Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Neffertite_ @ 2008 03 07, 11:45)

O kas gerai išmano tą ALNO programą ir turi laiko ir galėtų man padėti? Aš nupasakočiau ką ir kaip noriu, ir iš atskirų paveiksliukų parodyčiau ko noriu, o kas nors man suprogramuotų su ta ALNO programa? Prašau merginos, padėkite...  blush2.gif

galeciau padet jei dar reikia 4u.gif labai man patinka su ja zaisti
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 03 07, 16:59)
o ash dabar nesuprantu, cia virtuve ar tiesiog virtuves zona, nes jei uzdara virtuve, tai tada sitas variantas man nelabai  schmoll.gif

Ten tik virtuvve, jinai be duru su 2m anga , bet atskira.

Man kazkaip be rysio su ta sala. Ten jeigu keli seimininkauja,tai vietos nera, o jei dar nori stalciu atidaryti, tai isvis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 03 07, 22:50)
galeciau padet jei dar reikia 4u.gif labai man patinka su ja zaisti

Man reiketu pagalbos... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Niekaip nesuprantu kaip toj Alnoj sala padaryti... ax.gif doh.gif
Atsakyti
[QUOTE]Iriska Paskelbta Šiandien, 11:31
Ten tik virtuvve, jinai be duru su 2m anga , bet atskira.

Man kazkaip be rysio su ta sala. Ten jeigu keli seimininkauja,tai vietos nera, o jei dar nori stalciu atidaryti, tai isvis [QUOTE]

Na sala nuo spinteliu turi but nutolusi apie 1-1,5 m, taip kad stalcius atsidarant niekam nekliudai. ax.gif o vietos tai tikrai labai daug ir kai visa seimyna ruosia valgyt, tikrai jau uzpakaliais niekas nesistumdo. biggrin.gif mirksiukas.gif

Papildyta:
sorry nemoku cituoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 03 08, 13:37)
Man reiketu pagalbos...  4u.gif  4u.gif

kokios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 03 08, 21:01)

Buk gera, pasakyk, kaip sala man nusipiesti toje programoje? Mano sala L raides formos. Na niekaip nerandu kur... bigsmile.gif ax.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2008 03 08, 21:23)
Buk gera, pasakyk, kaip sala man nusipiesti toje programoje? Mano sala L raides formos. Na niekaip nerandu kur... bigsmile.gif  ax.gif  ax.gif  blush2.gif

tokio dalyko neteko daryti ir tikrai nerandu g.gif reik is atskiru detaliu, spinteliu deliotis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 03 09, 00:28)
tokio dalyko neteko daryti ir tikrai nerandu g.gif  reik is atskiru detaliu, spinteliu deliotis doh.gif

ot as kvaile, taigi taip!!! is atskiru spinteliu reikia!! geda doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 03 08, 21:01)

Pas mane yra kampine kriaukle 90x90, ja radau.. o spinteles po ja nerandu 4u.gif
Atsakyti
O gal kuri ikeltumet mano virtuves plana. Man dar negalima jo ikelti. 4u.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 03 09, 09:23)
Pas mane yra kampine kriaukle 90x90, ja radau.. o spinteles po ja nerandu  4u.gif

yra ten kur base units-corner units-corner sink base unit mirksiukas.gif berods 4 nuo virsaus
Atsakyti