Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(_celeste @ 2008 03 14, 08:54)
Labas rytas,
[img=http://s2d1.turboimagehost.com/t/181808_CIMG1035.JPG]
na, čia mano virtuvė..  ax.gif
tik gartraukio da nesujungėm su anga..

Simpatiska virtuvyte mirksiukas.gif Ir plyteles labai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(_celeste @ 2008 03 14, 12:03)
ačiū  ax.gif
plytelės dvarčionių.. galvojom kad vertikaliai dėsim, bet maniškis nusprendė, kad patogiau dėti horizontaliai (pats dėjo), o ir virtuvė vizualiai padidėja..

Cia kaip ir as saviskes planavau det vertikaliai, o paskui persigalvojau biggrin.gif Tai dar ir liko plyteliu, nes vertikaliai apskaiciavus ju reikejo daugiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 14, 11:05)
Simpatiska virtuvyte mirksiukas.gif  Ir plyteles labai wub.gif
Papildyta:
Cia kaip ir as saviskes planavau det vertikaliai, o paskui persigalvojau biggrin.gif  Tai dar ir liko plyteliu, nes vertikaliai apskaiciavus ju reikejo daugiau lotuliukas.gif

ačiū..
o plytelių liko, tik tiek kad horizontaliai jų mažiau reikėjo pjaustyt..
Atsakyti
Merginos, dar sprendziam dilema, ar tikrai mums reikia indaplves mastau.gif vakar kai meistriukai atejo pas mus matuotis, tai ziurim kad virtuvej technika busim apsistate - dujine, skalbenka (60 cm plocio) ir indaplove planavom 45 cm, ir tada ant zemes lieka tik vienai spintelei vietos (gal kokio 60 cm) unsure.gif na dar kriaukle bus ir po ja spintele, bet jau ten tai kazkas ir tilps. dar virsuj kabinsis, bet man kazkaip atrodo, kad per mazai bus spinteliu unsure.gif gal sakau, atsisakyti indaploves? mastau.gif

kokios jusu nuomones apie tai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davile: 14 kovo 2008 - 11:43
Davile, jei reik tau indaplovės, tai reik, jei ne, tai ne... smile.gif Mes pirksimės į naujus namus, nors dabar tai aš ją nelabai ir naudojų... Bet naujuose namuose gal pamilsiu aš ją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(davile @ 2008 03 14, 12:42)
Merginos, dar sprendziam dilema, ar tikrai mums reikia indaplves mastau.gif vakar kai meistriukai atejo pas mus matuotis, tai ziurim kad virtuvej technika busim apsistate - dujine, skalbenka (60 cm plocio) ir indaplove planavom 45 cm, ir tada ant zemes lieka tik vienai spintelei vietos (gal kokio 60 cm)  unsure.gif na dar kriaukle bus ir po ja spintele, bet jau ten tai kazkas ir tilps. dar virsuj kabinsis, bet man kazkaip atrodo, kad per mazai bus spinteliu  unsure.gif gal sakau, atsisakyti indaploves? mastau.gif

kokios jusu nuomones apie tai?  g.gif

man atrodo, kad indaplovė visai nereikalinga. O kiek mes ją naudosime? Štai mano draugė nusipirko indaplovę, tai sako, kad per metus vos keletą kartų ją naudojusi (kai buvo svečių). Bet jai visai kas kita, mat ji gyvena erdviame name su nemaža virtuve. Aš virtuvėje visai neplanuoju statyti skalbimo mašinos (jai vieta vonioje), nestatysiu jokios indaplovės. Todėl turėtų būti normalus virtuvės baldų komplektas. Mano galva, jai virtuvytė maža, tai reikia kiekvieną kampą išnaudoti pagal paskirtį (juk šeimininkei reikia, kad būtų vietos indams ir t.t.)
Atsakyti
QUOTE(davile @ 2008 03 14, 11:42)
Merginos, dar sprendziam dilema, ar tikrai mums reikia indaplves mastau.gif vakar kai meistriukai atejo pas mus matuotis, tai ziurim kad virtuvej technika busim apsistate - dujine, skalbenka (60 cm plocio) ir indaplove planavom 45 cm, ir tada ant zemes lieka tik vienai spintelei vietos (gal kokio 60 cm)  unsure.gif na dar kriaukle bus ir po ja spintele, bet jau ten tai kazkas ir tilps. dar virsuj kabinsis, bet man kazkaip atrodo, kad per mazai bus spinteliu  unsure.gif gal sakau, atsisakyti indaploves? mastau.gif

aš jos labai norėjau..
atėjęs meistras pamatavės mūsų tą žaislinę virtuvę sako netilps.. ir tt..
bet aš atkakliai siekiau savo ir db ją turiu.. kasdien nenaudoju.. tik kai susikrauna, bet džiaugiuosi kad nereikia plauti rankomis.

čia jau nuo poreikių ir norų priklauso. va bendradarbė tai nenorėtų indaplovės ir skeptiškai žiūrėjo, kai aš ją rinkausi, o va draugė, turinti 45 cm indaplovę, sakė jei db rinktųsi, tai tik 60 cm..
Atsakyti
QUOTE(davile @ 2008 03 14, 09:23)
ir patinka kriaukles kampas padarytas - pas mus irgi toks tik iseis - nors norejau kampine det  doh.gif

QUOTE(marimacho @ 2008 03 14, 09:27)
aga man irgi patiko kriaukles kampas, ko gero ir as taip darysiu  g.gif

Tikrai graži _celeste virtuvė, gražios spalvos, bet tas status kampas su kriaukle pačiame kampe - blogiausia, kas joje yra doh.gif. Taigi labai nepatogu naudotis tokia kriaukle. Geriau tada daryti spintelę 45 laipsnių kampu, nors gal tai ir ne taip gražiai atrodo (nors man asmeniškai visai gražu). Ir dar vieną nepatogumą matau pas _celeste - viršutinėje spintelėje kampe dvivėrės durelės, tai atidarius dešinę pusę kaip reikia išsilenkti, kad ten ką nors pasiektum? g.gif Na, nebent ten vyriai, kurie atsidaro 180 laipsnių kampu unsure.gif. Bet ten geriau būtų tikusios plačios vientisos durelės, atsidarančios į sienos pusę. Ir su gretima spintele geriau derėtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saja: 14 kovo 2008 - 12:22
QUOTE(Saja @ 2008 03 14, 12:20)
Tikrai graži _celeste virtuvė, gražios spalvos, bet tas status kampas su kriaukle pačiame kampe - blogiausia, kas joje yra  doh.gif. Taigi labai nepatogu naudotis tokia kriaukle. Geriau tada daryti spintelę 45 laipsnių kampu, nors gal tai ir ne taip gražiai atrodo (nors man asmeniškai visai gražu). Ir dar vieną nepatogumą matau pas _celeste - viršutinėje spintelėje kampe dvivėrės durelės, tai atidarius dešinę pusę kaip reikia išsilenkti, kad ten ką nors pasiektum? g.gif Na, nebent ten vyriai, kurie atsidaro 180 laipsnių kampu  unsure.gif. Bet ten geriau būtų tikusios plačios vientisos durelės, atsidarančios į sienos pusę. Ir su gretima spintele geriau derėtų.

aš tokio kampo ir norėjau, nes 45 kampas labia sumažina ir taip nedidelę erdvę. be to, kai kriauklė yra didelė, tai priėjimas prie jos yra visai patogus.
o viršutinė spintelė (indauja) atsiveria plačiai. ta kampinė dalis yra siauresnė nei ta, kur per visą sieną, taip kad išsilenkti nereikia.. ax.gif
o jei ką keisčiau, tai kaip tik gretimos spintelės iš ištisinės į dvivėres dureles.. na, čia kaip kam patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_celeste @ 2008 03 14, 13:43)
o viršutinė spintelė (indauja) atsiveria plačiai.

Tada viskas tvarkoj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(davile @ 2008 03 14, 12:42)

dovile, ir as sprendziau sia dilema. Man indaploves nereikia ir isivaizduoju, kad nereikes. O visi aplinkiniai irodinejo kaip gerai yra indaplove. Tai as uzsakinedama baldus paprasiau, kad padarytu spintele i kuria veliau butu galima imontuot 45 cm indaplove. Padare elektrikai rozete, pajunginedami kriaukle pridejo atskira atsaka ir kraneli indaplovei ir jeigu kada nors sumastysiu, kad man jos reikia, isimsiu is spinteles lentyna ir imontuos indaplove, o pajungimui viskas paruosta mirksiukas.gif O artimiausiu metu jos tikrai nesiruosiu pirkt ir turesiu normalia spintele indams susidet rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(davile @ 2008 03 14, 11:42)
Merginos, dar sprendziam dilema, ar tikrai mums reikia indaplves mastau.gif

Mes butą nusipirkome su virtuvės baldais ir indaplove. Kai pradėjau lauktis pirmagimio, indaplovę (kurios per pusmetį taip ir nei karto nepanaudojome) atidavėme Gausių šeimų bendrijai, o patys vietoje jos pasistatėme skalbimo mašiną. Indaplovės nei karto nepasigedau ir nežadėjau jos statyti ir būsimame name. Tačiau užteko savaitėlę su dviem savo vyresnėliais paviešėti pas sesę ir įvertinti indaplovės privalumus. Po tos viešnagės grįžus pareiškiau, kad indaplovė man bus būtina.

O kalbant apie plyteles, tai mes sandėliuke horizontaliai plyteles išklijavome beveik atsitiktinai, bet efektas taip patiko, kad "kišeniniame" sanmazge jau sąmoningai pakartojome tą patį. O va virtuvei plytelių dabar ieškau, bet nebenoriu didelių (na, tų 20*30 ar net 25*40, kaip kad Dvarčionys dabar siūlo doh.gif ), o mažesnių (15*15, pvz.) pasirinkimas labai mažas... Kur "virtuvinių" sienų plytelių ieškote jūs?
Atsakyti
O man indaplove butina!! Negalesiu be jos. Tik vat klausimas, ar jai reikia atvesti spec koki vamzdi? Ar ji jungiasi vandeni ir kanalizacija i kriaukle? Nes pas mus ziuriu nieko nepadaryta toje vietoje. O santechnikas tikrai zinojo, kad ji turi stoveti toj vietoj!!! Tai kaip yra?
Atsakyti