Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(oziarage @ 2008 03 14, 13:35)
O man indaplove butina!! Negalesiu be jos. Tik vat klausimas, ar jai reikia atvesti spec koki vamzdi? Ar ji jungiasi vandeni ir kanalizacija i kriaukle? Nes pas mus ziuriu nieko nepadaryta toje vietoje. O santechnikas tikrai zinojo, kad ji turi stoveti toj vietoj!!! Tai kaip yra?

Pas mus tas pats ir mes santechnikų užsiklausėme, kodėl įvado nėra. Sakė, kad jei jau būtinai įvado norime, tai tektų kišti vamzdžius į sieną. Bet šiaip geriau lanksčiais vamzdžiais jungti prie kriauklės ir mūsų projekte nurodytas būtent toks būdas. O kadangi projektą darė profesionalų firma, tai neturime pagrindo juo abejoti.
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2008 03 14, 13:35)
O man indaplove butina!! Negalesiu be jos. Tik vat klausimas, ar jai reikia atvesti spec koki vamzdi? Ar ji jungiasi vandeni ir kanalizacija i kriaukle? Nes pas mus ziuriu nieko nepadaryta toje vietoje. O santechnikas tikrai zinojo, kad ji turi stoveti toj vietoj!!! Tai kaip yra?

ten prie šalto vandens vamzdžio ir kanalizacijos vamzdžių (prie kanalizacijos tų plastmasiukų rinkinio bent jau kai mes pirkom buvo) dedasi tokie šakotuvai (tokie patys, kaip ir skalbiankei). 4u.gif
Atsakyti
dėl indaplovės tai apsispręsti gali tik pats žmogus. Bet man nuolat kyla klausimas, kodėl mes neskalbiam rankomis, o naudojam mašinas? O buvo laikas, kai ir tuo klausimu buvo baisios diskusijos. Gyvenimas eina į priekį smile.gif
Aš turiu indaplovę(jau antrą) ir tikrai džiaugiuosi. Rankom taip neišplausi, indai net gurgžda. Be abejo, neriebaluotus plaunu rankomis, nes taip greičiau. Dabar turiu tik rūpestį kaip nusipirkti naują, nes ši nelabai nori plauti puodų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2008 03 14, 15:44)
dėl indaplovės tai apsispręsti gali tik pats žmogus. Bet man nuolat kyla klausimas, kodėl mes neskalbiam rankomis, o naudojam mašinas? O buvo laikas, kai ir tuo klausimu buvo baisios diskusijos. Gyvenimas eina į priekį smile.gif
Aš turiu indaplovę(jau antrą) ir tikrai džiaugiuosi. Rankom taip neišplausi, indai net gurgžda. Be abejo, neriebaluotus plaunu rankomis, nes taip greičiau. Dabar turiu tik rūpestį kaip nusipirkti naują, nes ši nelabai nori plauti puodų smile.gif

4u.gif pritariu visiskai. Mano mociute pvz skalbia rankomis ir bedos nemato ir jai ir tai labai gerai. doh.gif
As nekenciu plauti indu ir turiu problema su pilna kraukle leksciu pastoviai doh.gif blush2.gif blush2.gif Todel net klausimu nekyla, tiesiog REIKIA. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 14, 13:00)
dovile, ir as sprendziau sia dilema. Man indaploves nereikia ir isivaizduoju, kad nereikes. O visi aplinkiniai irodinejo kaip gerai yra indaplove. Tai as uzsakinedama baldus paprasiau, kad padarytu spintele i kuria veliau butu galima imontuot 45 cm indaplove. Padare elektrikai rozete, pajunginedami kriaukle pridejo atskira atsaka ir kraneli indaplovei ir jeigu kada nors sumastysiu, kad man jos reikia, isimsiu is spinteles lentyna ir imontuos indaplove, o pajungimui viskas paruosta mirksiukas.gif  O artimiausiu metu jos tikrai nesiruosiu pirkt ir turesiu normalia spintele indams susidet rolleyes.gif

o va cia tai gera mintis drinks_cheers.gif turbut ir as taip darysiu mastau.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
Priimkit mane į savo šaunų būrį 4u.gif ax.gif

Man idaplovė irgi būtina. Kai atsikraustėm į naują butą su indaplove, pusę metų ji stovėjo be darbo, nes nereikėjo man jos, plius nemokėjau ja naudotis blush2.gif Bet kai pabandžiau - labai patiko. Ir indai švaresni, ir šiaip daug laiko susitaupo namų ruošoje thumbup.gif

Čia mano pradinis virtuvės planelis. Ne viską radau, pirmą kartą dirbau su programėle ax.gif Ką manot, merginos? Labai laukiu pastabų, pasiūlymų, kritikos mirksiukas.gif

Virtuvė mano
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2008 03 14, 16:11)
Priimkit mane į savo šaunų būrį  4u.gif  ax.gif

Man idaplovė irgi būtina. Kai atsikraustėm į naują butą su indaplove, pusę metų ji stovėjo be darbo, nes nereikėjo man jos, plius nemokėjau ja naudotis  blush2.gif Bet kai pabandžiau - labai patiko. Ir indai švaresni, ir šiaip daug laiko susitaupo namų ruošoje  thumbup.gif

Čia mano pradinis virtuvės planelis. Ne viską radau, pirmą kartą dirbau su programėle  ax.gif Ką manot, merginos? Labai laukiu pastabų, pasiūlymų, kritikos  mirksiukas.gif

Virtuvė mano

Simpatiska virtuvyte smile.gif Tik nenoretum kaitlentes i kaire patraukt? Nes ten ta auksta spinta is desines gali trukdyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 14, 16:15)
Simpatiska virtuvyte smile.gif  Tik nenoretum kaitlentes i kaire patraukt? Nes ten ta auksta spinta is desines gali trukdyt g.gif

Šiek tiek bus atitraukta, bet gal daugiau reiktų g.gif O kaip tada su tais apatiniais stalčiais, platinti, kad simetrija išliktų? g.gif

Gartraukio neuždėjau, nes neradau. Šalia kriauklės link šaldytuvo - indaplovė.
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2008 03 14, 16:18)
Šiek tiek bus atitraukta, bet gal daugiau reiktų  g.gif O kaip tada su tais apatiniais stalčiais, platinti, kad simetrija išliktų?  g.gif

Gartraukio neuždėjau, nes neradau. Šalia kriauklės link šaldytuvo  - indaplovė.

Del indaploves supratau. Stalcius po kaitlente gali platint, o vietoj tu kairej, kur susiaures, gali kargo krepsi det. Arba kairiuosius stalcius platink, trauk kaitlente i kaire, o desinej karga rolleyes.gif Cia tik greiti pamastymai. Ilgiau pasedejus pati gal dar ka nors sumastysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 14, 16:23)
Del indaploves supratau. Stalcius po kaitlente gali platint, o vietoj tu kairej, kur susiaures, gali kargo krepsi det. Arba kairiuosius stalcius platink, trauk kaitlente i kaire, o desinej karga rolleyes.gif  Cia tik greiti pamastymai. Ilgiau pasedejus pati gal dar ka nors sumastysi mirksiukas.gif

Dėkui už idėjas ir patarimus 4u.gif Iki kiek max tuos didžiuosius stalčius galima išplatinti? Planuoju ten puodus dėti.

Pati pirmą kartą susidėliojau realų virtuvės vaizdą, tokia miela ji man dabar wub.gif Tik dar nesu tikra dėl spintelių ir stalčių vietos g.gif Dėl daug ko nesu tikra, et svarbu bendrą viziją jau turiu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jomato: 14 kovo 2008 - 15:28
QUOTE(Jomato @ 2008 03 14, 16:27)
Dėkui už idėjas ir patarimus  4u.gif Iki kiek max tuos didžiuosius stalčius galima išplatinti? Planuoju ten puodus dėti.

Pati pirmą kartą susidėliojau realų virtuvės vaizdą, tokia miela ji man dabar  wub.gif Tik dar nesu tikra dėl spintelių ir stalčių vietos  g.gif Dėl daug ko nesu tikra, et svarbu bendrą viziją jau turiu  bigsmile.gif

man tai labai simaptishka tavo virtuvele, tik gal kai gartraukio nera tos pakabinamos spinteles kazkaip neisipaizo i visa vaizda, as gal kazkaip kitaip pabandyciau padelioti.

nors kai pasididinau vaizda, gal ir gerai jos ten tik gartraukio truksta;)
o tu nenori daryti integruoto saldytuvo?manau butu tada visas vientisas vaizdas:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo undi: 14 kovo 2008 - 15:35
QUOTE(undi @ 2008 03 14, 16:33)
man tai labai simaptishka tavo virtuvele, tik gal kai gartraukio nera tos pakabinamos spinteles kazkaip neisipaizo i visa vaizda, as gal kazkaip kitaip pabandyciau padelioti.

O kaip? unsure.gif
Atsakyti