Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 13, 09:56)
Na imetu pasirodyt ir as savo surinkta virtuvele.  ax.gif  Nuotraukos kokybe neypatinga, nes fotografuota vakare prie apsvietimo, tai spalvos kazkokios netikros gavosi cool.gif  Bet bendras vaizdas toks

Tik sorry, uz visus pirstu antspaudus ant gartraukio ir kt. Cia dar buvo nieks nevalyta. blush2.gif  O kadangi fotiko neturiu, tai negaliu pafotkint dabartinio vaizdo. Realiausios spalvos antroj nuotraukoj.

Laaabai grazu wub.gif
Atsakyti
kaip su alno panaikint vieną sieną?ta prasme, dešinės pusės siena yra ~5 m, o kaires ~2,1 m, ir ties saldytuvu baigiasi mirksiukas.gif tai, kaip ta dali likusia panaikint?
Atsakyti
O kas turit erdvinius gartraukius su filtrais, na jie tokie buna be isvedimo...Papasakokite kaip jie naudojami? 4u.gif
Atsakyti
va, pora variantų ax.gif
user posted image
arba
user posted image

tik tos sienos iš kairės pusės neturi būti schmoll.gif alia nemoku panaikint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2008 03 13, 20:19)
va, pora variantų  ax.gif
user posted image
arba
user posted image

tik tos sienos iš kairės pusės neturi būti schmoll.gif alia nemoku panaikint  blush2.gif

tu ja padydink mirksiukas.gif t.y. padaryk pvz 3m ant 8m
Atsakyti
QUOTE(shpika @ 2008 03 13, 11:24)
o kokios firmos tos plokstes? termopalo yra?  g.gif
aha, stalvirsis ir man baisiai rupi  bigsmile.gif

tos plokstes egger, maciau kazkas jau atsake, o termopale ju yra, bent jau kaune tai pati ciupinejau thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas,
[img=http://s2d1.turboimagehost.com/t/181808_CIMG1035.JPG]
na, čia mano virtuvė.. ax.gif
tik gartraukio da nesujungėm su anga..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _celeste: 14 kovo 2008 - 07:55
merginos, pasidalinkit, kokias darot jus virtuves? laminuotos plokstes ar dazytos plokstes ir kurios koks pranasumas g.gif as labiau linkstu prie dazytos g.gif bet noreciau daugiau info turet g.gif
Atsakyti
QUOTE(_celeste @ 2008 03 14, 07:54)
Labas rytas,
[img=http://s2d1.turboimagehost.com/t/181808_CIMG1035.JPG]
na, čia mano virtuvė..  ax.gif
tik gartraukio da nesujungėm su anga..

man labai grazu mirksiukas.gif tik gal galetum ideti nuotrauka is toliau nufotkinta? na, kad ir grindys matytusi ir daugiau baldu ax.gif nes pas mus nusimato panasaus isdestymo virtuve, tai sukam smegenine ka cia padarius doh.gif

QUOTE(marimacho @ 2008 03 14, 08:07)
merginos, pasidalinkit, kokias darot jus virtuves? laminuotos plokstes ar dazytos plokstes ir kurios koks pranasumas  g.gif  as labiau linkstu prie dazytos  g.gif  bet noreciau daugiau info turet  g.gif

ir as noreciau daugiau info apie tai ax.gif vakar meistrai vieni buvo ateje issimatuot, tai siule laminuotas plokstes mastau.gif tik nzn kodel doh.gif
Atsakyti
QUOTE(davile @ 2008 03 14, 08:18)
man labai grazu  mirksiukas.gif  tik gal galetum ideti nuotrauka is toliau nufotkinta? na, kad ir grindys matytusi ir daugiau baldu  ax.gif  nes pas mus nusimato panasaus isdestymo virtuve, tai sukam smegenine ka cia padarius  doh.gif

ačiū 4u.gif

kad zinok as cia jau prisispaudus prie priešingos sienos fotkijau.. tokia ji pas mane didelė doh.gif
nebent dalimis galėsiu ryt, viršų ir apačią atskirai..
Atsakyti
QUOTE(_celeste @ 2008 03 14, 08:20)
ačiū 4u.gif

kad zinok as cia jau prisispaudus prie priešingos sienos fotkijau.. tokia ji pas mane didelė  doh.gif
nebent dalimis galėsiu ryt, viršų ir apačią atskirai..

aha butu gerai, jei nesunku ax.gif mane dar domina grindu spalva.
ir patinka kriaukles kampas padarytas - pas mus irgi toks tik iseis - nors norejau kampine det doh.gif
Atsakyti
QUOTE(davile @ 2008 03 14, 08:23)
aha butu gerai, jei nesunku  ax.gif  mane dar domina grindu spalva.
ir patinka kriaukles kampas padarytas - pas mus irgi toks tik iseis - nors norejau kampine det  doh.gif

aga man irgi patiko kriaukles kampas, ko gero ir as taip darysiu g.gif
Atsakyti