Kriauklę arčiau kaitlentės netrauk, nes ten irgi reikia laisvos vietos turėti.
Būtų įdomu visos patalpos planą pamatyti, kad būtų aiškiau, kaip viskas įsipaišo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saja: 14 kovo 2008 - 15:52
QUOTE(Iriska @ 2008 03 14, 16:43)
Na sviezios idejos is LT interjeru  mirksiukas.gif
1)
user posted image
user posted image

Nežinau kodėl jaučiu silpnybę šitam šaldytuvui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2008 03 14, 15:11)
Priimkit mane į savo šaunų būrį  4u.gif  ax.gif

Man idaplovė irgi būtina. Kai atsikraustėm į naują butą su indaplove, pusę metų ji stovėjo be darbo, nes nereikėjo man jos, plius nemokėjau ja naudotis  blush2.gif Bet kai pabandžiau - labai patiko. Ir indai švaresni, ir šiaip daug laiko susitaupo namų ruošoje  thumbup.gif

Čia mano pradinis virtuvės planelis. Ne viską radau, pirmą kartą dirbau su programėle  ax.gif Ką manot, merginos? Labai laukiu pastabų, pasiūlymų, kritikos  mirksiukas.gif

Virtuvė mano

labai grazi virtuve good.gif kad as tokia didele tureciau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2008 03 14, 13:35)
O man indaplove butina!! Negalesiu be jos. T

Man indaplove irgi pats reikalingiausias daiktas. thumbup.gif Juolab kad su ja plaunant ir vandens susitaupo, ir mazesne terpe veistis bakterijoms, nes kai kriauklej pauni, tai tose kempinelese tiek brudo prikaupia schmoll.gif

As tai baisiai pasigirt norejau: mums ryt atveza virtuve montuot thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kaip as jos laukiau, o dabar jau baisu darosi, kad nuo to ilgo laukimo nenusivilciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 03 13, 20:12)
tu ja padydink  mirksiukas.gif  t.y. padaryk pvz 3m ant 8m

o kaip tai padaryt? parametrus virtuves pakeist?

QUOTE(Betule @ 2008 03 14, 08:40)
Merginos, kokį apšvietimą darotės virtuvėje?  g.gif Mano virtuvė 3*4, ilgojoje sienoje yra didelis langas (2,5 m) ir prie jo bus pagrindinis darbastalis: šaldytuvas, indaplovė, kriauklė ir kt. spintelės. Ant kitos sienos bus kaitlentė, gartraukis ir kelios pakabinamos spintelės. Suku suku galvą, kaip įsirengt tinkamą apšvietimą  g.gif  g.gif  g.gif

aš dėsiu lempeles po pakabinamomis spintelėmis ir porą lempučių tų paprastų, įsukamų į lubas ax.gif

o kas dėl indaplovės, tai būtinai ją dėsiu cool.gif MB taip "išauklėtas", kad niekada neplauna indų doh.gif tai be indaplovės man būtų savižudybė, o čia, pavalgei, sukrovei į indaplovę ir ramu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 03 14, 16:05)
Nežinau kodėl jaučiu silpnybę šitam šaldytuvui  wub.gif

todėl, kad ši spalva didina apetitą lotuliukas.gif
Atsakyti
išsirinkau kriauklę
user posted image, o maišytuvo, kokio norėjom, negamina tos spalvos sad.gif pasiūlė štai tokį su dušeliu
user posted image
ką manot? man forma nelabai, bet šiaip su dušeliu patogu, bet ar neprateka jie, ar patogūs ir pan. g.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 03 15, 03:55)
išsirinkau kriauklę
user posted image
user posted image

Man grazu wub.gif Kokia cia kriaukle, is kur renkates? O kranas su dusiuku manau tikrai patogu thumbup.gif
Atsakyti